@janap24 jeeej gratulka moja malicka je nadherna 😍 Vela zdravicka obom ❤
Ahojte kocky tak dalsie baby boom tuto ako tak sledujem 😆 Gratulujem tehulkam a maminkam k malickym uzlickom ❤
Benjamin uz prisiel o prvy zubok a dalsi sa knise . Ma nejake sproste obdobie, vobec neposlucha a oduva sa 😱 Niekedy ma ode slahnut. V maji idu do skolky v prirode na tyzden tak som zvedava ako to tam zvladne :) meria 119cm a vazi 25 kg 😆 Tucko jeden 😆 Cez leto to hadam vybeha kedze tato zima bola teda riadne dlha.
My s mm sme stihli v januari dovosku. Boli sme po 12 rokoch na svadobnej ceste 😊👰 boli sme na kapverdoch achhh super bolo 😍 Pojdem vas tu poriadne poprecitat nech viem ako sa mate kocky 😘😘😘
baby neviete co cca stoji taka projektova dokumentacia strechy? Chceme znizovat a potrebujeme stavebne povolenie a ku tomu projektovu dokumentaciu! Ideme si vsetko robit sami... Chceme len obycajnu A-čkovu bez okien... Nenapadlo by ma ze budem toto potrebovat..
Taka som z toho nervozna...lebo najskor bolo ze nepotrebujeme nic riesit obec nam da povolenie a potom ze treba zo stavebneho uradu... Nemam tolko penazi... A teraz ked som som doma nenasetrim nic...
Ahojte, tak my ideme v sobotu na svadbu, tesim sa, ze sa konecne trochu odreagujeme, kedze ideme bez deti. Milujem ich najviac na svete, ale su to riafne zlostidla uz 😁
ozaj baby, nepotrebujete pre svoje mensie deturence botasky? mam doma dievcenske 23 a chlapcenske 22 (Tobi mi do nich nevopcha nohu....), oboje nove po 10€. Hodim foto az by nahodou.
@lenka1108 aj mne Hanka dnes ukazovala ze sa jej kyve jeden spodny predny zubok. sme sa smiali, ze bude opak jej 10 mesacneho bratranca, ktoremu len teraz vyliezaju dva prve zubky :-D
@zuz4579 je nieco co nechces vidiet? pred cim by si najradsej zatvorila oci? problemy s ocami suvisia aj so zlcnikom, takze aj potlacany hnev na nieco,
na oci je vyborna ocianka, odvar z nej + mozes vyplachovat harmancekom... + posilnit imunitu, precistit teraz na jar so zihlavou telo...
a pamätam sa, ked sme boli male deti a sestra mala jacmen v oku, tak mama naozaj zrnkom skutocneho jacmena do toho pichala (preto sa aj vola jacmen) kym nezmizlo...
@gab dufala som,ze mi nenapises,ze ci nechcem nieco vidiet;-)...hej,vela veci...ale je to v ramci normy,aspon dufam,ze sa to casom utrasie...
A so zihlavou ako? To si mam natrhat a zaliat vodou? A kolko a ako dlho ju pit? A cim odporucas posilnit imunitu? - urcite mam s nou problem,odkedy mam dvojky som casto prechladnuta...aj teraz uz pomaly mesiac sa neviem dostat zo soplov... Fakt uz cakam aj na to imuno vysetrenie...
Dakujem
@zuz4579 my so sestrou si varime vzdy na jesen a na jar odjedovak caj http://howtodo.cz/jak-uvarit-odjedova...
a zihlava je na precistenie, ta sa môze pit max. 2 tyzdne, natrhat 2-3 listky, male, cerstve, zaliat 2 dcl vody , vyluhovat, a vypit ale nie dlhsie ako 2 tyzdne, potom znova pauza
a s tou imunitou, viem, ja som bola po pôrode taka, nalepilo sa na mna vsetko, pribudli alergie, ja to pripisujem tomu, ze som mala malo zeleza a dr. mi na to nic nedal, aj preto mi robili cisarsky, ze sa im nepacil môj krvny obraz , dostala som hned do zily zelezo a odvtedy som bola v kuse unavena, teraz je to klop klop, ale sustavne pijem repikovy caj, detoxikujem vela zeleniny, a snazim sa pozitivne mysliet, netrapit sa nad tym, co nemôzem zmenit a je to lepsie.... ;-)
Ahojte, dnes som objavila túto diskusiu. Ano som rýchla 8-)
Začali sme stavať dom tak som zavítala do diskusie na modrej streche a takto som vás našla. Dokonca som si našla správu spred roka, no flákala som to :-)
S Alešom sme začali chodiť na logopédiu, ako motivujete deti aby robili tie cvičenia? Cez zimu sme boli len raz chorý, z čoho sa teším veľmi.
