November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard s tym sladkym, môzu to byt mykozy, ale ak je zvysena chut na sladke, môze to byt aj pretazena slezina to vie potrapit, so slezinou aj s crevami ak su v nich mykozy suvisi aj nizka hladina zeleza, ani ja nie som moc typ na tehotenstvo, aj ked je to vraj ta najprirodzenejsia vec na svete, u mna nie, s podstate po tehu sa mi spustilo tolko zdr. problemov ze az... ale klop klop ja tomu hovorim, dobre ze tak, aspon som pochopila mnohe suvislosti, a hlavne som zacala pracovat na sebe a pozitivnom mysleni... snazim sa snazim a naozaj mnoho veci je v hlave, v mysleni a v pristupe k zivotu (no ale po 40tich rokoch zivota naucit sa mat rada samu seba a netrapit sa nad vecami, ktore nie je v mojich silach zmenit a pochopit ze kazdy dospely clovek je zodpovedny sam za seba a svoje rozhodnutie a ak sa on nechce zmenit sa nezmeni - to bol asi najväcsi boj sama so sebou) |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@liat mala si rybaci bacil, nejake parazity a pod? ja k tomu tuberkulozu, boreliozu, mykozy, myomy, no... ako biorezonancia - ja som bola tiez presvedcena, ze to je dane a hotovo, prvy tyzden som preplakala, od takych hroznych vysledkov, pani ze, s vami je to hrozne zle, ja sa este cudujem, ze vôbec zijete :-. =-) hovorila som potom neskôr, ked som sa ako tak vyhrabala z depky, s chlapikom co sa venuje alternative dlho predlho, a tam sme si to vysvetlili... v takomto pripade treba brat do uvahy aj ine diagnostiky, reflexnu, podla jazyka, nejaku cinsku a pod.. lebo biorezonancia je vysledok z pocitaca, nieco co je naprogramovane pri hodnoteni a priemere mozno 100.000 ludi ale ty ja som ta 100.001 a vôbec nemusim spadat do priemeru v tom baliku, kazdy clovek je jedinecny a môze tam byt kusok odchylka od normalu tot môj nazor, nechcem ta odhovarat, to nie, 100 ludi, 100 chuti, skôr ti chcem poradit, netrap sa, usmej sa na seba v zrkadle, si dokonaly clovek, si uzasna mamina, si perfektny rodic, isto si nikde nezlyhala a ak mas pocit, ze robis niektore veci nasilu, aj vplyvom okolia, zacni robit, to co mas rada, pomaly to pôjde...
Odpovedať
Profilova fotka
@gab no mam aj malo železa samozrejme, nie však anémiu lieky som brala maximálne aktiferrin a podobne..takze naozaj súvisí jedno s druhým asi, dr mi chcela od malička volat záchranku ked mi brali krv a ja bleda ako stena ;-) ale ja som zase níkdy neodpadavala, som proste zvyknutá na tento svoj stav organizmu,aj kvôli tomu tlaku si aspon možem dať kávičku, červene vinko :-D ale teda u mna sa to tiež tym tehotenstvom spustilo, vsetko mi vychádza na vonok na kozu, naštastie nejake vnútorne bolesti nemam (zatial) len tiež to nieje prijemne byt pravidelne červená ako rak a svrbí ma to a tak.. uz teraz v poslednom tehu som sa posledný mesiac len skrabala na celom tele, všade chrasty z toho,otras.. stale mi robili pečeňové testy ale tam vsetko ok, proste sa telo búrilo,po porode to prestalo zo dňa na den.. ved sa aj hovorí ze to úplne prestaví fungovanie organizmu..a psychika no,to je úplne pravda, len sa to ľahko povie a tažšie meni :-N u mna je aj to problem,začať byt disciplinovaná a starať sa o svoje zdravie, lebo ved poznáme,deti človek piple a sama si nič nedám..ale teraz som sa uz tak zzila s tou myšlienkou ze musim byt zdravá hlavne kvôli chalanom, najmä po tom minuloročnom kolapse mm mi to tak došlo, ze musim tu byt najmä kvôli nim.. a ze sa mi stres a starosti prejavuju na tej koži tak o tom, potom.. Presne inak ako vravíš ze v medziľudských vzťahoch je najdôležitejšie prestať bojovať s veternými mlynmi.. uvedomiť si ze jedine co môže zmeniť je svoj postoj ale nie ostatných.. dakujem ti Gabika každopádne veľmi za rady, si zlata ze si mi to tak popísala.. a myslím ze z teba taký pokoj vyžaruje, ze si s veľa vecami vyrovnaná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard praveze neje... akoze nevravim, ze si neda, ale vobec to neprehana, to len ked mu pride chut, su dni, ked sladke vobec nezje, oni vsetci moji tracha chlapi su skor na slane, aj Sebi by cokoladu vymenil za tycinky 😁 ma teraz take obdobie vrcave, snad ho to prejde.. @gab to som mala aj ja este dobry tlak, to uz mne ked vystupi nad 100, to ze waaaaw 😁 ja som mala pol hodinu po porode Tobiho tlak 120/80, po hodine som sa odisla po vlastnych osprchovat 😁 doktorka sa smiala, ze tak bezproblemovu rodicku davno nemala 😁 moj porod od prichodu na porodnu salu trval necelu hodinu aj so sitim, rodila som o 2,10 rano, za uplnej intimity 1doktorka, 1 sestricka (k tomu ako bonus moja susedka uzasna zenicka) a rychlo dobehla zapisovatelka 😉 uplna fantazia 😁 ach jaj, uz su to dva roky a dnes som uz bola pre prihlasku do skolky, kedy to moje druhe dieta vyrastlo?????????
