Ahojte, konecne nam prichadza jar, tak uz vytahujeme bicykle a hor sa na prechadzky. Lukasko zatial v sedacke, nakolko nedociahne este na pedaliky bicykla. Je mensi ako Veronika v jeho veku, tak musime poriesit odrazadlo. No nove je moc drahe, nepredavate niektora pouzite?
@veronika1610 Ach aká je uz kocka veľká z nej, pomaly by som si ju s Anickou pomylila :-) pridávam sa aj ja, akurat som zistila ze Matusko uz strašne dlho nema sam fotku, vždy sa tam nejaký súrodenec priplichti :-N
@mackoxxx@veronika1610 no bilancia dnesnej poradne ze mozno sa vratime coksoro.. otvorena som na dva volne prsty a vonkajsia branka 0,5 cm vnutorna 2,5.. :-) Veronika myslis ze je to blizko? lebo bolesti nemam, ani na ctg mi neukazuje len mi tvrdne brusko ale nie pravidelne.
@veronika1610 vies co ja ti uz neviem, dobehol uz Ondreja v jeho veku (akurat ten mal uz pri narodení o kilo viac), teraz 5 mesiacov a 9 kg :-N esteze sa uz zacina plaziť, možno zhodi :-D
@veronika1610 to už je v kratšej verzii :-D :-D :-D keď sa mali v škôlke fotiť tak mu mm učesal cop ]-( ešte mi ho provokačne odfotil. Ešteže mali učiteľky dosť rozumu aby mu ho rozpustili. :-)
ahojte, my hlasime anginu..... vcera Sebi este nic, vnoci hnacka, rano zvysena teplota, dopoludnia po Nurofene 38,5... utekali sme k dr (esteze ju mame od domu 5 min cesty dolu kopcom) a mlady psn angina.... nastastie ho hrdlo neboli, len ma povlak biely na mandliach. podvecer 39,5- samozrejme vlazna sprcha +Nurofen+Penbene, o 21,0O uz len 37,3 teraz 37,9, ale o 00,30 moze dostat Nurofen. Tak cakam kym mu ho dam a pojdem si ahnut. inak od 21,00 uz spi. Snad bude zajtra lepsie, zajtra ma segra zasnuby, takze od 15,00 mame s mm party (deti budu u svokry).
a nase fotky su na predoslej strane ☺
Ahojte vo stvrtok som bola v poradni a ze cakame dievcatko! Tak som bola kus v soku... Vsetci mi hovoria ze chlapec bude...no uvidim chcem ist na 3D len cakam na TT vysledky...
Bola som kuknut v praci z kazdej strany som pocuvala ze som vychudnuta a brucho nikde... Jediny korejec ma pochvalil pohladkal brusko ze to bude isto chlapec... Pytal sa na termin na Danielka na mm :-)
@mysti skore uzdravenie :-)
@janap24 držím palce na co najrýchlejší priebeh 🙂 Nech uz máš malinké pri sebe ;-)
@mackoxxx to asi ti Ondrejkovia maju v balíku pri narodení, nas tiež úplne kucery ;-)
@majoslava super Majka, gratulujem k dievcatku :-)
@cucovia nenazrancekovia mali, ved len nech rastu :-) akurat Peti si nepochopila výzvu, máš dať Miuskinu fotku nie svoju! :-D :-p neuveriteľná podoba :-)