@zuz4579 no to je sila, akuratik tu bola suseda z najhornejsieho poschodia, ze sa ide stazovat na susedov, co byvaju pod nou, ze robia o 23,oo hluk, ze on je ozraty, deti vrestia a pod... och.... :-x .
vsak nas David, ked sa nahodou zaskrabne a ma tam trosku krvi, co ten robi za hysteriu a ako reve... ved to by bola socialka u nas ako na koni... :-S
@harper@mackoxxx zeny poradte, môj sony mi pise, ze nema volnu dostatocnu pamät, co je aj sväta pravda :-D :-D akuratik neviem, co z neho vymazat, aby sa uvolnilo nieco z pamäti, viete mi poradit, kde to a ako zistim? vdaka srdecna....
fotiek tam nemam vela ulozenych, mozno nejakych 15 a to je nic... len asi tam mam aplikacie, ktore mi zrejme zaberaju moc miesta, len neviem, ktore =-)
Ahojte dievcata,ospravedlnte prosim moju dlhsiu absenciu, u nas nic extra nove, Danielka v skolke spolu s Marekom, dom hotovy,vysperkovany,caka na nas..mozme uzatvorit stavku ci sa tam prestahujeme ci nie, vidim to zatial na dvojite byvanie, alebo necham chlapa v byte a pojdem tam sama byvat.tak ako vidite u nas po starom.Natalka je zlaticko, dnes ma 10 mesiacikov a je ocela kludnejsia ako Danielka.pridavam par foto z mobilu, aby ste na nas nezabudli.😘
@gab Gabi, keby to bol samsung, htc alebo nokia tak viem mozno poradit ale takto sa nechytam. ale mozes si tam nainstalovat http://clean-master-cleaner.en.uptodo... a ten by Ta mohol naviest ako vymazat pozostatky otvaranych aplikacii a tak. ja som to tiez mala len potom ma to zacalo uz otravovat, lebo sa to miesalo este aj do nabijania baterky, tak som si to vyhodila z mobilu, ale baby v tabletoch to maju.
@gab skús pozrieť v nastaveniach správcu aplikácií, pokukaj, čovšetko tam máš a mala by tam byť možnosť odinštalovať. Nie všetky zbytočné pôjdu, lebo niektoré sú tam natrvalo od výrobcu.
@veronika1610 no prave, ze tam toho je ,niektore som uz odinstalovala.... a nove mi nechce nacitat, lebo tam nemam dost pamäti a nechce mi dobre google bilder fungovat.... no musim si k tomu riadne sadnut, ani mm sa to moc nechce robit, ze si to mam sama.... ze aka laska :-D :-D
@lerenard nas hluk nijak neobmedzuje, my sme zvyknuti, skor susedom / anonymnemu udavacovi vadi....narusili sme mu jeho kludnu zonu...
@kaia nemam na to slov....akurat co som totalne demotivovana...
@veronika1610 Tomas mi hned potom povedal, ze naco som ich pustila dnu...no .ja neviem ake mam prava, ake dosledky by to mohlo mat pre mna, nahodou by ma po sudoch vlacili....no, nikdy som si nemyslela, ze socialka zavita zrovna ku nam....
@gab tak u nas je hluk, nech robim, co robim... fakt sa snazim, aby boli deti co najtichsie...ale dvojicky maju obdobie vzdoru, Lucii ked sa nieco nepaci, tak sa ohana rukami, bije nas, co sa zase nepaci Romcovi a Martinovi a hned je krik....Roman a Martin sa takto nikdy neprejavovali, ale obavam sa, ze Martin to rychlo obkuka....proste vzdy sa nieco najde, preco je dobre si porevat, vzdy ma druhy nieco lepsie....vo vytahu chcu vsetci traja stlacit gombik, tak hned krik, dvojickam nevysvetlim, ze cestou hore mozu oni,dole Roman - ten sa este nejak da ukecat...atd
Nikdy sme sa tu dospeli nehadali...do nedele kym bolo pekne pocasie sme byvali pocas dna cca 3,5 hodiny v byte, kedy nas realne susedia mohli pocut, +2,5 hodiny dvojicky spia pocas dna a od 20.00 do 7.00 je u nas absolutny klud, deti spia...Do nedele sme boli stale vonku, svokrovci tu maju zahradu, super oplotene ihrisko pred bytovkou, tak deti mali skvely vybeh, co v BA nemaju...
@lucy109 Tomovmu brachovi odisli od septembra prenajomcovia, tak sme sli tam, kym prerobime nas byt...to je primarny dovod preco prerabame teraz, na taku dlhu dobu by sme vsetci nemohli ist k rodine.... Tomas volal vcera na socialku, nikto nedvihal...v pondelok tam pojde osobne, vraj anonymne oznamenia sa nepresetruju.... no v kazdom pripade som znechutena a snad nas nebudu opakovane preverovat ....keby som sa o decka nestarala, ublizovala im....
Tomo to berie sportovo, hned vravel, ze to je nic, ze mame 3 male deti, ze udavac namiesto vypisovania na socialku mi mal prist pomoct, ked pocul krik....
@zuz4579 ty ja neviem, ci to ti chlapi beru inak ako my zeny, ale môj je tiez taky, ze vsak si z takeho nic nerob, alebo skryvaju svoje pocity a hraju sa na hrdinov, a nechcu ukazat, ze ich to nejako zasiahlo....???? =-) |-|
nas David, ked sa zaskriabne alebo vidi kusok krvi, to je rev.... proste nevidi, nepocuje, reve a este do toho krici, ze Blut, blut... (krv... :-p ) a este jaci to boli.... no a to ho 100Pro pocut az neviem kam, a dupe nohami a hrôza, mne sa jezia vsetky vlasy na hlave, ciferniky v ociach, ze co ked sa pridu stazovat susedia, ako im to vysvetlit.... jaj, vyhody byvania v RD, tam naozaj nepocut... a mm sa mi len smeje, ze co si z toho robim tazku hlavu, no tak nerob, ked dieta jaci a dupe nohami och... ;-(
aj ja som mäkka povaha, ja by som tiez pustila dnu... proste ked neviem svoje prava, tak co si pomôzem a este tu, ked na mna vyvalia v dialekte... to mam potom blokadu na usiach... :-|
@zuz4579 zuzka, netráp sa, nočný kľud neporušujete, a keď má niekto veľa času a zlých úmyslov, je to jeho problém, nie tvoj, nedovoľ, aby ťa to vyviedlo z miery a nabudúce sociálku nepusti dnu.
Tak Ivusko je na svete od 23tej cca,3500 g a 50 cm.. och uz som zabudla aká bolesť, s deťmi končím nech mi uz nik nevraví o dievcatku ;-) idem sa vyspať kým možem ;-)
Jaj a dakujem za podporu, ste zlate :-)
@zuz4579 u nas do toho kričím este aj ja ;-) tak som to myslela.. Ze pri malých deťoch sa to bez hluku nedá.. Ale svitá na lepsie časy, kupujeme dom tak tam môžme kričať koľko chceme.. Urcite to nebudú ďalej riesit neboj sa :-)
@lerenard srdecna gratulacia 3nasobna mamina, prajem stastne a spokojne babätko a pevne nervy s tolkymi chlapmi :-D ... sakriš, ja mam dvoch a stacia mi bohate :-D :-D :-p