Ahojte tak sme mali dnes uraz tobiasko padol na hranu stola ;-( rozsekol peru dva stehy... Ako kedysi alexko.. Ale jeden ma vrchnu a druhy spodnu :-/ tak sme to zvladli ale dali mu nejake kvapky do nosa na take umrtvenie bol taky otapeny ale poviem vam co potom robil som nezazila krical pol hodinu fakt vkuse kopal bil nas skriabal okuliare mi zhadzoval ... No chudiatko totalne zle to znasal asi to nejak podrazdi nervy alebo co... No som rada ze je to za nami.. A moji dvaja alexko ked mal rok a tobiasko.. Ale su teda kazdy iny az na tie nosteky :-D
Žienky čo kupujete princeznám na narodky? ja vôbec neviem, kníh už má milión, hračiek ani nehovorím. veľmi ju bavia hľadať cestičky, alebo spájať také tie písmenká a vznikne vám obrázok, to už som zadovážila, ale naša boruša to má po sebe aj s meninami, tak vôbec neviem čo
@veronika1610 veronika dodatočne vsetko najlepsie, nech si zdravá a stastna!!😉
@lumito uf skore zahojenie!!
@liat mia dostane živú bábiku k narodkam (súrodenca)😄Ozaj nemozem ist za teba s Bori na tych dvoch, mna bavia velmi (makne mi mozog v tehotenstve)😃
@zuz4579 unas teraz fici pexeso a sedmove karty- hravame zasrana, to ho bavi 😁 u nas to bude nejake hasicske auto (to ho strasne bavi) a gumaky Demar tie oteplene. a idem mu kupit farby na sklo. Na vianoce este neviem, asi nejaku hru (take ako tetries a podobne), iste nejaku knihu... viac este neviem.
Tak dievcata zajtra rano caka sesternicu ta operacia ... Modlite sa ... Nevedia ako hlboko to je v mozgu ci bude mozne to cele vybrat to sa uvidi az priamo pri operacii ach...
@lumito strasne sa to cita.... :-( myslim na nu...drzte sa...
@mysti pexeso je aj u nas oblubene,zo sedmovych kariet hrame "Faraona" a "Cerven bere"...ako sa hra "zasran"? Romco fici na Seve...nieco podobne by som chcela,do nemoty sa s tym hra....Deda na narodeniny uz spracoval na "vrtulnik"
@anicka87 Anicka, ty si aka kreativna😃...super...
@kaia@lerenard baby dieta ostava bez mena😃Roman si robi zo vsetkeho srandu (ved jeho to prejde) tak sme k nijakému záveru nedospeli😃Termin este nemam, v Kochu povedali, ze robia sekciu v 39+0tt, ale rodit budem zrejme v Hainburgu, tak uvidim, co povedia tam. Bejby je o tyzden vacsie podľa ultrazvuku, tak mozno sa to este posunie.. A hen foto vorvaňa 😄
@zuz4579@mysti nas si zela k narodeninam kazde jedno coolove auto co stretneme na ulici, samozrejme v malom vydani.... :-p :-D
zrejme dostane do serie dalsiu lokomotivu
@lumito drzim palce, velmi... |-|
@cucovia ze vorvana =-) =-) , pekna si, :-)
@gab@mysti hehe dakujem baby, ste mile😊Pravdupovediac mi to brucho "zavadzia" len ked sa mam zohnúť😃Inak nemam vobec pocit, ze 34.tt😁
@mysti to sa aj mne raz podarilo, súcitim s tebou😁Dovtedy som si davala telefon do zadného vrecka nohavíc, kym mi odtial nevyletel rovno do zachodovej misy🙊
@veronika1610 presne ako si písala, trvalo to hodinku, no bol komplet v narkóze. Výsledky sú lepšie ako sa čakalo. Keďže som mu dala hneď aj pretiahnuť pipíka tak to má bolestivé (to by mal z vyšetrenia tak či tak) :-| Preto sa nechcel kompletne vymočiť (keď ho štípalo zastavil moč). Zostatok dnes ráno mal 19ml. Kontrola o 2 týždne na zostatkový moč. Nepotvrdil sa teda ani reflux z močového mechúra ani iné vážne poškodenie . Má vypuklinu no tá má široký vstup a moč v nej neostáva. Záver: Prepustili nás s tým, že nateraz už je všetko "relatívne" ok. Strašne sa teším, poplakala som si a 5 rokov behania po nemocniciach je už snáď konečne ukončený. x-) x-) x-) x-) x-)
@mackoxxx tesime sa z dobrych vysledkov :)
@cucovia jeej ze 34tt ja som 21tt a mam o kustik mensie ako ty teraz este len ja budem vyzerat ako vorvan :-D krasne brusko mas :)