November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava na taketo rany je dobry repik, mysi chvostik alebo skorocel - urobit z niektoreho z nich (nie spolu) silny vyvar a poutierat to ... a nevycitaj si to, deti zvladnu vselico, su ovela silnejsie ako my a hlavne Danko je maly, koza sa mu krasne zahoji, (keby si videla ake som ja mala popaleniny na bruchu a vôbec to nevidno, iba môj šmalec, co tam teram mam :-D) ked uz to je zahojene, tak je vyborny na to nechtikova mast..
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava len premasťovať, tá kalciovka bude dobrá. Majka prosím ťa, toto sa zahojí, ani nebude vedieť, nechcela si mu ublížiť.
Odpovedať
Profilova fotka
baby, potrebujem uprimnu radu, malujem toto tricko, kamoska hovori, ze to vyzera ako nahrobny kamen, fakt? mne sa to takto paci, ci to prerobit, ci to aj na vas tak pôsobi, ale uprimne....vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@harper nahodou super,
Odpovedať
Profilova fotka
@gab mne sa paci :-) a k comu bolo to nahodou super? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab @veronika1610 @harper dakujem baby... Akurat som volala mm aby prisiel po mna do prace.... Taka som chora uz aj ja, aj mm.... Idem si po nejake atb. Bojim sa aby sme zase nenakazili my Danielka...
Odpovedať
Profilova fotka
@harper ze cesi sa hned spamätaju na trhu a urobia zasielkovu sluzbu a pod... ;-) a dorucia aj zo zahranicia
Odpovedať
Profilova fotka
@gab podľa mňa to nie je vôbec náhrobný kameň, je to pekné, také jemné
Odpovedať
@veronika1610 ahoj veronika, prosim ta nevies poradit...Anetka je nakomplet vyhadzana,jenne huste pupaciky vsade-ruky,nohy,brusko,lica....zevraj nesvrbi.Dala som jej fenistil,teplotu nema, vsimla som si to poobede.Bola som na pohotovosti,ze moze byt aj herpeticka angina,bo ze ma obluky cervene trochu v hrdle..ale to mi nesedi. Moze mat vsebe aj nejaku crevnu bakteriu abo daco? Sa bojim,aby v noci bola v poriadku. Foto je zle vidiet. Vdaka
Odpovedať
@gab krasne malujes, ja by som to dala do takeho folklorneho motivu viac
Odpovedať
@gab podla mna je to fajn, ja by som to nemenila... Neskutocne si sikovna...ruzicky ako zive... Davidko tiez ma take umelecke sklony?
Odpovedať
Profilova fotka
@gab no teda vobec mi to nepríde náhrobný kameň..sikulka :-) @luci66 krásne máš dievčatá, vyzerajú skoro ako rovesníčky :-) @veronika1610 Veronika pls zajtra mam ísť s malým ivankom po mesiaci na kontrolnú krv rano ( asi kvôli žltačke co mal po narodení) Sestricka ze mam mu dať piť naposledy pred 5, neviem ci aj o 4 nevravela..ale to je dost nereálne a hlavne ma to vobec zmysel pri takom malom bábätku?ved to nieje ako normalne jedlo co sa nemôže pred odberom, aj to vacsinou povedia ze nieco ľahšie na jedenie aa môže dať..take 2 hodky ho udržím bez cuckania max ;-) dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab dakujem Gabi 😘 @majoslava Majka ten panthenol skus
Odpovedať
Profilova fotka
@gab je to super, vobec mi to nepripada ako nahrobny kamen- ale ako pisala myslim Lucka- daj to viac folk a bude super
Odpovedať
Profilova fotka
@harper @veronika1610 @luci66 @lerenard @mysti vdaka kocky, idu vianoce,tak makam... @zuz4579 vdaka, nas David, kresli rad a celkom pekne, dokonca ma aj vydrz, ale zatial len realne veci, ziadni princovia a fantazia, ci bude mat talent to ukaze cas..... ... ale co sa tyka stavanie z lega, tam je velmi kreativny a ma fantaziu
Odpovedať
Profilova fotka
@luci66 pri akejkoľvek viróze sa deti môžu aj vyhádzať, takže bohužiaľ ti neviem povedať, z čoho to má. A ešte ak sa nerozvinie choroba, dá sa to zvaliť na alergiu
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lerenard v pohode mu daj, hodnotu bilirubínu to nijako neovplyvní
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 dakujem, to som bola uz rano len som skúsila ci tu nie si.. tie 3 hodky vydržal nakoniec ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 som robila aj take, ale to je darcek, tak foto nemôzem moc rozsirovat...
