@afra Jáj Zuzka, držte sa s drobcami, nech im tie zdravotné problémy čo najskôr skončia. Môj bol v škôlke tiež často chorý, vždy si tam medzi sebou rozdávali choroby.. a môj bol v rade medzi prvými :-N
@majoslava tielko zatial nenosi, ani pancuchy, to by sa zbytocne spotil a potom ho ofukne a hned by boli sople... on je v kuse v pohybe, tomu zima nie je, zato ja by som sa najradsej zabalila do deky a citala romantiku :-D
@majoslava Sebi tielko nosi, on je chudy strasne a na to tricko s dlhym rukavom a softshelku. pancuchy som mu este nedavala, nosi take ks oteplene nohavice. v skolke prezliekame teplaky. na nohy ma take clenkove botasky.( monentalne gumaky)
@majoslava@lumito pripadne kocky, co sijete, neviete mi pozriet u vas v galanterke ked pôjdete okolo, ci maju taketo zipsy:? potrebujem biele, kovove - striebro, ale môze byt aj mosadz, a co najdlhsie ake vôbec existuju (myslim, ze max. su 50 cm, potom tie dlhsie uz su hodne hodne hrube) , ale tie kovove zubky musia byt mensie tak 3-4- 5 mm , delitelny alebo nedelitelny, je v podstate jedno, ja to aj tak rozstriham
ide o to, ze vsade kde som hladala maju hrube zubky, tym padom je to tazke a ja z toho sijem nahrdelniky, to by bolo dost tazke, v LM nemaju, v BA v dvoch galenterkach tiez nist.... ;-(
ak by ste ich nahodou videli a mali budem velmi vdacna... vdaka
@afra držte sa Zuzi nech to nieje nič vazne, aspon zistite príčinu..
Baby ja uz chcem rodiiiit.. Zátka po troche odchádza uz skoro 2 tyzdne, tvrdnutia aj bolesti priebežne stale a potom to prejde.. Ani hop ani trop..Fakt každé tehotenstvo iné..pri oboch mi dávali vyvolávačku po termíne a pôrody rýchle, tak som teraz v pomykove kedy ísť do nemocnice, doma rodiť nemienim :-p
@lerenard, Ked som cakala Oskara a vecer po poradni na ktorej sa so mnou Dr. lucil so slovami, ze sa vidime o tyzden a zacali kontrakcie, tak som sa citila ako debil, ze neviem ci to zacina alebo nie a to som cakala tretie :-.. Drzim palce, nech to vcas rozpoznas a uzijete si pohodove finale x-)
@gab :-D :-D :-D náš včera nechcel spať, keď došiel po x-tý raz k nám do spálne, tak sa ho mm pýta, to kedy konečne zaľahneš? a Ondrejko: A to reálne musím? sme išli s mm do kolien. Takéto slovo v takom veku, neskutočné sú tie naše deťúrence :-D :-D :-D
@mackoxxx nasa mi zase vcera hovorila, ze chcela si "prepnut iny kanal ale nejako sa jej to zvrtlo" :-D a prepla uplne niekam inam a uz to nevedela vratit nazad
@mackoxxx tak zase ak si sa v hrach prihlasovala cez fb (na niektorych sa to da) tak tam ak ich znovu nainstalujes a prihlasis sa ides dalej tam kde si predtym skoncila. a kontakty si asi mala v telefone, alebo si nemala zapnutu automaticku pravidelnu synchronizaciu. dalsia moznost je nastavit heslo aby sa Ti tam nedostal ;-)
@mackoxxx no hold ina doba :-D :-D my sme v ich veku zacinali nahradzat dialkove ovladanie co bolo asi nase prve stretnutie s elektronikou :-) a nie ovladanie tabletov a smartfonov :-)
Ahojte kočky, prosím poraďte lebo ja som na nervy ;-(
V pondelok som bola v škôlke, sme si pokecali s riaditeľkou mi hovorila že matko je betar, lieta, vystrája pri spaní niekedy spieva. A že dnes (v pondelok), ho dala späť inde lebo rušil deti. Vravím si Ok, s matkom dáme pokec, pripomenieme si pravidlá. Včera mi hovorí že opäť spal v tej izbičke alebo kde toa že sám. Tak som tam ráno nabehla a ona že uvidí ako dnes, jej vravím že nie že uvidí, ale ja si neprajem aby mi decko spalo kade tade. A ona že veď minulý rok tak pol roka spal. No ja som sa nezmohla na slovo som odtiaľ vyletela lebo by som ju...
Dnes matko vraví že spal v kuchynke!!!!?
Baby čo mám robiť? Má škôlka určené miesto zo zákona kde deti môžu späť? Môžem to dať na hygienu alebo kam sa obrátiť, veď to je šikana , deti sa ho budú strániť keď ho takto separuje. Som zúfalá :-(
Zajtra tam idemvrano aj s tatinom jeho, ako mám postupovať? Sťažnosť kam? Je to riaditeľka takže rovno niekde vyššie? Poraďte prosim