ahojte tak uz ma seternica po.. operacia trvala pat hodin ,, vybrali ale iba cast nadoru :( neviem preco asi ist dalej by uz bolo riskantne.. o dva tyzdne budu vysledky nevedeli to posudit co je jasne... @veronika1610 po takejto operacii myslis ze je schopna navstev teda myslim tak ze dnes ju operovali a v nedelu keby sme sli ...este asi radsej nie ci? teda samozrejme ked sa bavime ze sa nieco neskomplikuje...
prosim vas ak mi viete poradit niektora tobiasko ma zositu tu pusinku on ked papa vsetko mu tadial ide aj utieram ale dnes sa mi zda hore trosku biele nechcem aby mu to zacalo hnisat myslite ze mu to mam nejak cistit?
@lumito Magdi, mne sa na taketo veci, afty, biele flacky v puse, herpesy, vyrazky, aj pri nadche natriem do nosteka a pod osvedcil - vôbec nestipe a super hoji, dokonca je vyborny aj na mykozy a zapaly (tam dole.. ;-))
@gab ano ? A moze to ist na otvorene rany ano? Este to nehnisa trosku som mu to teraz utrela kde je ten stich je to pekne nadtym sa zacina nieco mozno sa to len hoji pozriem toto ... Inak uz som bola v dvoch galanterkach a nic :-| este jednu pozriem ... Hm..
@lumitohttp://nadeje-byliny.eu/oleje/257-gre...
ano, mozes, pretoze to je cisty olej, vôbec nestipe, len pozor, lebo v podobnej flasticke maju aj grepovu tinkturu a ta uz obsahuje kusok alkoholu, to uz by stipalo...
Caute baby, tak po dlhsej dobe som sem predsa len nakukla ( @woman04 Kati, dakujem za oznacenie a aj ostatnym spatne za blahozelania) :-)
Mame sa celkom fajn, zaciatok sk.roka bol tazky, mali sme blbe obdobie, ale uz je lepsie..tatino zacal popri praci aj cit an poluvazok, tak kym sme i zvykli vsetci...Marek nabehol do skolky uplne super, zmenili im jednu p.uc a zobrali 5 predskolakov a nase problemy zatial nie su, snad vymizli...mne na dokoncenie skoly pedagogiky chyba uz len prax a zaverecna praca, takze snad to dam do konca roka ako je predpokladany termin...
Riesite narodeniny, my sme kupilo od quercetti georello a este dostane boffin...na vianoce rozmyslam o magnetickej stavebnici, ale uvidim alo ho chyti toto...Kristinka dostala v lete Kuzelne citanie, tak k tomu dokupime nejake knihu, ale mozem odporucat, paci sa im to obom :-)
@cucovia krásna tehuľka, do vorvaňa máš este dobrych 20 kg ;-) tak sa budem tešiť na info kedy sa na to chystate :-) ja som myslela ze budem tretie babo brat tak nejak nie az tak emotívne ako starších, ale som z neho uplne hotová, pršteky vlasky voňavé, len ho bozkávam :-D
@lumito držím jej veľmi palce, naozaj je zdravie najdôležitejšie zo všetkého |-|
My Matuskovi kupujeme lego city policajnú stanicu, on je maniak na tých policajtov :-)
@lumito Magdi, ja by som mu to len repikom umyvala. To mas mozno aj doma, ak nie, v kazdej lekarni urcite. Ved prave, kym by ti prisiel ten grepovy olej, tak uz mozes repikom liecit.
ma picne :-D , ked ma chodit do skôlky neviem ho zobudit a dnes, ked je vynimocne doma, kvôli starkym co prisli, tak kukuckuje od vcasneho rana... preco????? :-D :-p :-D :-D
inak aj u nas sa chystaju nejake zmeny. momentalne mam mm na pn kvoli zapalenym slacham na zapastiam a bolavemu chrbtu. dufame ze mu daju v praci vypoved zo zdravotnych dovodov, lebo uz pocas tych dvoch alebo troch rokov co tam je uz minimalne tri-styri krat bol na pn, tak uvidime ako to dopadne.
Hurááá 3 dni dozadu mal Ondrejko ešte vývod a dávali mu do poriadku pipíka a dnes už piškal bez problémov sám do vecka. Nečakala som také skoré zotavenie. :-. :-) :-) OČR-ku som si dala až do stredy. Paráááda máme s Ondrejkom pár dní pre seba. Stanka sa už balí na jazykový pobyt. To nám bude hej. @harper Ty potvora, zase provokuješ? Idem skúsiť ten tvoj jablkový koláč. A konečne sa musím pustiť do príprav na narodeniny. Ondrejko ich bude mať prvý rok bez obmedzení. Tak sa tešííííím. x-) x-) x-)
Ahojte, my sme dnes boli na koncerte Mira Jarosa, no super sme sa zabavili :-) no a prisli sme domov, kasle neskutocne, tak ho necham 2 dni doma. kocky tie potvrdenia do skolky ze je zdravy je az od troch dni ak chyba, ci?
@anicka87 Anka ja dávam papier od doktorky, až keď je doma 5 dní. Ak len 3 dni tak učke poviem, že sa len doliečoval. Ale vždy je ten týždeň doma, našťastie sa teraz po zdravot. stránke drží od júna.
@lumito Magdi, sesternici držím palce aby výsledky dobre dopadli ;-) a prajem skoré zotavenie
@stakat dakujeme... Veru nieje to moc dobre ma to presne v miestach kde su vsetky centra ako nervy pozerania do stran hore dole pachy jej strasne vadia a nehovorim o mimike a reci nador tam ostal teda nieco zobrali s tym ze to bude opat rast ... Uvidime co bude dalej...a este vysledky ake budu to nevieme :-| a necakala ze ju celu oholia tak je smutna mala dlhe huste vlasy ale tie dorastu len je z toho smutna. Pre nu je to tazke...