November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adikad uplne chapem, ze nechce jest, lebo to boli... co vsetko som vyskusala, cely zoznam, od cajov, masazi, byliniek, liekov, neliekov.. brala som aj od Justu na zneutralizovanie zaludku, ale to nebolo dobre, moc mi to nepomohlo a velmi sa mi grgalo celym tym praskom, obcas aj hnacky, ja beriem http://www.diochi.cz/bioinformacni-sp... predajnu mate aj v Poprade, na namesti sv. Egidia, skus sa ist poradit s pani, môj ocino sa tam zaregistroval, oplati sa, vyjdu lacnejsie ja beriem len jednu denne, na môj citlivy zaludok som nechcela brat viac x, a este pouzivam minimum tukov na dusenie, vsetko co môzem dusim na vode a az ked je to hotove pridam par kvapiek oleja este je vyborny caj http://biocare.sk/eshop/produkt/palen... po nom mi hodne pretrovilo a bola som dokonca aj hladna... PS ja som teraz kus pribrala, na bruchu , na zadku a kus na prsiach - mm si nestazuje :-D varim na kozom mlieku a peciem kvaskove veci, mnam, dobre su, chutne, a zaha je pod kontrolou (dufam, len ze sa z toho nepribera :-p :-D ) fakt nenaduva, ani zaludok neboli,
Odpovedať
Profilova fotka
Moja milé kamarátky - krásne veľkonočné sviatky prajem :-)
Odpovedať
@gab dakujem ti velmi pekne. Asi tam skocim poradit sa. Neviem ci to maly bude moct brat, lebo tam pisu ze od 15r, ni jed nie tak aspon muz. Uz som z neho zufala, v skolke voooobec nic nezje. Doma ho musim ja chytit do parady a nakrmit, lebo sa nenaje. On sa nestazuje ze by ho daco bolelo... Uz som aj nad celuakiou rozmyslala :-( je bledy, ma pomenej zasob zeleza, no na hemato mu na to noc nedali ze je to v pohode ze klasicke zelezo ma v normr v krvnom obraze, ale zas hnacky nema a ani nezvraca, len ked mal anginu tak vtedy. @veronika1610 taak dufam, ze si si uzila veeela vody :-D A aj vsetky ostatne babule :-p Tu je moja spagetka..
Odpovedať
@adikad kolko vazi? Moj Romco 110cm a 18,5kg. A to pred mesiacom mal o kilo menej.Dali sme ho na pohybovku,trosku za ten mesiac zmocnel. Tak to jedenie poznam, v MS vraj vsetko zje,ale doma ho po polhodine dokrmim,lebo by jedno jedol pol dna...
Odpovedať
@zuz4579 ma 113cm a momentalne 17,5kg mal uz aj 18nast
Odpovedať
@adikad no je este utlejsi ako moj...no vela zdaru do priberania :-| ...Romco 2x za den pije kakao,tolko kakaa si do salky dava,ale ticho som, ze ved nech len priberie...kvoli nemu kupujem plnotucne mlieko...;-), inak nic sladke nelubi...
Odpovedať
Baby, chlapi sli od rana sibat, sama som s Luciou, sama sa prehra,uplny klud doma....idem sa z toho ticha "zblaznit",nikto nereve,nehada sa, nebije....prvykrat som doma s jednym dietatom, uplne som vykolajena ake ticho....no, zajtra som sama s tromi ako aj predchadzajuce 3dni, to zase bude rodeo...
Odpovedať
@zuz4579 dakujem. On zas plnotucne vyrobky by nemal kvoli refluxu a kooopec inych veci. Ma par jedal ktore na rad a koniec. Ked vidim ako sa dokazu nacapat ostatne deticky, tak mi je do placu.
