November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@afra Jáj Zuzka, držte sa s drobcami, nech im tie zdravotné problémy čo najskôr skončia. Môj bol v škôlke tiež často chorý, vždy si tam medzi sebou rozdávali choroby.. a môj bol v rade medzi prvými :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@afra joj moja drzte sa! Neboj to prejde a bude dobre!
Odpovedať
Profilova fotka
Babyvako obliekate drobcov do skolky ? Ja som bola dnes kupit Danovi topanky take clenkove na jar... Davate aj pancusky tielko??
Odpovedať
Profilova fotka
@afra, snad nic vazne, drzim palce a nech je rychlo fit ;-). Aka bola svadba? Fotky, fotky... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava tielko ma dnes len napadlo zatial sme ho nedali. Este sa mi zda teplo. A aj bez pancuch. Ale tak u vas moze byt chladnejsie. ;-)
Odpovedať
@majoslava tenisky ma, bez pancuch v teplakoch/leginy, tielko nosi uz asi tyzden, softselova bunda...rano bolo len 8stupnov a fukalo
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava tielko zatial nenosi, ani pancuchy, to by sa zbytocne spotil a potom ho ofukne a hned by boli sople... on je v kuse v pohybe, tomu zima nie je, zato ja by som sa najradsej zabalila do deky a citala romantiku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Sebi tielko nosi, on je chudy strasne a na to tricko s dlhym rukavom a softshelku. pancuchy som mu este nedavala, nosi take ks oteplene nohavice. v skolke prezliekame teplaky. na nohy ma take clenkove botasky.( monentalne gumaky)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava @lumito pripadne kocky, co sijete, neviete mi pozriet u vas v galanterke ked pôjdete okolo, ci maju taketo zipsy:? potrebujem biele, kovove - striebro, ale môze byt aj mosadz, a co najdlhsie ake vôbec existuju (myslim, ze max. su 50 cm, potom tie dlhsie uz su hodne hodne hrube) , ale tie kovove zubky musia byt mensie tak 3-4- 5 mm , delitelny alebo nedelitelny, je v podstate jedno, ja to aj tak rozstriham ide o to, ze vsade kde som hladala maju hrube zubky, tym padom je to tazke a ja z toho sijem nahrdelniky, to by bolo dost tazke, v LM nemaju, v BA v dvoch galenterkach tiez nist.... ;-( ak by ste ich nahodou videli a mali budem velmi vdacna... vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Ja sa ti tiež môžem pozrieť u nás. Ak budú mať, koľko kusov mám kúpiť?
Odpovedať
Profilova fotka
@afra držte sa Zuzi nech to nieje nič vazne, aspon zistite príčinu.. Baby ja uz chcem rodiiiit.. Zátka po troche odchádza uz skoro 2 tyzdne, tvrdnutia aj bolesti priebežne stale a potom to prejde.. Ani hop ani trop..Fakt každé tehotenstvo iné..pri oboch mi dávali vyvolávačku po termíne a pôrody rýchle, tak som teraz v pomykove kedy ísť do nemocnice, doma rodiť nemienim :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@afra fúha, skoré uzdravenie :-| , . a dodatočne gratulujem k svadbe, veľa lásky prajeme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dievčatá bolí ma celý človek, bola som na prvú hodinu fitka a neviem či nie aj na poslednú :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@stakat aj 5-6 ks... dakujem tych bielych potrebujem najviac, lebo ich kombinujem s ostatnymi farbami tak sa mi to hodi
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx to paci bolo za to, ze robis nieco pre seba.... (nuz a nasledky a dôsledky..... ;-) :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
@gab zajtra po robote idem do galanterky, ozvem sa
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@gab zapisem si a pozriem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab pozriem urcite u nas a dam vediet x-) o zipsoch nemam prehlad opytam sa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard, Ked som cakala Oskara a vecer po poradni na ktorej sa so mnou Dr. lucil so slovami, ze sa vidime o tyzden a zacali kontrakcie, tak som sa citila ako debil, ze neviem ci to zacina alebo nie a to som cakala tretie :-.. Drzim palce, nech to vcas rozpoznas a uzijete si pohodove finale x-)
Odpovedať
Profilova fotka
dnesna vecerna hlaska v posteli : Vies papa, môj duch uz chce spat, ale moje telo este nie..... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gab :-D :-D :-D náš včera nechcel spať, keď došiel po x-tý raz k nám do spálne, tak sa ho mm pýta, to kedy konečne zaľahneš? a Ondrejko: A to reálne musím? sme išli s mm do kolien. Takéto slovo v takom veku, neskutočné sú tie naše deťúrence :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ondrejko mi včera komplet vyčistil mobil. Zmazal fotky, videá, kontakty. Proste mobil ako z výroby. Potešil ma :-| :-| ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx nasa mi zase vcera hovorila, ze chcela si "prepnut iny kanal ale nejako sa jej to zvrtlo" :-D a prepla uplne niekam inam a uz to nevedela vratit nazad
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx ak mas ucet cez gmail a mala si ho aj v mobile ciste teoreticky by si mohla mat vsetko ulozene tam. skus dat synchronizaciu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper dala som, vrátilo nejaké fotky a kontakty (len časť), inác nič :-| všetky nahrávky, hry... ništ
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx tak zase ak si sa v hrach prihlasovala cez fb (na niektorych sa to da) tak tam ak ich znovu nainstalujes a prihlasis sa ides dalej tam kde si predtym skoncila. a kontakty si asi mala v telefone, alebo si nemala zapnutu automaticku pravidelnu synchronizaciu. dalsia moznost je nastavit heslo aby sa Ti tam nedostal ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper ved som aj mala zaheslovane, nepomohlo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx no hold ina doba :-D :-D my sme v ich veku zacinali nahradzat dialkove ovladanie co bolo asi nase prve stretnutie s elektronikou :-) a nie ovladanie tabletov a smartfonov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx vsak to ma tiez zaujima kam chodi na tie reci, a kedze to je v nemcine odo mna to nema :-D :-D
Odpovedať
Ahojte kočky, prosím poraďte lebo ja som na nervy ;-( V pondelok som bola v škôlke, sme si pokecali s riaditeľkou mi hovorila že matko je betar, lieta, vystrája pri spaní niekedy spieva. A že dnes (v pondelok), ho dala späť inde lebo rušil deti. Vravím si Ok, s matkom dáme pokec, pripomenieme si pravidlá. Včera mi hovorí že opäť spal v tej izbičke alebo kde toa že sám. Tak som tam ráno nabehla a ona že uvidí ako dnes, jej vravím že nie že uvidí, ale ja si neprajem aby mi decko spalo kade tade. A ona že veď minulý rok tak pol roka spal. No ja som sa nezmohla na slovo som odtiaľ vyletela lebo by som ju... Dnes matko vraví že spal v kuchynke!!!!? Baby čo mám robiť? Má škôlka určené miesto zo zákona kde deti môžu späť? Môžem to dať na hygienu alebo kam sa obrátiť, veď to je šikana , deti sa ho budú strániť keď ho takto separuje. Som zúfalá :-( Zajtra tam idemvrano aj s tatinom jeho, ako mám postupovať? Sťažnosť kam? Je to riaditeľka takže rovno niekde vyššie? Poraďte prosim
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?