November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Olala včera sme si to rozdali. Jasne, že som nemala najmenšiu šancu ale bola to teda paraaada.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, ja už viem, čo chcem na Vianoce http://stavebnice-lego.heureka.sk/leg... :-D ale že fakt by ma to bavilo! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 toto sice este nemáme,ale lego Star Wars je u nás,kam len pozries...Millennium falcon samozrejme tiež máme.. .kludne sa prídi pohrat... :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 ak nepotrebuješ originál,kúp si z Činy :-D :-D https://www.aliexpress.com/item/2016-... :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojtee tak my uz mame konecne posteleee.. Poschodovu sme nakoniec zavrhli ja mam z toho strasny strach... Tak sme tie mensie dve kupili.. Alexko uz tam spal stastny doteraz spaval so mnou a nevedel zaspat sam tak snad mu to vydrzi...
Odpovedať
Profilova fotka
Trosku fotiek :-D tobiasko chce vsetko jest sam... Ten cas tak rychlo bezi.. ...inak so sesternicou sme volali zatial sa snazia ju postavit ale odpadava a nemoze pozerat naraz oboma ocami hned jej je zle iba jedno moze mat otvorene podla toho na ktorej strane lezi.. Snad sa to upravi.. Ale psychicky je uplne super vesela tak sa tesim .. Este cakaju ci jej bude treba robit drenaz nejake male krvacanie ... Ale cakaju ci sa to neurobi ze by jej to mohlo neskor robit problem pri moznych porodoch uz nech je stvrtok.. Budu tie vysledky dufame ze to je nezhubny nador...
Odpovedať
Kocky,ked uz sa bavite o legu....su lego dieliky z roznych sad navzajom kompatibilne? Napr.lego technic,city,creator,friends...dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 hej su kompatibilne :-) mame doma nieco malo city, nejaky creator a mnozstvo friends :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak my sme mali vcera doma oslavu- oslavili sme Sebiho zajtrajsie narodeniny, bolo nas cca 15 ludi . Oslava sa vydarila, bolo super a ja zajtra o 8,45 uz budem mat doma 5 rocneho synatora ❤️❤️❤️❤️❤️
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti Všetko najlepšie k zajtrajším narodeninám.:-) .-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 jasnééé...my máme doma Lego aj 30 rokov staré,všetko pasuje...len napr.kolajnice kupovane k vlaku pred x rokmi sú čierne,novšia seria ma tmavosede a najnovsia bledosede..inak,ziadny rozdiel.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 uz ti pisali kocky, pasuju, my ich mame .... a 100PRO dostane nejake k vianociam a ratam, ze aj k narodeninam, ale fakt musim povedat, ze pan Christiansen mal za to dostat nobelovu cenu... :-) lebo sa s nim vyhraju vsetci aj do 100vky :-D
Odpovedať
Dakujem,kocky...uz mame nieco doma, len som nevedela ci mozem dokupit z hocijakej rady.U nas teraz ficia lietadla,vrtulniky,tak nieco vyberiem... @mysti vsetko najlepsie prajem😃
Odpovedať
@lumito aki su krasni, ako dvojicky vyzeraju :-) a super, ze sesternica je pozitivna, to je zaklad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@disala @zuz4579 dakujeme kočky, uz som to mala za Sebou, narodil sa 8,45 😁😘
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti Aj od nás všetko najlepšie Sebimu x-) x-) x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@anicka87 dakujeme ani nevyzeraju ze je medzi nimi 3,5 roka rozdiel :-) len tobi ma detskejsiu tvaricku... A sesternica ano psychika robi vela...
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti @majoslava oslávencom veľa zdravíčka a lásky prajeme s Dávidkom, nech Vám úsmev na perách vyčaria každý deň x-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme oslavovali o týždeň skôr u našich, keďže sa tam nečakane zbehla celá rodina. Fotky zatiaľ nemám, najväčšia sranda bola, že všetci sme tak zažrali do fotenia s malým, že sme mu zabudli gratulovať. Rozišli sme sa po izbách a potom ma napadlo, že sme mu ani negratulovali ani darčeky nedali :-D tak rýchlo druhé kolo, to bolo smiechu. Ale aspoň dám jednu foto nerváka- puberťáka, čo sa nechce vôôôbec fotiť
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti všetko najlepšie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti, @majoslava, chalanom vsetko najlepsie ;-).
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes sa aj u nas fukali sviecky x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia Oskarkovi krásne narodeniny prajeme x-)
Odpovedať
@stakat @kaia vsetko najlepsie:-)... krasne deticky, vsetky styri:-)...
Odpovedať
Profilova fotka
dakujeme baby za blahozelania a ja prajem takto vsetkym nasim novembrovcatam krasne narodeninky, nech su nam zdrave a stastne a rastu nam na sikovnych ludi 🎂💐🎉😘🎁nech sa im v zivote dari 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 Ďakujem, môj bude mať až 06.11. narodky, ale sme každý víkend mimo domu, tak bude mať niekoľko osláv.
Odpovedať
Profilova fotka
@stakat nadherny je ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia Janka, vlani sme obe like-ovali na MK jeden krasny farebny adventny veniec z vianocnych gul , nevies nahodou kto to mohol dat do albumu? myslela som si, ze ho mam ulozeny, ale ho neviem najst... myslim, ze si k tomu dala komnetar, ze taky krasny si uz davno nevidela alebo nieco v tom zmysle... dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@gab, viem co myslis, ale boli to verejne albumy... :-. ;-). Ak na to natrafim, poslem Ti foto ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?