November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Ahojte...v Bojniciach bol uz aj Mikulas
Odpovedať
@luci66 aj šimonko si týmto prešiel na začiatku októbra. Vyhľadali sa mu vyrážky, mysleli sme že kiahne. Ale do rana ich už nebolo a mal flaky na tváričku, uzliny za ušami a krku. Zo serologie vyslo že má mononukleozu a aj toxoplazmozu. Hodnoty ale nemal vysoké, tak sa urobil kontrolný odber a prešiel si tym bez Atb. Dva týždne pred tým čo som si všimla uzliny mal podľa mňa taku čudnú anginu, čo asi angína ani nebola.
Odpovedať
@afra ano? A aka bola liecba a strava? Kolko bol mimo kolektivu? Mna uz z toho poraxa, som zvedava na vysledky. Teraz sa uz maly ma dobre? Dakujeeem
Odpovedať
Profilova fotka
Všetkým vam prajeme krasneho MIkuláška a aby nám priniesol hlavne zdravíčko a šťastíčko. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 Ďakujeme, aj vám podobne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 Aj Vám krásného Mikuláša.:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Detičkám krásneho Mikuláša a rodičom šťastné a zdravé detičky. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Gabikaaaaaaa ja som dnes plakalaaa ty si taký poklaaad ako sa ti odvdacim je toto možné ... Aký úžasni ľudia suuu... Zo srdca ti ďakujem a chlapci tiež ... som v šoku ... Ďakujem ďakujem budem to vedieť použiť ? x-) stokrát vďaka...
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito krasne Vianoce x-) x-) x-) http://www.justnahrin.sk/produktove-r...
Odpovedať
Profilova fotka
@gab neskutočne si nás potešila prekvapila ... Práve je tobiasko dosť chorý zahlieneny soplavy vďaka už mu ho aj dávam x-) ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@gab my ficime tiez na Juste :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 aj ja spokojna som velmi a top je tymianovy krem.. to je proste pecka..
Odpovedať
@luci66 antibiotika nefostal- zevraj nebolo treba. Mesiac bol mimo kolektív a mal kľúdový rezim- ziaden šport, ale udržať sediet sa nedal :-D
Odpovedať
Vonku mrazy, tak si Lukasko teplotuje nad 38, az nie je zima. Dufam ze mu to coskoro prejde
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcata ake ste mali reakcie po preockovani MMR malý bol vcera ockovaný a má dost tu rucku opuchnutú a červený flak , viem že je to bežná reakcia ale takúto teda este namal ani ked bol mimino tak len pre istotu zistujem ako to prebehlo u vás.
Odpovedať
Profilova fotka
@milek presne ako u nas, opucho po 24 hod po ockovani a stratilo sa do 48 hodin, trosku ho to aj svrbelo. Inac ziadne prejavy nemal. Prve ockovania mal bez opuchu. :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mackoxxx tak nas maly tiez teraz to mal horsie ako vcera dali sme octan a dufam ze zajtra uz to bude ok ale inak v pohode a ani sa nestazuje na bolest snazi sa byt statocny :-D.
Odpovedať
Profilova fotka
@perlaoceanu Aj môj je doma ale s kašľom, do nedele ho musím dať dokopy :-N v utorok vianočná besiedka pre rodičov, tak sa veľmi teší. Našťastie je bez teploty a soplíkov.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, my sme mali vcera v skolke vianocne vystupenie na temu Masa a medved- deticky boli uzasne 😊 a vcera bol u nasa coca- cola kamion, tak zazitok mal Sebi ☺️ a chcem sa s vami poradit- minuly tyzden som si obnovila zivotopis na profesia.sk. Hned na druhy den sa mi ozvali z jednej firmy sidliacej u nas v meste v priem.parku (sidli vedla firmy, kde som vlastne este stale zamestnana). Pozvali ma na pohovor, bola som vcera. Akoze ňie ze by som sa hrabala do roboty, isla som zo zvedavosti a este ked tu v meste tak za to nic nedam.... prvy dojem z firmy- katastrofa- neosobne, chladne.... mala by som nastupit do administrativy (dievca pre vsetko- je to nejaka kumulovana funkcia od objednavok az po faktury...). Velmi sa mi to nepaci az mam pravdu povedat.... v pondelok ze sa ozvu a nastup od januara. vobec som necakala, ze sa niekto ozve tak rychlo... plat este neviem (ze to by sme sa dohodli, az by ma vybrali). Len ja neviem, ci by som uz chcela ist do roboty od maleho... na druhej strane peniazky nam treba (manzelova firma ide dolu vodou nejako) . vyhoda je pracovny cas (7,30-16) a to, ze by som nemusela dochadzat.... ale som na vazkach- chcela som si este uzit leto s drobcom, kym pojde do skolky. Len ako som pisala- dojem z tej firmy strasny. a rano tiez neviem ako by sme to s detmi zvladali, kedze tobi by bol u svokrovcov....
Odpovedať
Profilova fotka
a este s ineho sudka- casto sa mi sniva s poziarmi- ohnom (vidim ho v dialke, horiet obrovsky ohen- luky, polia).... neviete, co to znamena?
Odpovedať
@mysti sama sa musis rozhodnut,zvazit si pre a proti....nikto ti neporadi,zvazte to doma s manzelom.... Ja keby som nemala predcasniatka, tak uz som tam,ja odratavam,este 13mesiacov doma...
