@harper švagriná sa musí doma opýtať, lebo teraz bol jarmok a jej sa zdá, že hody sú až na Katarínu. To je dosť neskoro podľa mňa - už aj zima bude. Ale večer sa mi ozve.
@lerenard držím palce,nech ste fit a veľa sil do finale..fotky budú..priznam sa,že ich este ani stiahnute z fotaku nemame..iba z podvodneho...:-) ...este ani z Ciech,co sme boli v auguste som nevidela :-D
Dakujem za podporu.. Tak naštastie je tam " len" ta arytmia, ale štrukturálne je srdiečko vyvinuté dobre, žiadna vývojová chyba.. Problémy by to vraj robit nemalo, len sa to samozrejme bude musieť sledovať po pôrode, bud sa to upraví samé alebo sa na nejaku dobu nasadia lieky..a nieje žiadny dôvod vyvolávať pôrod skor, práve naopak nech ma este šancu sa dovyvijat v brušku.. Tak to hadam príde prirodzene :-) hoci to asi uz dlho nepotrvá, vcera mi začala po trosku odchadzat zátka =-)
@woman04 no kiež by ;-) riešim svokrovcom RTVS, vyrubili im nedoplatok skoro 400€, tak zháňam papiere od sipa (v piatok som bola na pošte skoro hodinu), už teraz som z toho na prasky. Zatiaľ sme našli 3 čísla sipa čo sa platili na jeden byt!!! Moja svokra je hold unikát, platí 3 sipa mesačne a nevšimne si to. Chapete? A teraz ešte k tomu nedoplatok, to už beriem ako riadnu silu. RTVS chce vyplatenie do 30 dni na jedno číslo sipa a ostatne si máme od nich vymáhať. No ta isto. Ja im dám peniaze a tie od nich už neuvidím. Takže asi tak. Ináč vraciam sa až do júla 2007 v hľadaní. Čo vzhľadom na sťahovanie do domu je dosť náročné niečo nájsť..
Tak som sa dnes dozvedela, ako je to s našou Ninkou - toto je je príbeh
http://www.majmesrdce.sk/zvieratko/st... - Sati je naša Ninuška. Tá prežije všetko, sirôtka moja malá :-)
@woman04 dakujeme ;-) a my hodujeme, kedze v Dubravke su hody, tak vlastne aj "musíme" ;-)
@woman04@harper to mi pripomenulo, si z Bratislavy? A nepoznaš XY? :-D :-D :-D aj ked musim uznat, ze niekedy naozaj je ten svet maly :-)
tak môj svagor to zvladol, z piatka na sobotu im 2x skolaboval, prestal uplne dychat, tak ho ozivovali, mal aj vysoku horucku(dr. povedala sestre, ze ak prezije tu noc, uz to bude dobre) ale vcera uz sedel za stolom , dokonca sa najedol a mojej sestre pri navsteve povedal, ze uz vie, co je to zomriet...
zrejme tu ma este nejaku ulohu, ktoru musi splnit ;-)
Ahojte.. Ja tu citam stale ale skoda ze to tak umlklo ... Ale je vas vela pracujucich to chapem ... Tobiasko uz je riadny komik zabava nas vsetkych ...biju sa nadalej ale tobias uz sa vie branit hryzie o dusu uz sa tak menej bojim ... Alexko chodi do skolky tak mam cas sa venovat jemu cita knizky a beha vsade je to uplne ine ako alexko ten nevidel v tomto veku dobre tak nikde nevyliezal toto je super... S alexkom ideme zajtra na rehabilitacie s nohami som zvedava ... Snad nebude treba operaciu... A este neviem ci tie tobiaskove vajka raz ich ma dole raz nie takze aj to asi bude treba ;-( ;-( ;-( inak sa mame dobre... :-)