@veronika1610 toto sice este nemáme,ale lego Star Wars je u nás,kam len pozries...Millennium falcon samozrejme tiež máme.. .kludne sa prídi pohrat... :-D :-D :-D
Ahojtee tak my uz mame konecne posteleee.. Poschodovu sme nakoniec zavrhli ja mam z toho strasny strach... Tak sme tie mensie dve kupili.. Alexko uz tam spal stastny doteraz spaval so mnou a nevedel zaspat sam tak snad mu to vydrzi...
Trosku fotiek :-D tobiasko chce vsetko jest sam... Ten cas tak rychlo bezi.. ...inak so sesternicou sme volali zatial sa snazia ju postavit ale odpadava a nemoze pozerat naraz oboma ocami hned jej je zle iba jedno moze mat otvorene podla toho na ktorej strane lezi.. Snad sa to upravi.. Ale psychicky je uplne super vesela tak sa tesim .. Este cakaju ci jej bude treba robit drenaz nejake male krvacanie ... Ale cakaju ci sa to neurobi ze by jej to mohlo neskor robit problem pri moznych porodoch uz nech je stvrtok.. Budu tie vysledky dufame ze to je nezhubny nador...
Ahojte, tak my sme mali vcera doma oslavu- oslavili sme Sebiho zajtrajsie narodeniny, bolo nas cca 15 ludi . Oslava sa vydarila, bolo super a ja zajtra o 8,45 uz budem mat doma 5 rocneho synatora ❤️❤️❤️❤️❤️
@zuz4579 jasnééé...my máme doma Lego aj 30 rokov staré,všetko pasuje...len napr.kolajnice kupovane k vlaku pred x rokmi sú čierne,novšia seria ma tmavosede a najnovsia bledosede..inak,ziadny rozdiel.. :-)
@zuz4579 uz ti pisali kocky, pasuju, my ich mame .... a 100PRO dostane nejake k vianociam a ratam, ze aj k narodeninam, ale fakt musim povedat, ze pan Christiansen mal za to dostat nobelovu cenu... :-) lebo sa s nim vyhraju vsetci aj do 100vky :-D
Dakujem,kocky...uz mame nieco doma, len som nevedela ci mozem dokupit z hocijakej rady.U nas teraz ficia lietadla,vrtulniky,tak nieco vyberiem...
@mysti vsetko najlepsie prajem😃
My sme oslavovali o týždeň skôr u našich, keďže sa tam nečakane zbehla celá rodina. Fotky zatiaľ nemám, najväčšia sranda bola, že všetci sme tak zažrali do fotenia s malým, že sme mu zabudli gratulovať. Rozišli sme sa po izbách a potom ma napadlo, že sme mu ani negratulovali ani darčeky nedali :-D tak rýchlo druhé kolo, to bolo smiechu. Ale aspoň dám jednu foto nerváka- puberťáka, čo sa nechce vôôôbec fotiť
dakujeme baby za blahozelania a ja prajem takto vsetkym nasim novembrovcatam krasne narodeninky, nech su nam zdrave a stastne a rastu nam na sikovnych ludi 🎂💐🎉😘🎁nech sa im v zivote dari 😊
@kaia Janka, vlani sme obe like-ovali na MK jeden krasny farebny adventny veniec z vianocnych gul , nevies nahodou kto to mohol dat do albumu? myslela som si, ze ho mam ulozeny, ale ho neviem najst... myslim, ze si k tomu dala komnetar, ze taky krasny si uz davno nevidela alebo nieco v tom zmysle... dakujem