November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab gabi, nerozmýšľala si, že by si si ten darček vybrala pre seba? Niečo, čo ani nie je až tak potrebné, ale čo by ti urobilo radosť. zaslúžiš si to.
Odpovedať
Profilova fotka
Luckam prajeme vsetko najlepsie k sviatku :-) @veronika1610 ahoj dakujme. ved ja vam tu lajkujem prispevky..sem tam nieco napisem aj ked uznavam ze malo....chvala Bohu sme v poriadku..do skupinky som sa pridala lebo mame anjelika v nebicku, ktory sa mal narodit este pred Marcom. @janulkan dakujem krasne za infosky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab som ti rano mohla odfotit obyvacku a jedalen 😄 vsade same papiere...😄 tento obrazok sa mi pacil som ho odfotila
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 to mi povedal aj mm, |-| ja ju fakt potrebujem .. tato stara mi uz vôbec poriadne nenaparuje a zehli tiez nie bohvieako... a Vianoce su vzdy dobry dôvod kupit veci, na ktore si poviem, to ma cas... :-p a ja mam naozaj vsetko, krasne dieta, dobreho chlapa a sme zdravi...klop klop.... viac nepotrebujem...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava krasne to nakreslil, sikulka je... a aj u vas je to tak? :-o vsade papiere, ceruzky, fixy, lepidla, este aj v posteli som mu nasla obrazky... :-D ked mali Mikulasa v skôlke den predtym nakreslil David obrazok aj pre neho, lebo ked on dostane v skôlke balicek, nech nie je Mikulas smutny a dostane nieco aj od neho na oplatku... som zasla, x-) ako sa naucil byt pozorny...
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 veronika ahoj. otázka na lekára. Mam problem s tabletkami, ked pozijem tabletku na migrenu alebo ine analgetika tak obrovska bolest do zaludka, prechadza to do chrbta a nemozem sa nadychnut. tak som presla na migrenove čipky. Na neurologii mi dali prosim pekne antidepresiva Escitalopram ze trpim panickym atakom, ze mam strach z liekov, kukam na nu ze co????? nejem ich samozrejme. pridem na gastro-da hadicu do krku a ja som ju zacala kopat a nedokazala som dychat, sestricky ma drzali a upokojovali. a lekarka na to ze dostali ste panicky atak mali by ste zacat pouzivat antidepresiva ????????????????? to co toto? mam strach z lekarov ci kieho frasa?
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx Určite,ked najdem dám vediet.:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Aj u nás je teraz kresliace a lepiace obdobie,nestíham lepidlo kupovat,a papieriky z bierat. :-D :-D :-D :-D Aj učitelka dnes spomenula,že Olívii stači nožnice a lepidlo. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Baby co idete piect na Vianoce? Ja chcem oriesky, suhajdy a linecke... A este nejaky kolac som chcela ale neviem co...medove a puncove nam idu hore krkom 😄
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava ja linecke, vanilkove rozky a mozno spravim medove rezy, ale to este nie som rozhodnuta, ci sa do nich pustim. minuly rok som ich robila prvy krat s mamou (je to recept jej mamy) no a jej sa teraz nechce :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Baby co idete piect na Vianoce? Ja chcem oriesky, suhajdy a linecke... A este nejaky kolac som chcela ale neviem co...medove a puncove nam idu hore krkom 😄
Odpovedať
Profilova fotka
Preco mi to pridalo 2x !? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava ja linecke, vanilkove rozky, pre mna ten isty recept ako na vanilkove rozky ale namiesto orechov kokos (orechy som alergicka) , kolaciky z BB pudingu, kokosove pusinky, medove rezy od starej mamy, strudlu orechovu, oriesky, parizske rozky , pomarancove kolaciky, makaronky a magdalenky, ja peciem aj pre svagra, preto tak vela, keby len pre nas, tak len rozky a linecke
Odpovedať
Profilova fotka
@disala aj u nas je spotreba papiera, a lepidlo uz zistil, kde mam odlozene to moje, tak chodi potajomky :-D a ja sa cudujem, ze ako sa mi mina-..... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@liat keby mne rvali takú hadicu zaživa do krku, asi by som tej dr. jednu flákla. Samozrejme, že ti mala dať aspoň premedikáciu, na tej sa to dá krásne stolerovať a nepamätáš si to. A čo sa týka tbl - aké užívaš? ak podobné ibalginu, tak ti je zle z prekyslenia žalúdka a ešte môžeš mať kľudne aj reflux. Takže vyšetrenie hadicou by bolo fajn, samozrejme v sedácii alebo aj v celkovej anestézii. Akurát trochu empatie by to chcelo zo strany dr.
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava ja len tradične koooopu medovníkov, je mi ľúto piecť lepkové, aňa by na nás len kukala, bezlepkové medovníky chutia všetkým, bude ich ozaj veľa. A možno aj pomaľujeme tento rok :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@majoslava prezrela som recepty, tak medove rezy nebudu, ale spravim skoricove kolaciky, take co chutia dost podobne ako tie keksiky Lotus co sa davaju v kaviarniach ku kave x-) a plus este spravim vianocku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 @liat mne "hadicu" pchali do zaludka asi cca 16 rokov dozadu- jedine opatrenie bolo znecitlivenie hrtanu (striekli mi nejaky sprej na umrtvenie). Robili ki sondu+odber vzorky zo zaludka. Ja mam uz od mala problem so zaludkom- vzdy ma bolelo v "trojuholniku" a po tomto zistili, ze som tam mala nejakeho -baktera, ktory mi sposoboval zapal podbrusnice a brusnej aorty ci co.... jedla som roky pancreolan a po tomto som skoncila na Famotidine- ten mam od mala na predpis dlhodobo. @harper@cucovia@majoslava takze z firmy sa neozvali, zbytocny stres a panika- mozem sa plnymi duskami chystat na sviatky 😁
Odpovedať
Profilova fotka
@gab :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 môze Anicka mandlovu muku? ak ano, makaronky su suprove , tam ide len mandlova muka a cukor, a plnit karamelovou plnkou
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 bola som aj pred tromi rokmi a nebolo to az take strasne ako teraz. da sa pritom aj uspat? uz to nikdy nechcem zazit. je teraz nejaka moda pchat do ludi kvoli vsetkemu antidepresiva????
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby a partia november 2011 volam sa Zoja a od vcera 19,01hod som tuuu
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia grautulujem! Prajem vela vela zdravicka 😘 mliecka a rychle zotavenie❤❤
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby...ja mam taky problem... Meska mi ms uz 8 dni... Robila som si test aj 2 x a nic... Ani len duch.... Brala som silne atb., stale som na paralene kvoli aftam.... Myslite ze kvoli tomu? Mam taky pocit ze kazdu chvilu sa mi spusti... Boli ma spodok brucha...ale nic... Este som aj prechladnuta zase... Boli ma aj zaludok ale to zo stresu mala som posledne dva tyzdne toho az az....
Odpovedať
@cucovia srdecne blahozelam,nech vam dievcatko rastie na radost!
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia jeminku ta je krasna.. prajem vela radosti zdravicka, mamine skore zotavenie a vela mliecka..
Odpovedať
Profilova fotka
@gab môže, len ona je tak vyberavá, že jediná istota sú medovníky. urobím jej ešte škvarkové pagáče a možno muffiny a stačí. nebudem stáť v kuchyni týždeň :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@liat dá sa urobiť aj v celkovej anestézii
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia Gratulujem malinka je nadherna :) vela zdravicka, mliecka a skore zotavenie prajem :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?