Odpovedať
@gab ahojik prosim ta co by si poradila s tych prirodnych pripravkov na taky detox celkovy resp pred ockovanim na zmiernenie neziaducich pri ocko?mas taky prehlad je toho tolko ze neviem co skusit co je take naj :-)
Odpovedať
@adikad poznam to.... Ja Romanka vedome vykrmujem, robim mu to co lubi,len aby pribral... Vyslovene az po gramoch tu jeho vahu tlacim hore...tak v roku mal 8kg...to uz bol velmi drobny...
Odpovedať
Tu je moja banda, foto zo vcera....pol dna skakali dole z gauca...Romco dole na zem na matrac a dvojky na gauc....nahanacky,skakanie a vyliezanie po nabytku to je takmer jedina ich spolocna zabava...Romcik vymysla discipliny, behaju po gauci, nabytku,stolickach,stole...Roman kazdemu meria cas za aku dobu zdola prekazky a udeluje medaily.....
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@gab atb som odmietla uplne, pretoze mam histam.intoleranciu a moje telo sa s tabl.nekamarati takze neuzivam vobec ziadne, uz nikdy nechcem zazit "posledne minuty zivota", okrem helikáča mám aj iné zaujimave pliagy v tele, skusim tu chiosku mastichu. ok teda bez probiotik, odporucaju dve tabletky, myslis ze borke mozem davat jednu? lebo pisu ze od 6 rokov
Odpovedať
Profilova fotka
@adikad ono reflux je pisany ako choroba zaludka, neviem, ja si myslim, ze to ochorenie nie je zaludka, ze to je len zaludok, ktory sa ozyva, ze cosi nie je v poriadku a myslim, ze aj podla toho, co vlastne dotycny nemôze jest je pretazeny ten ktory organ, ja napr. viem, ze tukove veci mi robia zle, slahacka (a to hlavne v kombinacii mäso, cibula, smotana) mliecne veci a syry (bozinku, ako som ich milovala a teraz ich vôbec nejem) dnes som si kupila kozi platkovy, tak uvidim, co to urobi, cize u mna je skôr problem asi dvanastornik + mavam niekedy prisernu chut na sladke, pretazena slezina (co môze byt aj u tvojho syna, pretoze nedostatok zeleza je pretazena slezina....) - tak nerobia dobre na zaludok hlavne cokolada, piskotove cesto alebo babovka mi nerobi problem, niektorym velmi pomohli enzymy, na travenie, co je pankreas... dôlezite je prist na to, ktora potravina a hlavne ako je tepelne pripravena robi tazkosti .. a co s cim kombinovat... dalej je vyborny rakytnikovy olej, lieci sliznice, cize aj zaludok, aj pazerak, ma vela vitaminov - to môzu aj male deti..
Odpovedať
Profilova fotka
@lucijag v tomto vôbec neviem, ani som sa nejak tomu nevenovala, ked bol Davidko ockovany, ja som len proste pozitivne myslela, ze to dobre dopadne... ako viem, ze su homeopatika na zmiernenie ucinkov http://mudrbartuskova.cz/uzitecne_03.... ale ake to ma ucinky a pod.. to neviem a celkovo na detoxikaciu, taku ocistu u deti, dobry repikovy caj a do toho trosku z kvietkov nechtiku - nas maly to pije kazde rano cca 2 tyzdne a pochvaluje si, chuti mu :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@liat masticha je prirodne liecivo, vraj v Grecku ju jedavaju aj male deti, kuk tu https://www.mamazem.sk/mamazem/0/0/2/106 ked jej das jednu tabletku denne myslim, zeby to nemalo uskodit, ved uvidis, ci nebude mat nejake vedlajsie ucinky, bolesti bruska, alebo bolesti hlavy alebo jej kup zuvacky to môze ja som davala malemu aj kapucinku a ta bola kus s alkoholom , viem, ze v dnesnej dobe je z toho hrrrrrr :-N .. ale aj alkohol je dôlezity v kombinacii s niektorymi bylinkami lebo maju uplne iny ucinok ako bez neho, lebo sa lepsie vstrebavaju a pod... mas aj nejake parazity? ja som bola na biorezonancii a co mi tam vseeeeetko nasli... hm... polovica z toho bola do pravdy daleko ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@gab no najhorsie je ze on sa nwstazuje na bolest ani na palenie, tak to neviem odsledovat.
