Dnes je den predcasne narodenych deti. Kazdy den dakujem,ze nase "babatka" su zdrave a mimoriadne sikovne - ako sa o nich naposledy vyjadrili lekari na rizikovej poradni...
Ahojte prosiiiim neviete mi niektorá poradit ako odstrániť červené oči teda čo si mám stiahnuť sto fotiek jedna teda dve sú ako tak dobre aj to majú svietiace oči ..chcem dať urobiť magnetky na vianoce ... Potom to chcem čierno- biele len tie oči...
dnes mi uz domov dorazil ten stromcek, co som pisala, cez tu stranku www.znemecka.eu objednavala som v nedelu vecer 6. a dnes dorazil :-) v krabici bola aj taka nepremokava taska kam mozem stromcek pichnut, ked bude po vianociach, plus male puzdro v ktorom bol nejaky nastroj asi na skrutky, dvoje rukavice na zdobenie aby asi ihlicie nepichalo a krabicka asi s 12 nahradnymi svieckami. ked pride vecer Miro domov tak skusime ci aj svieti a pekne ho odlozime do stedreho dna. inak este do 22.11 maju 40% zlavy ;-) :-)
Všetkým oslavencom všetko najlepšie prajeme hlavne zdravičko.
Pripájame aj foto toho nášho aj so sestričkou na pripomenutie :) Ani pravda to nie je, že tak vyrastli tie naše detičky..Náš si hovorí no a od dnes som už veľký 5-ročný chlapec :)
Ahojte kocky, vsetko najlepsie nasim krasnym oslavencom. par foto aj od nas :-) Zajtra ideme za babkou do BA, tak som zvedava ako prezijeme cestu vlakom, uz som nastahovala do tabletu rozpravky,kupila som vcera v Lidli aj tu hraciu konzolu, tak to hadam dame.
@lumito ja som mala predtym v pc program ACDSee Photo Software a ja som cervene oci upravovala cez to ale ked su uz take velmi svietiace tak uz velmi nejde opravit. treba zapnut funkciu proti cervenym ociam na fotoaparate. vtedy tusim blesk dvakrat zasvieti nez odfoti ;-)
Kocky, mohla by som vas poprosit zahlasovat o projekt Wake up, meet up, start up v Raci?
Ide o projekt vytvorit zo starej skolskej jedalne komunitne centrum pre deti a mladez (kde by mohli zmysluplne travit volny cas) v nasej mestskej casti.
Financne prostriedky na rekonstrukciu je mozne ziskat prevazne z grantov. Momentalne prebieha hlasovanie o grant z Nadácie VUB,
Mohli by ste zahlasovat z vasich telefonov za dany projekt? Je to bezplatne. Kazdy hlas potesi...
dakujem!
klikni na link:
https://www.nadaciavub.sk/komunitne-g...
Chcem hlasovat
BA kraj
Wake up, meet up, start up
prave som sa preklikavala na MK v nasom starom fore... ach.. ako tie roky tak rychlo usli |-|
dnes sme mali oslavu, nase dieta spokojne, hostia tiez a...
ked ja to sem musim napisat, ja sa tak vytesujem, svagrina ma 52 pred 2 rokmi sa rozviedla a dnes sa priznala ze ma noveho priatela .. Madar... (ha, pozeram, ze v rodine pribuda cudzinov.. :-D ) oci jej ziaria, je zamilovana a stastna... ze si myslela, ze laskavi, pozorni, jemni,nezni muzi ani neexistuju a ona teraz jedneho stretla.. ja sa tak tesim, darmo je, lasku stretnes ked ju necakas, pride v kazdom veku a zazraky sa deju... x-)
@mysti V Tescu som videla Paw patrol vsetko mozne, tricka, teplaky, pyzamka. U nas su top u jedneho Dinosaury a u druheho Spiderman. Budu Spidermanovo - Dinosaurie vianoce. :-D
@sanide ja som to cez toho picassa ... Nieje to úplne ale tak nech si myslia že pozerajú na horiacu sviečku :-D ale brat mi dal do mobilu aplikáciu a tá je super ale musia pozerať priamo...ďakujem pekne aj tak x-)
@gab neskusala som, ale tak kedze mam rovnaku ip tak by ma hned stopli tak to ani neskusam. a teraz mam tolko prace, ze som rada ze stiham to co mam ;-) :-)
och baby, prave som dostala smsku od mojej dlhorocnej kamosky, su v BB so 6rocnym synom, cakaju na histologiu, ma nieco na brusku... boze.. :-( az mi zle prislo.... dufam, ze to bude len dobre, ale ked clovek v poslednej dobe pocuje tak malo pozitivnych sprav
@gab :-(
u mna zase boli vcera mama so sestrou a len tak medzi recou spomenuli, ze zomrel nejaky chlap co pizzu rozvazal, a nakoniec sme zistili, ze mne tusim 6. a sestre zaciatkom minuleho tyzdna pizzu doviezol a v pondelok zomrel - 49 rocny :-( :-|
prave sme sa vratili z 5rocnej prehliadky, ma az 16 kg :-p ... ale spolupracoval paradne, ziadna slzicka nebola dokonca si s pani dr. aj pekne pokecal..