@lucijag podla slovenskej posty, to malo v piatok vystup z krajiny podavatela. takze mozno do 17. to pride :-) ale ak to bude tak zabalene tak to asi nebudem otvarat, no uvidim.
Ahojte kamošky moje, uz dlho som sa neozvala, tak píšem aspoň tak narýchlo ze žijeme :) Mame sa fajn, ja v praci úplne super, ale mm mal Lidla uz dost,tak dal výpoveď, tak troska oddychuje a ja ked prídem z prace, možem vyložiť nohy a oddychovať :) Natalka je naše slniečko, i ked je to veľká betarka, učky v škôlke majú s nej obrovsku srandu. Kubkovi sa tiez v skole dari. Pridám pár foto a prajem krásny vecer :)
@lerenard Miri, chalani su krasni a malicky.... uplne sa nad nim rozplyvam ❤️❤️❤️❤️
Moji su neustale v sebe, sicesa aj zahraju, ale vacsinou sa natahuju o hracky 😁 Tobi chodi vsade za Sebikom a krici "aj ja" 😁 vzdy chce vsetko, co ma Sebi a toho uz poraza 😁😁😁😜
A su nervaci, Tobi vresti ako pavian a ked zacnu obaja tak neviem, ktoreho mam skor pacifikovat 😁
Ale inak sa lubia ako kone 😁
@lenkakrchova Leni, ja ked vidim vase fotky, mam taky hrejivy pocit pri srdci... takto ma vyzerat laaaaaaska 😁 Deticky rozkosne samozrejme 😘
@cucovia dakujem Peti :-) to uz budes mat tazku pohodicku so starsimi, jasne ze budu obcas vyzadovat viac pozornosti, ale aspon su uz samostatnejsi ako to nase trdlo prostredne, aj teraz ma monokel cez cele oko :-S a ako sa citis?
@gab dakujem Gabika, dufam ze tie Vianoce vyjdu :-) chcela som sa ta spytat, ty davas Davidkovi kapucinku preventivne? dnes mi prisla a pisu ze nie je vhodna pre deti,ale to asi len kvoli alkoholu nie? ked dam do horuceho caju,odpari sa,ci..?
@liat dakujem Majka, a ked taky vonavucky teplucky na mne zaspi ;-) nenechas sa uz namotat :-D :-) ?
@mysti dakujem moja, no u nas tiez veselo..najprv pocujem z izbicky rehoty a zachvilu uz Matus "Ondrej si normalny?? " :-D kde to asi tak pocul :-N a najlepsie som dopadla v noci, Ivanko nejako plakal, inak nezvykne, tak zobudil Ondreja aj Matusa, tak vsetci 3 revy, mm prec tak som ich nasackovala k sebe do postele a spali sme vsetci 4 spolu 8-( :-)
@lenkakrchova krasna rodinka :-)
@lerenard mirka ty si super, ze aký ťah si dala na majku @liat😄 ondrejko je krpček este veru, ale ked podrastú, to budu partaci vsetci traja! 😊 ja sa vzdy tesim, ze naši dvaja su tak blízko seba, aj ked sa naťahujú pravidelne, ale ta súdržnosť je proste uzasna😊 ja inak uplne v pohode, az mi je divno, ked denne pocuvam, ze ved ty uz o chvilu rodíš!😃ano ano uz su tu tie otazky😄 bola som obzrieť pôrodnicu minuly tyzden, v piatok mam pohovor u primára, pôrodná asistentka mi totiž oznámila, ze to ideme skusit prirodzene😄😁
ahojte.... baby sa som v strese od včera... Danielko začal tak kašlať... ani najesť a nevie... spustili sa mi sople.. nie moc a od včera ho boli uško.... 2 noc zvýšená teplota a práve mi mm volal že 38,5 :-( :-(
bojím sa aby nemal zápal mozgových blán... hovoril že mu hučí v uchu... tak neviem.... ale tie teploty.... naša Dr. nerobí a keď v pondelok s ním bol že kašle podľa nej bol OK že ma čisté dýchanie...
hádam mu zníži teplotu a stihne doktorku....