Odpovedať
@gab gabika a mas tip na nejake enzymy?
Odpovedať
Profilova fotka
@adikad ak pôjdes do diochi skus sa opytat, mylsim ze je to Astomin, z tych z lekarne http://www.kompava.sk/p/traviace-enzy... a v podstate ten caj na zahu je vlastne aj na travenie, pretoze tam je palina a horec, co su horciny... ako ja som po nom fakt hladna, mne pretrovi a potom citim hlad, co som vôbec necitila predtym, mne este velmi pomaha zuvanie zuvacky, orbitky mam, a nestiham pit a jest (nakupy a pod.) narobia sa mi sliny, necitim take palenie ono je to tazko povedat, ako sa to prejavuje, u mna sa to neprejavovalo takym , ze vybehne nieco kysle naspät do zaludka, skôr som citila smäd, akoby sucho v puse... , viem, ze u niekoho sa to prejavuje plnym upchatym nosom, akoby na nadchu, lebo kyselina ide rovno do pazeraka, dutin a pod... ozaj a ako je na tom so stolicou? ma pravidelnu alebo skôr zapchy? aj to je dôlezite na vyprazdnovanie criev, potom to tak netlaci do zaludka
Odpovedať
Profilova fotka
@gab mam to doma, vysledky z toho, zvierat tam bolo dost, mozem oscanovat a poslat ti ci sa zhodujeme. je to blbost biorezonancia? vyskusam objednat
Odpovedať
@gab stolicu ma kazdy den s tym problem nema problem. Dakujem za vsetky rady, musim postupne poskusat, co mu bude pomahat.
Odpovedať
Profilova fotka
@liat na margo tej biorezonancie, akurat som nedávno videla tu reláciu a dost, cez net beží.. tak tam tuším riešili tieto prístroje co ti ponachadzaju kadejaké parazity a ako zavádzajú.. neviem teda ci je to presne to na čom si ty bola, skús kuknut..
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Gabika ked uz si rozbehnutá, skúsim ta pootravovat ;-) na pankreas mi nevieš nieco poradiť? Mala som chronicky zápal ked som bola mala, odvtedy sa to uz upravilo, v podstate si len musím dávať pozor na divoké kombinácie ako tatarka s vyprážanym a podobne, ale chcela by som si dať nieco na prečistenie kedže viem ze je to háklivý organ a uz dlho som nebola ani na sonde do žalúdka.. v podstate ma ani nebolieva len ked veľa kávy vypijem ho pocítim.. co mam Trebenovu tak tam akurat puskvorec odporúča, tak ci ta este nieco nenapadá.. mm tete teraz zistili dost agresívny karcinom, síce úplne inde ale zamýšľam sa teraz trosku viac nad týmito vecami,vies ako to je ked sa to objaví u niekoho z rodiny, tak chcem si ten pankreas trosku poriešiť preventívne..dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Jaj teraz az čítam ze tie enzýmy asi pravda..