Odpovedať
@gab krasne,tie oci ako zive....velmi si nadana..
Odpovedať
@gab waaaa nadhera
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata mne sa dari prave mi padol do pracky mobil do bubna praskol cely displej stanka asi vykoti ked pride ,,, som si aj poplakala konecne som bola spokojna s mobilom... no co je to vec ze,, len to zamrzi uz druhy taka som mantava,,, inak chlapci spavaju pekne v postielkach je to super po piatich rokoch mame spalnu :D
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito treba kupit ochranne sklo, da sa aj velmi lacno kupit na aliexprese a pri pade je vacsia pravdepodobnost, ze displej sa neposkodi ale len to sklo, ktore sa potom odlepi a nalepi sa nove. aky to bol mobil?
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito ja som si koncom augusta utopila iphone.... co ti poviem.... po novom roku si chcem kupit novy na splatky. tiez to bol darcek na vianoce od manzela... uplne ta chapem
Odpovedať
Profilova fotka
@harper no mala som... stanko ma to sklo ja iba foliu z boku praskol a cez cely... mala som sony Z1 compact... no co chvilu kusok reagoval teraz uz nic...
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti no ja som mala oba na splatky tento este splacame a ten prvy co mi padol som mala tri dni a praskol po celej sirke ale ten vsetko fungovalo po roku a pol som zobrala tento... som krava ,,, mrzi ma to no co... len nech sme zdravi ...
Odpovedať
@lerenard ako sa mate? Prosim ta,ty uz Matuskovi nedavas rakytnikovy olej ked sa pytas na kapucinku? Romanko ho berie teraz opat a zase sa skvele drzi....Len som zvedava,ci vam uz nezabera,alebo chces zmenu... Dik
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 tak pomaličky, pekne chvíľky sa striedajú s tými na zblaznenie..zima je celkovo pre deti ťažšie obdobie ;-) dakujem za opytanie :-) a vy ako, Romanko uz vzal Lucku na milosť? A olej som opäť nasadila na jeseň, ale nejako mu neprechádza kašeľ, aj do škôlky chodi len si tak pokasliava, tak som chcela skúsiť Kapucinku ked je dobrá na stafylokokov a streptokoka a celkovo dýchacie cesty, tak uvidíme..
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Nádhera. x-) x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
@lerenard treba vydrzat...no, ved nic ine ti neostava....hej, zima je zla....drzte sa...! Myslim na teba casto,ako sa vam dari... Romco s Luckou v pohode,lubi ich oboch,aj ked Maco mu je ovela blizsi...a ten sa v nom vidi,vsetko po nom opakuje,ked s nim Romco hocico stvara,tak Maco sa usmieva a drzi...Dvojky boli doteraz moje a tato sa venoval Romcovi. No a ked tato je teraz s dvojickami,tak Romco ziarli, vyklada,ze my sme styria, bez neho,ze on bude mat nulte narodeniny,ze je nula,ze nechce ziadne darceky...nechty si nonstop obhryza....no strasne,sceny vyraba... Tato ma s nim ritual - utorky spavaju spolu a niektore vecery sa bude vylucne venovat len jemu.... ale Romcik musi prijat, ze sme piati a obaja vsetky deti rovnako lubime...Ja som stastna,ze rad chodi do skolky a ja si konecne uzivam rodicovsku...Len mi ho je luto,neviem ako to spravne uchopit,aby sme mu pomohli. Ja ked som sama s 3detmi,tak je zlaty....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?