November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia ďakujem ak to bolo na alexka... Snáď to všetko dobre dopadne...
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito Magdi neboj sa, bude dobre..držím palce.. ono veľa deti prekoná niekedy v živote epileptický záchvat a ani epilepsiu nemá.. tak snáď sa vam to do takej fázy ani nerozvinie.. je dobre ze to nemal od narodenia..
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 je krasna babika juuuuuj 😘😘😘😘 @lumito drzim palce, nech je Alexko fit, ano najhlavnejsie je, aby nam boli deturence zdrave 😉
Odpovedať
Profilova fotka
moj maly prcko ma zajtra dva roky.... boze ten cas uteka, presne 02,10 rano, cize o nejake tri hodinky 🎂
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito, prepaaaac... Alexko samozrejme ;-)... Docitavala som a pomiesalo sa mi to :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gab prosím poraď, saške sa začali robiť hlavne na tvári také chrestičky, najprv som si myslela, že sladká chrasta, natierala som bactrobanom, trochu sa to zlepšilo, ale začalo sa to šíriť za uši, do vlasov, na hrudník, potrebovala by som niečo antiseptické, aby som ju v tom celú vykúpala, vlasy umyla...Kapucínka by mohla byť? a ako ju použiť?
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 najlepsie antibakterialne bylinky su tymian, kapucinka, mysi chvostik,nechtik, repik, rozmarin ked sa robi kupel, najskôr treba urobit odvar - bylinku ktoru chceme pouzit zaliat vriacou vodou nechat luhovat a potom sa prilieva do vane, tymianovy: do hrnca dat 1-2 hrste bud cerstveho alebo suseneho tymianu, zaliat vriacou vodou cca 2 - 2,5 litra, nechat luhovat 12- 15 min. , potom priliat do vane kapucinkovy: 1 hrst kapucinky zaliat cca 1 l vriacej vody, nechat luhovat par minut, pridat do kupela, pokial su kozne problemy, kludne môze pit aj repikovy cajik na precistenie pecene.... rozmarin tiez nie je zly, ale ten dost prekrvuje, skôr by som isla na tu kapucinku, repik a nechtik
Odpovedať
Profilova fotka
@gab mám aj kapucínku aj tymián, tak skombinujem, ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem vám... Taký neurológ z Nemecka teda pracujúci v Nemecku na klinike epilepsie mi písal že toto čo tam bolo je jasny znak absence teda forma epi ... Trochu ma upokojilo keď som si o tom čítala a je tak že v drvivej väčšine detí to vymizne vekom ale u niekoho môže prerásť aj do normálne epi... To už sa budem iba modliť aby bol ok... Dnes je mi trošku lepšie musím si kúpiť niečo na nervy neviete nejaké bylinky? @veronika1610 , @gab ??? Chcem byť pokojná ale všetko má vytočí bolí ma žalúdok a hlava psychika no... A pritom rozumom viem že mi nepomôže trápiť sa nad vecami ktoré niesom schopná ovplyvniť ...
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito na psychiku dobre pôsobi lubovnik cize trezalka a caj z nej, ako tinktura z lubovnika (cize rozpustene v liehu) ma ucinok uz ako antibiotikum, a na spanok je vyborny medovkovy caj.... synovi mojej sesternici diagnostikovali ako 6 rocnumu, berie lieky, zachvat doteraz nemal, ked chodia na vysetrenia tak zrejme mava slabsie epi zachvaty v spanku, vie o svojej chorobe, vie co môze a co nie, jasne, ze uz je z neho rozumny chalan, ale viem, ze maval a ma problemy s pozeranim do telky, ze ho bolievala casto hlava a sam od seba vlastne telku ani nepozerava.... kazda mama sa boji o svoje dieta, vzdy tam bude strach, obavy, aj velka laska... to je laska co je hlboko v srdci a keby sme take neboli tak tam cosi nie je ok |-| jedine co môzes ovplyvnit je prijat to a nebojovat s tym, prijat to ako vôlu od boha, vesmiru...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Majka krááásne správy, nech sa darí, užívaj si tehotenstvo...
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito drzim palce nech vam to dobre dopadne! @janap24 krasna je! Tie fajne baculate lica :-D. Pekne meno ste jej dali ☺
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ja uz zacinam 5 mesiac... Vcera som bola na genetike ohladom amino...zase mam potvrdeny downov syndrom presne tie iste hodnoty ako pri Danielkovi...5.4. som objednana ku Grochalovi do MT na morfo... Tak verim ze vsetko bude OK..