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 úžasní su :-) ja sa tak tesim az budu všetci 3 takúto partaci.. u nas je tiež Matusko šéf co určuje program krpcom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard enzymy su na travenie, ak chces na posilenie a detox tak su dobre aj tieto http://www.jukl.sk/exec/search.aspx?e... http://www.diochi.sk/e-shop/bylinne-t... myslim, ze su aj v Prievidzi, ak mas cestu okolo tak sa skus poradit s poradcom, mozno maju nejaku dobru spolukombinaciu + dobry cajik na pankreas repik, s tym nepokazis nic, + mysi chvostik + kusok pamajoranu puskorec je dobry, ale mozno by som ho len pridala do caju, neviem ci by ti chutil samostatne... a este dobra je aj zihlava v tomto jarnom :-p :-D obdobi, ak ju znesies, kludne si daj, ja zihlavu nemôzem, mna prehana... a mam krce v zaludku, aj ked som znizovala davku a trochu obmedzit sladke, teda neviem, ako si na tom, ci vôbec mas rada a ci si das sladke, ale kusok obmezdit cukry, skôr si dat mozno sladenku, alebo brezovy cukor, proste co nema moc glukozy a vsetky tie cukrovate veci :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak ja mam doma asi najchudsie dieta- Sebi ma 116cm a 17 kg. on zase nezje dokopy nic v skolke... neje maso, ale parky zje aj tri ked mu chutia a ma velmi rad lososa (na masle a kasu), aspon nieco. Inak nezje dokopy nic, ide ma z neho porazit. Berie dlhodobo Peritol na podporu chuti do jedla, tak kuuuusok je to lepsie, ale nic moc. Tobi zje rezen na posedenie, Sebi ani ovonat. Ide ma z neho porazit. Najlepsie je, ze vsetky vysledky ma v poriadku (kes menej zeleza, ale to mame v rodine), inak ma vsetko v poriadku. v poslednom case je strasne nervozny, len odvrava, ale az agresivne, strasne meni nalady z nicoho nic, akoby mu naozaj "preplo".... uz niekedy neviem co s nim.... vysvetlujem a vysvetlujem a idem sa z toho zblaznit. S Tobim sa hadaju, biju, no radost 😁😬 Ja som bola na kontrolu na alergo, mam zmenenu liecbu, ale je mi fajn, len moje vyskedky su "hviezdne"- IgE celkove je norma do 110, ja 590 😁 radost. no mam dobre lieky, je mi fajn. Dnes sice tlak 100/72 ma motalo cely den a to po dvoch kavach 😁
Odpovedať
Profilova fotka
@gab dakujem Gabika, no vies co ja ako sa pozorujem tak, nikdy fakt ze nikdy som nemávala chut na sladké az kým som nebola tehotná s Ondrikom, myslela som ze to súvisí s tym aky bol velky, ale zostalo mi to, vyslovene taká chut ze musim si dať,aj som uvažovala nad candidou kvôli tomu, lebo veru v poslednom tehu som uz mala uz 2 krat mykózu, co som tiež nikdy nemavala.. puskvorec je chuťovo ok, potom co som pri problémoch s kojenim pri Matuskovi pila na litre senovku (aj jedla) s benediktom, mi uz žiadna chut nerobí problem.. a žihľavu ja stale zaraďujem kvôli ekzemom.. inak toto je to, ze ako mi prestali problémy s pankreasom vyšiel mi navonok ekzém.. takze nejaký problem sa prejavil navonok.. čiže sa snazim to nejako riesit vnútorne,môj kožný inak primar v Bojniciach fakt zlatý,len on vobec neberie do úvahy ze je tam nejak vnútorná príčina.. tak aj chlorellu som začala brat a teraz som objavila moringu.. myslím ze u mna to spustilo to rozhádzanie hormónov..ked dokojim dam si nejaký riadny Detox, ja som taký typ asi bleda bez železa jedno s druhým, nie moc ideálny typ na tehotenstva, takze asi sa to podpísalo na tom zdravotnom stave.. nieje to nejaký vážny problem zatial naštastie, ale tak snazim sa to podchytiť v začiatkoch..dakujem este raz,si strašne zlata :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti Miri a neje moc sladkého? Lebo nas matus máva takéto stavy presne v obdobi sviatkov, ked je zvýšený príjem predsa len tých sladkosti.. to uz vždy viem ze stačilo cokoladiek :-N Či v tej snahe do neho nieco dostať neje moc sladkého.. tomu tlaku ze to teda máš aky vysoký :-D ja tak bezne 90/50.. ale uz som zistila ze mi je horšie ked vystúpi nad 60 spodný :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti @lerenard ja tiez tak dievcata, 90/55 to je uz celkom dobry, ale to je moja denna norma :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?