baby, viete mi odporucit nejaku dobru spolocensku hru, sestra chce kupit Davidkovi k Vianociam, tak hladam nieco dobre, zazivne, teraz k narodeninam dostal tu v AT ale hladam aj nieco u nas... dajte nejake typy.. dakujem
@gab tak podla mna uz mozu vytiahnut a mozete spolu s Davidkom hrat :-) my sme doma zaviedli teraz co muz robi miesto mojho otca, takze ziadne poobedne ani nocne, ked sa baby osprchuju tak hrame nejaku hru, obcas to byvaju Kamiony po europe len v starsej verzii http://stolove-hry.heureka.sk/dino-ka...
alebo sme raz hrali normalne dostihy a stavky ale to sme po dvoch hodinach zapisali stav na papier a zbalili :-D inak Hanka bola v obidvoch pripadoch banka a ako ona povedala poštová :-D :-D (je vidno ako pozera reklamy :-D ) http://stolove-hry.heureka.sk/dino-do... (tiez mame starsiu verziu)
ale najviac sa nam osvedcilo kvarteto, take co zvlada aj Hanka :-)
@gab Aj Olívia bola dnes na preventivnej.trocha soplí tak ju neočkoval.nevedela prečítat spodný riadok na tabuli,máme papierik na očné.Ostatné veci všetko ok.
@majoslava ved ja som tiez dlho prehovarala manzela, dovolil, ze az ked sa preda auto, nastastie, kedze bolo v takom stave akom bolo islo ako teple rozky, doobeda som dala inzerat a okolo piatej uz volal nejaky chlap ze ho chce pre mamu no a na dalsi den doobeda si pren aj prisli a hned ho vyplatili :-) aj to som mm povedala ze stoji len 200e a rozdiel 79 som uhradila zo svojho podnikatelskeho uctu :-D do dnesneho dna nevie ze vlastne stal viac ako vie :-D mozno mu to poviem ak ho budu vsetky navstevy chvalit ze vlastne bol este drahsi ako si myslel :-) a hej ta firma balsam hill ma zaregistrovany patent na True ihlicky, ktore vyzeraju ako skutocne, tak stromcek sa sklada zo 70% tych a zbytok 30% museli dat nejake ine, lebo vraj by bolo cez ten stromcek normalne vidno :-)
@zuz4579 Zuzka,k tomu co si pisala o Romankovi,ze hovori,ze je nula a ze si obhryza nechty....Ked som bola s Teom u psychologicky,tak mi poradila jednu knihu,vola sa Hry pomahaji s problemy,odfotim ti obsah,ked chces nejake konkretne hry aby som ti nafotila,kludne napis,neviem co by tak na neho najviac sedelo,ty budes vediet sama najlepsie posudit.Alebo mozno si ju budes chciet rovno objednat,ja som kupila na nete.
@mackoxxx ked bude poskladany (je v troch dieloch ak ratam aj stojan) tak ho odfotim aj pred ozdobenim :-) su je vraj najpredavanejsie stromceky na trhu.
@majoslava hm....dovtedy byval casto upchaty,ziaden sopel,len funel.Odvtedy nic,skor mu choroba zacne pokasliavanim,co dovtedy takmer nikdy nezakaslal. Mandle mu vyberali pred rokom v decembri,v januari mal mierny kasel a odvtedy sa drzi - zacala som mu davat rakytnikovy olej, tak neviem ci ten pomaha,alebo vybratie mandli,alebo celkovo,ze je uz vacsi....
Ahojte my máme kiahne teda neviem to isto od dr ale nemá mať čo iné a boli v škôlke zajtra príde k nám dr ... Dnes som ho okupala teda pooblievala v hypermangane to iba tak áno? Nemá v ňom nejak sedieť že? Alexko má v sobotu oslavu tak bude mať spomienku zatiaľ ho len hlava bolí v noci začali naskakovať pľuzgieriky paráda tobiasko asi cez vianoce =-) no tak čo asi by nikdy nebola vhodná doba na ne aspoň že je zima a nie leto... Zatiaľ nemal ani zvýšenú teplotu len je unavený a hlava ešte môže prísť teplota?
Vsetkym 5 rocakom prajeme vsetko najkrajsie na svete a uplne najviac zdravie.
U nas to zdravie o nicom. S bori sme mali crevnu virozu. Bori skoncila na infuzii u pediny a mama schudla 3 kila :-D
Mne dnes zistili tenisovy laket. Tbl nesmiem ziadne lebo som skolabovala uz z troch roznych tabletkach takze do mna to uz nik nedostane
A znova u nas fici spievankovo- klarka na tom fici. Spomienky na cas ked bola Bori mensia. Dnes mi zadrela ze ked bude moct pit kavu ze ci s nou budem chodit do kaviarne. No picne ma
Pozdravujeme vas vsetkych ;-)
@sanide dakujem.Tak u Romca tie nechty budu asi stres,nervozia - prichod 2surodencov a tie ostatne reci asi ziada o viac pozornosti...aj dnes rano spustil,ze ma 0rokov, ze chce byt babatko,ze si da na tortu sviecku 0. Tak som ho odniesla do izby na rukach ako babatko,tak sa tesil...
Ak by si mohla mi odfotit kapitoly:Dieta nervozne a uzkostne a Dieta precitlivene. Poslem ti do IP mail adresu.
@liat Ako sa prejavuje tenisovy laket? Moj mm tvdi,ze tiez ma,nosil ho spevneny istu dobu,u Dr nebol.Ako sa to lieci?
No 3kg dole,super :-D,aj ked teda crevna viroza fuj...ale vysledok je dobry ;-)
Chuda Bori...