November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, viete mi odporucit nejaku dobru spolocensku hru, sestra chce kupit Davidkovi k Vianociam, tak hladam nieco dobre, zazivne, teraz k narodeninam dostal tu v AT ale hladam aj nieco u nas... dajte nejake typy.. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@gab my sme kupili monopoly frozen a Dostihy a sazky junior. tiez som im kupila hru Logik, to si urcite aj Ty pamatas s detstva :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper ano, pamätam, myslim, ze nasi ju maju kdesi na pôjde este odlozenu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gab tak podla mna uz mozu vytiahnut a mozete spolu s Davidkom hrat :-) my sme doma zaviedli teraz co muz robi miesto mojho otca, takze ziadne poobedne ani nocne, ked sa baby osprchuju tak hrame nejaku hru, obcas to byvaju Kamiony po europe len v starsej verzii http://stolove-hry.heureka.sk/dino-ka... alebo sme raz hrali normalne dostihy a stavky ale to sme po dvoch hodinach zapisali stav na papier a zbalili :-D inak Hanka bola v obidvoch pripadoch banka a ako ona povedala poštová :-D :-D (je vidno ako pozera reklamy :-D ) http://stolove-hry.heureka.sk/dino-do... (tiez mame starsiu verziu) ale najviac sa nam osvedcilo kvarteto, take co zvlada aj Hanka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Aj Olívia bola dnes na preventivnej.trocha soplí tak ju neočkoval.nevedela prečítat spodný riadok na tabuli,máme papierik na očné.Ostatné veci všetko ok.
Odpovedať
Profilova fotka
@gab aj my sme dnes boli v BB pol dna sme tam presedeli... Nosne mandle musia ist von... Tlacia mu na uska :-( uz aj termin nam dali...
Odpovedať
Profilova fotka
@harper krasny je ten stromcek....sa neviem vynadivat.... Nasetrim a kupim aj ja... Stale mame zivy, nechcem umely ale tento je amo zivy
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava ved ja som tiez dlho prehovarala manzela, dovolil, ze az ked sa preda auto, nastastie, kedze bolo v takom stave akom bolo islo ako teple rozky, doobeda som dala inzerat a okolo piatej uz volal nejaky chlap ze ho chce pre mamu no a na dalsi den doobeda si pren aj prisli a hned ho vyplatili :-) aj to som mm povedala ze stoji len 200e a rozdiel 79 som uhradila zo svojho podnikatelskeho uctu :-D do dnesneho dna nevie ze vlastne stal viac ako vie :-D mozno mu to poviem ak ho budu vsetky navstevy chvalit ze vlastne bol este drahsi ako si myslel :-) a hej ta firma balsam hill ma zaregistrovany patent na True ihlicky, ktore vyzeraju ako skutocne, tak stromcek sa sklada zo 70% tych a zbytok 30% museli dat nejake ine, lebo vraj by bolo cez ten stromcek normalne vidno :-)
Odpovedať
@majoslava my sme dali von tiez kvoli uskam.
Odpovedať
Profilova fotka
@harper no ak je v skutočnosti taký pekný ako na obrázku tak wau. x-) @gab Nás čaká v utorok 29-ho aj s ockovaním :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 Zuzka,k tomu co si pisala o Romankovi,ze hovori,ze je nula a ze si obhryza nechty....Ked som bola s Teom u psychologicky,tak mi poradila jednu knihu,vola sa Hry pomahaji s problemy,odfotim ti obsah,ked chces nejake konkretne hry aby som ti nafotila,kludne napis,neviem co by tak na neho najviac sedelo,ty budes vediet sama najlepsie posudit.Alebo mozno si ju budes chciet rovno objednat,ja som kupila na nete.
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx ked bude poskladany (je v troch dieloch ak ratam aj stojan) tak ho odfotim aj pred ozdobenim :-) su je vraj najpredavanejsie stromceky na trhu.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 a pomohlo?