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti inak matus ma niekedy úplne ze pubertálne prejavy.. ked si dovolím na neho zvýšiť hlas (po tom co mu to poviem 5 razy pekne).. sa oduje normalne a odíde do izby, tresne dverami a tam si rozpráva sam pre seba co to ja na neho kričím vobec..to tak 5 minut a príde s plačom sa ospravedlniť.. no ako taká 13-ročná baba 8-( aj nas Ondrej ma za mesiac 2 ;-) Tobiaskovi vsetko naj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard aj on sa tak zduva, aj sa potom presne pride ospravedlnut ked vie, ze prekuril a potom je hodinu dobry ako med 😁 a u neho je problem, ze je maximalne tvrdohlavy, ale strasne, ked si nieco nabije do hlavy tak konec!!! a je velmi vybusny, hned ho vsetko rozhodi- dnes rano napr si bral do skolky maly kamionik, lebo sa dohodol s kamaratom, ze aj on si donesie a budu sa hrat.... otvoril dvere na triede a vybehol s placom von, ze oni tancuju, ze sa nehraju, a ze on sa chce hrat a nie tancovat, ze on ide domov... tak ucitelka prisla za nim a vravi mu- Sebi, to tancuju len dievcata, chlapci si vytiahli autodrahu a idu ju rozkladat.... tak uz bolo dobre, prisiel za nim ten kamarat a is,i spolu ako by sa nic nestalo... nevie kontrolovat svoje vybuchy, to ma stve na nom a zacne hned vystrajat.... neda si vtedy nic vysvetlit, len vrieska! na nervy
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard napodobne, nasa pre istotu s placom odchadza a potom pocujem ako si pri tom este aj nieco hundre :-D
Odpovedať
ahojte babulky prosim vas idem k vam po typ chystame sa do banskej maznel ide za bratrancom do nemocky a chceli sme popozerat trosku mesto len potrebovala by som radu kde by bolo dobre ubytovanie potrebujeme na jednu dve noci ak mate nieco overene budem vdacna za kazdy typ
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte... Tak tobiasko ma zápal priedušiek a ja zápal pľúc.. ale tobi už šiel na kontrolu so stankom a ja sa ešte liečim ale nemôže to byť moc asi lebo sa necítim zle ale tak nedá sa mi ešte nadýchnuť naplno... Musím niečo na imunitu však som roky nebola chorá a teraz v januári priedušky teraz pľúca. Alexko to zvládol najlepšie iba hrdlo a my sme asi od neho aj Stanko aj tobi aj ja
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito Želám skoré uzdravenie. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito, skore uzdravenie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@disala @kaia ďakujem už mi je úplne fajn... Ešte doberiem atb ...😊
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 ahoj Veronika môžem ťa poprosím o radu čo si myslís o odrezaní časti krčných mandlí ... ? Alexko veľmi chrape až tak že lapa po dychu niektoru noc je to horšie až ho pohybem až sa nadychne a niekedy zas menej.. nosnu že má plus mínus ok ale krčné to aj ja vidím od malička že ich má plné hrdlo a že keď ľahne sa mu záklapnu a zle sa mu dýcha že sa mu robí nejaká jamka na hrudi .. máme sa aj s neurologičkou poradiť koli tomu eeg či môže do anestézy... Asi by to mal podstupit koli tomu dýchaniu že??? On býva tak málo chory teplotu nemal už dva roky a prechladnutý býva tak tri štyri krát za rok to bude bývať viac chory keď mu to urobia?? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito ak chrape, treba s tym nieco urobit. Ma totiz pocas chrapania menej kyslika a mozno ten nedostatok sposobil aj zmeny na eeg. Co sa tyka anestezie, vsetky anestetika do zily posobia protiepilepticky, takze nie je dovod na obavy, neurologicka nepozna farmakokinetiku anestetik, mozno napise, ze to je rizikove, ale z hladiska epilepsie urcite nie. A k tomu, ci bude viac chory - to ti naozaj neviem predpovedat, kazdy reaguje inak
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 chrape dosť. . no kiežby to bolo tým to eeg... V stredu ideme na kontrolu... Uvidíme možno je aj preto unavenejsi že sa nedobre vyspí keď nemá dobré okysliceny mozog predsa má päť a pol a stále spáva cez deň... Ďakujem ti za rady...