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito presne to som ti chcela poradit, co gab, len pozor na lubovnik, nepi ho velmi vela za den, lebo moxe robit arytmie. Daj si rano pohar a potom od obeda popijaj medovku, na tomto som ja zila, ked som nastupila po materskej do roboty
Odpovedať
ahojte kocky, mate niektora skusenost s "flakmi" na jazyku? maly to niekedy ma a uz davno som sa na to pytala dr. a ona len mikla plecom ze to nic nie je mne to ale pride zvlastne. ved na jazyky sa nam moze vselico prejavit....dakujem za radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby neviete niekto nieco o @tasiko ako sa ma? mame ju tu v skupine? strasne davno sa neozvala.... my mame zajtra s mm 9.vyrocie sobasa, v sobotu oslavu Tobiaskovych narodenin, na buducu sobotu ideme na svadbu ☺ celkom slusne nabity program 👰🏼🤵🏼😁ideme bez chalanov, tak sa aj kus tesim, ze trochu vypneme a odreagujeme sa. uz mi niekedy prepina, predsalen som uz dlho doma....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mysti gratulujem! Tak mate rusno :-) Aj ja som uz davno rozmyslala ze Sase napisem na fb co je s nou... Tu uz 100 rokov nepisala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@balumi aj ja mam take na jazyku.. Ze z imunity...mne sa caso aj afty robia... Nemozem orechy, kiwi, pomaracne, citrony ananans... Hned ma boli jazyk..
Odpovedať
Profilova fotka
@balumi malo vitaminu B a oslabena imunita ako pise @majoslava mne by sa take hned objavilo po orechoch a tie nejem uz davno a tak by som si dala... na par dni nasadit B komplex
Odpovedať
Profilova fotka
joj baby, dnes mi je nejak velmi tazko a môj drobec pride zo skôlky, stisne ma a hovori, ja ta lubim viac nez 100 prasiatok... ;-) :-D ... och boze....
Odpovedať
@majoslava @gab jeeej dakujem kocky. som rada ze to ma jednoduche riesenie :-D vyskusae teda B komplex
Odpovedať
Baby do ktorej ste v praci? Dostala som pracovnu ponuku od 10 do 18.30, no akosi si to zvazujem, tak sa mi to zda dlho. Na jednej strane aspon si rano deti zavediem do skolky, no nebudem s nimi skoro cely den. No uvidime co povedia na pohovore, no akosi sa mi nepaci ta predstava.
Odpovedať
Profilova fotka
@perlaoceanu Ja chodìm od 7:00 do 15:00.Normalne by som mala na 6:30 len kvôli školke nestìham,zo šéfom sa dalo dohodnuť.Muž mi robì od 10:00 do 22:00 .Deti ho vôbec nevidia.Ak je finančne výhodné,je to na zamyslenie.
Odpovedať
@disala plat este neviem, zatial som postupila do druheho kola. No uvidime, mozno sa bude dat dohodnut na homeoffice.
Odpovedať
Profilova fotka
@perlaoceanu ja som robila od 7:00 do 15:30 ... Skolka je od 6-17:00 tak som pekne stihala ho odniest a cestou domov som mala cas aj na nakup...
Odpovedať
@gab aj mne sa prvy krat v zivote spravili afty...ani rozpravat som nevladala....a v hrdle stale mam, poradis ako na ne? Prosim Ta?...strasne z toho aj kaslem B vitamin uz si davam tyzden
Odpovedať
Profilova fotka
@jedinecna oslabena imunita, mozno aj stres, (nie si nastvana sama na seba za nejake nespravne rozhodnutie, nejake nevyslovene slova, hnev a pod?) pokial su afty a pod v ustach, chyba vit. B, to znamena, travenie, creva, takze aj nejaka dietka, obmedzit sladke, cokoladu, mliecne veci a afty vytierat je vyborne grepovym olejom , pripadne domacim malinovym lekvarom, ten olej nestipe skoro vôbec, ale ten malinovy lekvar stipe, ale zabera super.
Odpovedať
Profilova fotka
@jedinecna ja este doplním ze u nas na všetky "ústne" problémy zábera potrieť propolisom.. afty kútiky za pár dni je to prec..
Odpovedať
@gab mala som slabu nadchu a na ro sme sa s kolegom pochytili....stasne ma to vytocilo,ale zaroven sme si to vydiskutovali...ale aj tak ma to este hnevalo.A na druhy dne afty v ustach.Dakujem za radu, domaci malinovy sirup mam.
Odpovedať
@gab Tak skusim aj ja...na jacmene na ociach by si mi nieco prirodne nevedela odporucit? 2x mi uz aj chirurgicky vyberali,antibiotika nezaberaju, vraj to je uz chronicke, najnovsie mam aj silnu alergicku reakciu na ociach,tak mam termin u imunoalergologa. Som uz dost skepticka,neviem ci nieco zaberie, spustilo sa mi to 1,5r dozadu po napusteni mihalnic u kozmeticky...uz ani spiralu nedavam,nic...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?