@gab Doma utieram ja,ale ked ide v školke tak si vie sama.Alebo ked sme u starých rodičov,vie sama.Ked nie som blízko vie všetko,ale ked som tam,tak nič nevie. :-D :-D :-D :-D
@lenkakrchova krasna fodinka 😘
@lerenard nejj super sprava! Blahozelam nech sa vam dobre byva! Rozkosni su chalani..
vzdy mi je tak luto ze Danielko je sam ked vidim fotky a citam tie vase komentare ako sa surodenci ľúbia 😊
@gab Danielko si v skolke musi sam...pokakane slipy ma vascinou co si zle utrie...doma iba zakrici ze hotovo a utierame mu my...sem tam si aj sam ze uz vie, tak ale to je take aby bolo...
Moja nocna zmena... Dnes cely den teploty nad 38... Poslednych 6 hodin 38,6 a nie a nie klesnut... Nurofen, paralen....nic...osprchovali sme ho tak mu hned klesla na 37,4... Teraz cakam co bude dalej... 😟
Inac dostal amoksiklav....tento rok jeho prve atb.
@majoslava Majka moj mal teploty 39,1-39,2 pocas 4 dni - klesali, stupali, CRP 94 a nasledne sme skoncili v nemocnici so zapalom pluc a a kvoli nespecifikovatelnemu nalezu na prieduskach. Ale to nemusi byt vas pripad. Drzim palce
@stakat. Dakujem.. Ja uz stresujem... Nam ani nerobili CRP v pondelok ho poplcuvala ze dychanie ciste... Potom teploty zacal mat... A ked sme isli vcera druha DR. tam bola ze sa jej nepaci kasel a amoksiklav mu nadadila... A do usi kvapky lebo sa stazuje ze ho usko boli... Kazdych 6 hod. mu musim davat nurofen lebo ma teplotu... Zvracia aj vodu vyzvracia....sople huste...mame triefed na rozpustenie hlienov ale vyzvracia... Ide vikend neviem co budeme robit ked sa mu pohorsi...
@cucovia tak super ze prirodzene si vyskúšas, hadam to bude podla predstav :-) a mena co,vybraté? Palo este v aute cestou do nemocnice polemizoval, ze co teda a snažil sa ma prehovoriť na jozka :-D
@liat ved chápem ta Majka, pre mna tiež tehotenstvo nieje zrovna z tých najkrajších obdobi..ale zas,stojí to za to ;-)
@majoslava Majka nech sa Danielkovi rychlo polepší..Matus mal vždy pri chorobe vyššie teploty, vacsinou 39 tak ja som na take zvyknutá, popri nurofene aj zábaly zakaždým.. a extrém bol Ondrej pri kiahnach, tyzden v kuse 40tky, ked aj kleslo tak na 39 len..vtedy sme prvýkrát museli striedať nurofen s paralelnom.. držte sa
Takže, včera som sa dozvedela "z prvej ruky", čo sa stalo vtedy na kúpalisku tomu chlapcovi, čo sa uzavrelo ako "suché utopenie". Zase raz kačica jak svet. Chlapec mal začínajúcu infekciu - laryngitídu a dokonca aj endokarditídu (zápal vnútornej výstelky srdca) a bol tesne po jedle. Otec ho hádzal do vody. Najskôr sa mu banán vrátil do úst a následne zapchal dýchacie cesty, laryngitída prispela k tomu, že sa nedal predýchať a zápal srdca, že sa vôbec nechytil na adrenalín. Takže pokojne spávajte, žiadne suché utopenie a už vôbec nie pár hodín po kúpaní. Aj keď chudák otec už asi nikdy pokojne spávať nebude.