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti ak sa rozhodnes nastupit, tak si pri podpise zmluvy poriadne precitaj ci mas aj skusobnu dobu keby sa Ti tam naozaj nepacilo (prvy dojem moze niekedy klamat) aby si mohla bez problemov odist ;-) drzim palce aby si sa spravne rozhodla :-)
Odpovedať
Baby,ja mam doma bonzaka.... ;-).Dvojicky posledne tyzdne vyskakuju z postielok,odopnu zips/gombiky na spacich vakoch a hajde hrat sa...Rezim naruseny.... Posledne dni Martin nevyskakuje, lahne a hned ako sa Lucia v postielke postavi/prelieza postielku,tak Martin sa postavi a zacne vrestat.Dam ju lahnut,tak aj on si lahne a tvari sa,ze spi....Taketo skreky su aj hodinu,kym slecinka nezalomi...:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper no, myslim, ze v nasom kraji je viac nez "moderna" samozrejmost skusobnej doby. Ved toto je ten problem, ze mna prvy dojem zvycajne neklame.... Len to potom nechcem lutovat. Myslim (na 99,9%), ze po nastupe do mojej "starej" prace dostanem hned vypoved (viac zienok v tejto firme tento rok tak bohuzial dopadlo po ukonceni materskej), pretoze nejake miesto pre mna tam uz nemaju a moja stara pozicia je zrusena (cele stredisko). No clovek si tam cosi odrobil (3 roky), poznam tam ludi...je to proste ine vratit sa do prostredia, kde to poznas, len odkial vezmem istotu, ze nedostanem padaka???? potom si budem buchat hlavu o stenu, ze som nevzala toto.Tam som aspon vedela, co je moja pracovna napln, kdezto toto tu mi pripada fakt ako "zena na vsetko". A do toho este maly je na mna teraz strasne naviazany, no hruza.... Uvidime v pondelok, co zavolaju, mozno to tu riesim uplne zbytocne a uz maju vybrateho ineho uchadzaca. Ja nepatrim medzi nerozhodne typy ludi, ale teraz som fakt na vazkach (koli detom). keby deti neboli, pozerala by som sa na to zase z ineho uhlu
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti tak mne to nemusis hovorit, ja som tiez dostala vypoved aj ked predtym by som v zivote nepovedala, ze mi nieco take vyvedu. ale tak ja by som to asi skusila. ta pracovna doba je celkom dobra, nemusis robit na smeny co je pri malych detoch velka vyhoda a v case Tvojej smeny mas vlastne skolku. a tak Ti poviem ked to teraz nezoberies, lebo si chces uzit este s malym leto pred skolkou, potom zase bude chodit prvy rok do skolky, co je vlastne takmer pravidlom, ze byva pomerne "chorobny" kym sa buduje imunita, potom to zase bude starsi lebo bude prvak a taaaak dalej :-D :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti to je ťažké radiť, len aby si neskončila naozaj tak, že robíš úúúplne všetko za smiešne peniaze a pritom by mali zamestnať viac ľudí. A čo sa týka dojmu z firmy resp. ľudí - to zistíš až nastúpiš, ale tiež by som si dala pozor na skúšobnú dobu - aby si mohla zdrhnúť, keby niečo :D. Osobne som poznala 2 baby, ktoré mali zlé pracovné zázemie a skončili tak, že ráno vracali, večer vracali. Prepáč za popis, ale toto je tvrdá realita. Ja som typ, že nerada mením veci, ale ked treba peniaze asi treba skúsiť. Len ty to máš dosť narychlo.
Odpovedať
Profilova fotka
@harper @stakat dakujem vam baby za rady... uvidime v pondelok, ci ma vyberu a az- aky plat ponuknu, to zohra velku rolu pri mojom rozhodovani 😬 potom napisem, ze ako to cele dopadlo
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti mirka aj ta vyberu a dozvieš sa aj platove podmienky a budu pre teba prijateľné, ja by som to na tvojom mieste skusila. Vzdy mas moznost v skúšobnej zvážiť dalsie posobenie😉Nech si neskor nevycitas, ze si to ani neskusila.. Uvidis ako to budete zvládať aj v rodine, aj ci ta práca bude ok pre teba 😉Drzim palce každopádne!😉
Odpovedať
Profilova fotka
Inak sa hlásim este stale v stave 2v1😃Normalne, ze druhy den po termíne, toto som este nezažila, kedže Jakub šiel na svet 37+1 a Mia 40+0tt😁Ja som s tym čakaním uplne v pohode, citim sa dobre, žiadne problemy (dobre, mesiac a pol som uz nebehala a tesim sa na to😄), ale zachvilu ma asi trafí šľak z tych otázok este nic??? Na zaciatku mi to prislo vtipne, ze aaa uz je to tu opat😃Ale nejako naberajú na intenzite, tak uz to prestáva byt vtipne😜Najlepsie su tie typu, no a kedy to bude?? Prepáčte, neviem😁V dnešnej dobe, ked sme zrejme len na poštových holubov odkázaní sa ludia asi boja, ze im info o narodení malého kodajcata unikne😄No držte palce, nech ma neporazí a pripájam foto narodeninovej Mii😉
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babulky..je tu niektora z vas, ktora svojmu dietatku davala latkove plienky? myslim ten novsi trend dakujem ... @cucovia jeeej tak vy to uz mate fakt za par..super drzim place aby vsetko dopadlo na 1
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?