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard dakujem, snazim sa.. v podstate ako mi zistili refllux tak za tie vyse 2 roky som sa snad naucila viac nez za cely môj zivot doteraz, hlavne co sa tyka pokory... |-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nas maly prisiel v piatok zo skôlky a hovori mama, ja ti musim povedat nieco velmi strasne, ale nebudes sa mi smiat?? v tej chvili mi prebehlo hlavou snad vsetko od.. do.. :-D .. co by to bolo a on... vies, dnes ma pobozkala Dorothea,nie je to hrozne?? teda cakala som hocico, ale jeho prvu pusu veru nie :-D .. Davidko, ale ved to nie je hrozne, to robia ludia, ked sa maju radi.. no dobre... ale neviem, ci si to chcem zopakovat... =-) ver mi dieta moje, ak ti spomeniem za par rokov, nebudes mi verit, ze si to raz povedal? :-D a dnes dostal ponuku na sobas, bola u neho 6-rocna suseda a ja len pocujem pohorsene: ja si ta teda vôbec nevezmem na to zabudni... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a uz ked spamujem :-D , konecne sa naucil bicyklovat, roky predtym vôbec nechcel, plakaval, ze sa boji, tak som ho nechala, bol u kamarata, a ze to chce vyskusat, a zrazu mu to islo, bol na seba hrdy, ze to zvladol, tak môzu s mm robit vychadzky :-)
Odpovedať
@gab U nas to iste s bicyklovanim, baaal sa bez pomocnych. No minuly tyzden sa v nom cosi zlomilo a sam ma volal, ze sa chce naucit. Na moje pocudovanie, sadol a siel. 2 dni potom uz siel s muzom na 8km trasu a dnes dal 10km.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, nam Tobi od soboty strasne kasle.... nasadila som mu Ventolin a kalciovy sirup, lebo chripi. tecie mu z oci aj z nosa. urobila som mu cibulovy sirup, davam do caju aj obklad na hrdlo z tepleho oleja a nic. a este sme mali aj nestastie, ze dnes sviatok... zajtrahned rano cestou spat zo skolky ideme k dr. iste mu da antb., lebo strasne kasle... aj horucku ma, dala som mu Nurofen. joj hadam bude dobre...
Odpovedať
Profilova fotka
@adikad presne tak to bolo u nas, proste sadol, skusil par metrov, potom som ho pustila a uz boli s mm na vylete na zmrzke, co je dost daleko od nas, az na opacnom konci mesta a isiel uplne super, myslim, ze proste na to dozreli, pochopili system, uz maju aj koordinaciu zvladnutu, jednak chodenim, v skôlke v telocvicni a pod... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný posviatočný deň prajem 😉 U nás bicykel zatiaľ nefičí...malý bicyklik s pomocnými ok,ale prechod na veľký ho nenadchol.. Narodeninkové fotky som ani nestihla dať,tak pár posledných..
Odpovedať
Profilova fotka
Sebi presedlal na velky bicykel uz minuly rok na jar, takze rok uz fici na velkom. A Tobi uz lieta na odrazadle, krpec maly 😁👍🏻
Odpovedať
@gab @adikad u nas to bolo rovnake, po 50m uz siel sam.
Odpovedať
@mysti aky velky ma bicyklik? Nas zatial 16stku az na buduci rok mu asi kupime 20tku s prehadzovackami.
Odpovedať
Profilova fotka
@woman04 aký velky chalanisko! Fesak😍
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievcata, u nas vsetko po starom ak neratam momentalne Anetine kiahne. chcela som sa spytat, kedze sa blizia jej narodky, ci nahodou niektora co peciete nemate overeny recept na tortu Red velvet. nasla som na nete nejake, po tretej verzii som dalsie prestala otvarat tak si neviem vybrat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@harper no vitajte v klube kiahňovom😉Hanka už mala? Overený recept nemám..nikdy som sa k nemu nedopracovala,ale viem,že tu sa do cesta pridáva červená farba,ale v originál recepte farba nie je.. =-) Veľa zdaru 😜
Odpovedať
Profilova fotka
@woman04 to kedy tak vyrastol?? =-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 prosim ta Veronika, cela lava strana mojej CR jazvy ma boli, na silnejsi dotyk, mam tam take hrcky velkosti sosovice, mohla by som si to rozmasirovat nejakym kremom, neurobim si s tym nic? nechcem ist k dr., ale dost to boli, aj ked sa nahodou opriem o stôl... dakujem....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?