Odpovedať
@majoslava hm....dovtedy byval casto upchaty,ziaden sopel,len funel.Odvtedy nic,skor mu choroba zacne pokasliavanim,co dovtedy takmer nikdy nezakaslal. Mandle mu vyberali pred rokom v decembri,v januari mal mierny kasel a odvtedy sa drzi - zacala som mu davat rakytnikovy olej, tak neviem ci ten pomaha,alebo vybratie mandli,alebo celkovo,ze je uz vacsi....
Odpovedať
Profilova fotka
@disala @mackoxxx ake ockovanie este mate? my uz s Davidkom mame nastastie vsetky ...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava kamoska uz ma vysledky, je to dost velky ale nastastie nezhubny nador, cize narocna operacia, musia to dat cele von.. |-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lerenard @zuz4579 kocky, odkial mate ten rakytnikovy olej? kde sa oplati kupit najlepsie? idem k nasim, tak si tam chcem objednat...dakujem
Odpovedať
@gab ja si kupujem od Terezia company,detom sa dava polovicne davkovanie a berie sa to najviac 3mesiace a potom pauza.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte my máme kiahne teda neviem to isto od dr ale nemá mať čo iné a boli v škôlke zajtra príde k nám dr ... Dnes som ho okupala teda pooblievala v hypermangane to iba tak áno? Nemá v ňom nejak sedieť že? Alexko má v sobotu oslavu tak bude mať spomienku zatiaľ ho len hlava bolí v noci začali naskakovať pľuzgieriky paráda tobiasko asi cez vianoce =-) no tak čo asi by nikdy nebola vhodná doba na ne aspoň že je zima a nie leto... Zatiaľ nemal ani zvýšenú teplotu len je unavený a hlava ešte môže prísť teplota?
Odpovedať
@gab nastastie nezhubny....och
Odpovedať
Profilova fotka
Je?
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Ani neviem,potom sa spýtam sestričky.
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito je. Nase baby mali taketo
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetkym 5 rocakom prajeme vsetko najkrajsie na svete a uplne najviac zdravie. U nas to zdravie o nicom. S bori sme mali crevnu virozu. Bori skoncila na infuzii u pediny a mama schudla 3 kila :-D Mne dnes zistili tenisovy laket. Tbl nesmiem ziadne lebo som skolabovala uz z troch roznych tabletkach takze do mna to uz nik nedostane A znova u nas fici spievankovo- klarka na tom fici. Spomienky na cas ked bola Bori mensia. Dnes mi zadrela ze ked bude moct pit kavu ze ci s nou budem chodit do kaviarne. No picne ma Pozdravujeme vas vsetkych ;-)
Odpovedať
@sanide dakujem.Tak u Romca tie nechty budu asi stres,nervozia - prichod 2surodencov a tie ostatne reci asi ziada o viac pozornosti...aj dnes rano spustil,ze ma 0rokov, ze chce byt babatko,ze si da na tortu sviecku 0. Tak som ho odniesla do izby na rukach ako babatko,tak sa tesil... Ak by si mohla mi odfotit kapitoly:Dieta nervozne a uzkostne a Dieta precitlivene. Poslem ti do IP mail adresu.
Odpovedať
@liat Ako sa prejavuje tenisovy laket? Moj mm tvdi,ze tiez ma,nosil ho spevneny istu dobu,u Dr nebol.Ako sa to lieci? No 3kg dole,super :-D,aj ked teda crevna viroza fuj...ale vysledok je dobry ;-) Chuda Bori...
Odpovedať
Profilova fotka
@liat uha, môj ocino mal tenisovy, dostaval do lakta obstreky, ale tie su dost bolestive a ktore ta boli?
Odpovedať
Profilova fotka
Pred 5 rokmi bol tiež štvrtok a ja som dostala ten najúžasnejší meninový darček o pár hodín skôr 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@woman04 Kràsne narodeniny prajeme. x-) x-) x-) Všetko najlepšie k meninàm. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Gabi,klasika Activity,alebo Monopoly ..nás celkom bavil Jožin http://stolove-hry.heureka.sk/efko-jo... :-D a ak má rád Dinosaurov,tak toto je taká rýchla hra :-) http://stolove-hry.heureka.sk/trefl-d...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?