November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 dakujem, budem skusat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lutsy treba skúšať..ja som mala šťastie u Danningerovej,že sestrička dvihla hneď na prvy x...je vyborna..aj s Luckou som u nej bola a teraz s Tomaskom..ja mam vrodenu vadu,tak som bola na preventivke,aby sa to podchytilo,keby to zdedili..
Odpovedať
@anicka87 Odmietli sme dat obalku k prijatiu do skolky ;)
Odpovedať
@afra toto je chorá doba :-(
Odpovedať
@anicka87 ani nehovor. Cele zle toto. Vcera som musela azase novej ucitelke v skolke vysvetlovat, ze nie je normalne, aby moje dieta rozkazovalo ucitelke a ona skakala ako moj Simi piskne. Ona sa normalne tych deti boji :-O
Odpovedať
Tak tu ste sa schovali :D ahojte :) baby dajme stretko deti uz budu mat 5 rokov hodme nieco velkeeee :)
Odpovedať
Profilova fotka
Krásnu,slnečnú nedeľu všetkým...teší ma,že už viaceré si zvykli na našu nasilu presunutú debatu..myslím,že sa toľko nezmenilo a bude ma tešiť,ak naše spoločné debaty budú pokračovať bez ohľadu na formu a názov stránky ;-) ;-) ;-) @kaia @veronika1610 @disala @dena @gab @liat @lumito @evane @karap @harper @majoslava @sanide @cucovia @janulkan @jedinecna @perlaoceanu @lucy109 @lucijag @lerenard @tasiko @adikad @mysti @janap24 @lenka1108 @anicka87 @stakat @anulicek @afra @lenkakrchova @lutsy @luppita @joni @milek @mackoxxx @luci66 @lucka33 @zuz4579 @ywulla @lenica81 @balumi @kukina79 @hori @stellamiapiccola http://www.mojasvadba.sk/forum/sukrom...
Odpovedať
Baby ako zvladaju vase deti, ked oni nedostanu darcek, ale ich surodenec. Lukasko ma v utorok meniny, dnes mu dedo doniesol velku tatru, no Veronika sa rozplakala a chcela mu ju brat. Esteze Lukasko sa vie podelit a pozical jej ju nachvilu. Teraz spi,tak sa Veronika hra s nou. Zacinam mat dojem ze budeme kupovat jba auta, babiky uz nie su zaujmave lebo sa na nich neda vozit. @kaia normalne zacinam rozmyslat, ze im dam oslavovat v jeden den az nie je krivda. Vy mate spolocne iba meniny ci aj narodeniny?
Odpovedať
Profilova fotka
Keasnu nedelu dievcata :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@perlaoceanu no mi nieco hovor... bojujem kazde narodeniny aj meniny... jedny maju blizko pri sebe, to vysvetlujem, ze kupim onedlho darcek aj tej druhej a to, co maju ozaj kazda zvlast, tak to az tento rok nejako tak pochopili (a to maju 5 a 6 rokov), ale aj tak ked nieco kupim oslavenkyni, tak musim nejaku drobnost este stale kupit aj tej druhej, inak si strasne zavidia... a este mame problem aj s tym, ze jedni krstni chodia blahozelat a druhi krstni nie, lebo su zdaleka... no proste sa tie deti cez to este nevedia prekusnut...
Odpovedať
@hori si ma potesila, ze este musim pockat kym dorastu. Takze kym to pochopi Veronika zase Lukasko bude zavidiet. No co uz len vydrzat, co by sme pre tie deti nespravili.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 predpokladám, že 1610 je 16-ho októbra???? ak áno všetko len to najlepšie prajeme s Ondrejkom x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@perlaoceanu ja viem, je to ťažké, no nech sa naučí, že každý dostane darček na tú svoju oslavu. Mám kalendár na stene a tak som mu ukazovala kedy dostane darček Ondrejko, keďže Stanka mala 7.9 a on bude mať až 3.11. Pochopil to v pohode. Ono je to aj o tom aké zrelé je to dieťa a či to chce prijať. Ináč si na seba ušiješ bič. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka1108 akurat pred včerom manžel spominal, že stretko novembroviek sa uz nebude konat? a skoda lebo aj keby sa to zorganizovalo my budeme asi malinky este :)
Odpovedať
Profilova fotka
Cvičenie sa mi krásne rozbehlo, začínam sa naň už aj tešiť. Škoda len, že to teraz preruším. :-| Zajtra smer anestéziologická ambulancia a v utorok nastupujeme do nemocnice :-| ideme na systoskopiu a cystografiu, chrústik malý, keby vedel čo ho čaká ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx Držte sa a drobcekovi prajeme nech ho to boli co najmenej a aby uz nemusel nic podobne absolvovat... |-| Vela sil a energie posielame a kopec pusiniek nech je cim skor vsetko ako ma byt
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@veronika1610 krasne narodeniny x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 Veronika vsetko najlepšie k narodeninam :-) @mackoxxx držím palce nech to máte rychlo za sebou a hlavne uz naposledy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak u nas bozie dopustenie.. Inak ako blazinec sa to neda nazvať, len behám medzi prvým druhým tretím, to zladovanie nám este dlho potrvá..aj ked teraz sme mali najhoršiu možnú variantu, dvaja starší boli sopľaví doma, ked pôjde Matusko do škôlky uz bude zase trosku lepsie..este ze ma ten môj muž homeoffice a pomáha co sa da..Jaaaj chcem spat a v klude sa najest :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem vám za gratulácie, kamarátky moje. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 @lerenard vďaka dievčatá no toto je len jedno z vyšetrení (jedno z tých nepríjemnejších) pred operáciou :-| tú nám naplánujú až po vyšetreniach, predpokladám, že to už tento rok nestihneme. Takže to ešte máme na dlhšie.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 Aj ja sa pripájam trocha oneskore,Všetko najlepšie. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
už tu nevídam karap a tasiko viete o nich nieco?
Odpovedať
@veronika1610 vsetko najlepsie prajem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610, Veduca nasa, dodatocne vsetko najlepsie x-) @karap, Dasi aj Tebe k tym dnesnym x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@perlaoceanu, nasi maju spolocne iba meniny, kedze len Oskar dostal meno z kalendara :-)
Odpovedať
Ahojte, my sme vcera a dnes tvorili s Matkom :-) Mam taky krc v ruke ze az z tolkeho lepenia, strihania, merania, uplne presilena, musim si nejaku mast kupit ]-( ale ta radost, uz tam bojuje s rytiermi a okolo plava piratska lod, no podareny je :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia dakujem Jani. A vsetky vas tu pozdravujem.Vobec sen nechodim,musim sa polepsit
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 veronika prajem ti vsetko najkrajsie k nedelnym narodkam. Vela zdravicka, lasky
Odpovedať
Profilova fotka
Stretko by bolo faaaajn. U nas viroza. Hnacky,vracky. Borka doniesla zo skolky a hned to klarka lapla. Mate skusenost s detskymi mrlami? Bori ma aj to. V noci sa stazovala ze ju boli ritka.mm zapal svetlo na telefone a paaaac. Fuuuuuuj. S pinzetou som tie svine vyberala.ble este teraz ma napina. Dostala tbl. A mam schody do neba-idem s borkou na smejka a tanculienku. Brrrr. Cest ich praci ale ja ich neznaaaasam =-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?