Idem si prečítať diskusiu predtým aby som sa dostala do obrazu ;-)
@joni ahoj stratená :-) S tým logopedom - ak nemá dieťa samo v sebe motiváciu, tak je to veľmi ťažké, aňa nevedela sykavky, nevie ich doteraz, lepšie povedané, keď chce, povie pekne, ale keď hovorí rýchlo, tak šušle. Vyhlásila, že ona nič trénovať nebude, že jej to nevadí. Saša nevedela R, jej samej to veľmi vadilo, tešila sa k logopedičke, trénovala si aj sama a naučila sa to do pár dní.
@veronika1610 Aleš má problémy s Ň a R, zatiaľ to riešim tak že predtým ako bude pozerať rozprávky tak musí precvičovať. Ten je straaašne lenivý, keby som to na ňom nechala tak nikam nechodí, nič nerobí.
No tak dnes som bola na pohovore, tak nakoniec ak by sa rozhodli pre mna, tak mozem odist aj o piatej, v pripade ze mi nebude mat kto vybrat dieta z jasli. Takze moj dojem je fajn, necakala som taku ustretovost, teraz sa uz len modlit aby vybrali prave mna.
@zuz4579 mne bylinky velmi pomohli, co sa tyka môjho zdravia, napr. teraz je sezona brezy (v radiu hlasili, ze je tento vikedn prave velka koncentracia ) , co mi roky predtym spôsobovalo zapaly ocnych spojiviek, skoro mesiac tieklo z nosa ako z vodovodneho kohutika :-p :-D .. teraz uplne super, rano ked idem zaniest maleho do skôlky tak ma len kusok svrbi nos .. zrejme mi pitie repikoveho caju pomohlo.... ;-) :-)
Ahojte kocky :) Dlhsie som tu nebola, mala som velmi strasujuce obdobie. Lekari ma totalne vystrasili, mala som nejake problemy so zrakom, trpnutim ruk, zasklbmi a tak bolo podozrenie na sklerozu multiplex. Sama som si to este stazila citanim o tejto diagnoze a tusim som mala vsetky priznaky :-S Nastastie sa to nepotvrdilo, takze mozem v pokoji dalej dychat. Ten strach, to uz nikdy v zivote nechcem zazit, skoro som sa zblaznila :-( To zdravie je ozaj prvorade.
Matko je betar, mali sme teda problemy v skolke ak si pamatate, ale odvtedy /klop klop klop/ je vsetko viacmenej ok. Vzala som ho aj k psychologovi preistotu a ten mi povedal ze s nim nema co robit, ze dieta je uplne v poriadku, len je silna osobnost, staci len riadne vytycit hranice a dal mi par tipov.
V praci tiez OK, no a kocky idem kupovat auto, Opel Corsa. Tak si pomaly trenujem jazdenie, kym ho budem mat. Tak mam cca 2 mesiace na to, aby som sa tak neskutocne bala jazdenia, hadam to zvladnem :-S :-)
@perlaoceanu Ja tiez pracujem do 17,00 a zvladam to. Nasi mi velmi pomahaju. Mala som kedysi ponuku aj na sud ist robit, pracovna doba skvela, ale ten plat... 380€ tusim v cistom, to si fakt nemozem dovolit :-|
Drzim palce nech ti to vyjde :-)
@anicka87 vsetko najlepsie k dnesnym narodeninam... vela zdravicka a hlavne vela pozitivneho myslenia, verit si, ze si uzasna zena, ktora toho vela zvladne... :-)
@joni Ahoj, aj ja chodim so Sebim na logo, on nevedel povedat K, no naucil sa ho za tyzden hadam. Teraz este dotahujeme sukavky, tiez ich nehovori cisto. Logopedicka nam dava basnicky, ale trenujem s nim len ked sa mu chce, vtedy mu to ide super, nie nasilu.
My sme boli vcera na svadbe, bolo fantasticky. Boli sme bez deti, sme sa super odreagovali 😁
@anicka87 no ved prave, plat mi ponukli 750 pocas skusobnej doby, potom este navrch premie, no a kedze je to len 7 km dochadzat, tak uplna pohoda. Mm robi na smeny, takze problem je len ked robi poobednu. Normalne zacinam byt nervozma, tento tyzden by sa mali ozvat, no uz to chcem vediet.
@kaia Jani všetko najlepšie :-) my sme chodili na exnárovu ku Prokešovej, R je vraj dosť ľahké sa naučiť, aj sa jej to u sašky podarilo na druhej hodine, ale nevie ho použiť v slovách, ale vraj to chce len čas a tréning. t.č. 0903 421 284
Tak po absolvovaní rodinnej chrípky po prázdninách,prišli v stredu na návštevu ďalšie kamarátky - kiahne :-| Neverila som,kde všade sa môžu vyhodiť potvory...
@kaia aj tu Jani všetko najlepšie:-)