November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Ahojte, konecne nam prichadza jar, tak uz vytahujeme bicykle a hor sa na prechadzky. Lukasko zatial v sedacke, nakolko nedociahne este na pedaliky bicykla. Je mensi ako Veronika v jeho veku, tak musime poriesit odrazadlo. No nove je moc drahe, nepredavate niektora pouzite?
Odpovedať
Profilova fotka
Kde ste všetci? výzva - dajte všetci po jednej fotke vašich drobcov. Idem na to
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 Ach aká je uz kocka veľká z nej, pomaly by som si ju s Anickou pomylila :-) pridávam sa aj ja, akurat som zistila ze Matusko uz strašne dlho nema sam fotku, vždy sa tam nejaký súrodenec priplichti :-N
Odpovedať
Profilova fotka
moje poklady a malinky v brusku si dava na cas..uz v pondelok tu mala byt a akosi sa jej nechce =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ale nám rastu...
Odpovedať
Profilova fotka
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moje poklady
Odpovedať
Profilova fotka
Druhý pokus, neprilepilo mi fotku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 len Ti chce malá dopriať radosť z posledných dní tehotenstva ;-) Tak hlavne nech je to rýchle a bez komplikácii. x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard to čo za šunkáča :-D čo máš smotanu miesto mlieka?
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 kam by sa ponáhľala v pondelok, roztočí to na víkend :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx ešte má kučierky? neostriháš? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx @veronika1610 no bilancia dnesnej poradne ze mozno sa vratime coksoro.. otvorena som na dva volne prsty a vonkajsia branka 0,5 cm vnutorna 2,5.. :-) Veronika myslis ze je to blizko? lebo bolesti nemam, ani na ctg mi neukazuje len mi tvrdne brusko ale nie pravidelne.
Odpovedať
Profilova fotka
nas policajt, to si zelal byt na karnevale... ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@veronika1610 vies co ja ti uz neviem, dobehol uz Ondreja v jeho veku (akurat ten mal uz pri narodení o kilo viac), teraz 5 mesiacov a 9 kg :-N esteze sa uz zacina plaziť, možno zhodi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 to už je v kratšej verzii :-D :-D :-D keď sa mali v škôlke fotiť tak mu mm učesal cop ]-( ešte mi ho provokačne odfotil. Ešteže mali učiteľky dosť rozumu aby mu ho rozpustili. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my hlasime anginu..... vcera Sebi este nic, vnoci hnacka, rano zvysena teplota, dopoludnia po Nurofene 38,5... utekali sme k dr (esteze ju mame od domu 5 min cesty dolu kopcom) a mlady psn angina.... nastastie ho hrdlo neboli, len ma povlak biely na mandliach. podvecer 39,5- samozrejme vlazna sprcha +Nurofen+Penbene, o 21,0O uz len 37,3 teraz 37,9, ale o 00,30 moze dostat Nurofen. Tak cakam kym mu ho dam a pojdem si ahnut. inak od 21,00 uz spi. Snad bude zajtra lepsie, zajtra ma segra zasnuby, takze od 15,00 mame s mm party (deti budu u svokry). a nase fotky su na predoslej strane ☺
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti skoré uzdravenie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti skore uzdravenie! Nam pri angine velmi pomohol propolis s medom
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte vo stvrtok som bola v poradni a ze cakame dievcatko! Tak som bola kus v soku... Vsetci mi hovoria ze chlapec bude...no uvidim chcem ist na 3D len cakam na TT vysledky... Bola som kuknut v praci z kazdej strany som pocuvala ze som vychudnuta a brucho nikde... Jediny korejec ma pochvalil pohladkal brusko ze to bude isto chlapec... Pytal sa na termin na Danielka na mm :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Strapaté čudo v maminych okuliaroch 😃
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard Zoja sunkacika Ivka mozno dobehne - 2mes/6kg😁 @mysti skore uzdravenie! @majoslava dievcatkooo😍Drz sa, nech vsetko ide ok😉✊
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti skore uzdravenie :-) @janap24 držím palce na co najrýchlejší priebeh 🙂 Nech uz máš malinké pri sebe ;-) @mackoxxx to asi ti Ondrejkovia maju v balíku pri narodení, nas tiež úplne kucery ;-) @majoslava super Majka, gratulujem k dievcatku :-) @cucovia nenazrancekovia mali, ved len nech rastu :-) akurat Peti si nepochopila výzvu, máš dať Miuskinu fotku nie svoju! :-D :-p neuveriteľná podoba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia no kukla som kartičku od dr, tak Ivan v 2 mesiacoch 6700 :-N potom ze prečo vyzerám tak zničene :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia Jani neuveríš.. Roman je prec 5dni a odisla mi chladnicka..😄🙊😏
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard pekne😃kolko mal on pôrodnú hmotnosť? Uz nepametam..
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia 3460 g.. najmenej z nich troch.. :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?