November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia @anicka87 Všetko najlepšie maminky krásne x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@woman04 krasne narodeniny, vela zdravicka.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@woman04 fuha.... ale len Tomasko? ci aj vy? =-) deti zo skôlky boli na prehliadke u zubnej, odporucila ist k celustnemu zubarovi, ze mu idu zle zubky, ale ved toto sa riesi az ked su trvacne zubky, ci nie? ja som nosila strojcek 10 rokov, je mozne, ze aj Davidko to bude a nemusi mat, ale tak riesit to u takych malych deti, nie je to skoro? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@woman04 Chudatko Tomáško,Olívia ich absolvovala ked mala rok a pol.Vtedy ich dovliekol Oliver zo školy.Skoré prekonanie želáme.
Odpovedať
Profilova fotka
@woman04, lahky priebeh a skore uzdravenie Tomimu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mamicky, dakujem vam x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610, dakujem, zavolam jej ;-). @cucovia, chodili sme k logopedicke, ale nejako sme to flakali s domacim ucenim a ona ma terminy raz malokedy... Tak to chceme zobrat seriozne a zacat znovu u oboch...
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia u nas rovnako, nejak sme nestihli zaviesť system na učenie tych cviceni, kubkovi radsej to R naskočilo same, asi aby tam chodit nemusel😄Ja som potom mala tu nohu dochrámanu, tak som ich voziť nemohla. No tiez sa chystám na druhy pokus😃
Odpovedať
Profilova fotka
@woman04 ojoj Kati co najviac pohodový priebeh a skore uzdravenie!!✊
Odpovedať
No takze z prace nebude nic, vybrali si ineho kandidata. Nebude to lahke najst si pracu pri dvoch detoch, hned kazdy predpoklada ze budu chore.
Odpovedať
Profilova fotka
Mame potvrdene dievcatko! Bola som dnes u Grochala tak vsetko je OK :-) @janap24 preberam stafetu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Krásna správa. x-) x-) x-) x-) Švagrina tiež čaká dievčatko,sestra nevie,dala si napísat do karty že to nechcú vediet. :-D :-D :-D Hovorí že má také isté brucho ako pri prvom,tak si tipuje chlapca. :-D :-D Uvidíme v auguste. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@disala dakujem, aj mne kazdy hovori ze bude chlapec 😀 a aha..dievca... Tiez som bola v tom ze chlapec... Taky som kus pre nas ze dievca...Aj ja mam termin v auguste 😀 okolo 20
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava krasna sprava, budete mat parik a môzes sit saticky a vrkôciky zapletat :-)
Odpovedať
@majoslava ;-) super a hlavne,ze je vsetko v poriadku;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem...najhorší týzden mame hadam za sebou...teplotu mal cez 38 iba v noci,už sa nevyhadzuje a postupne sa niektore strácajú.. @gab hm...neviem,či mi to už niekto nespominal,ale neviem si predstaviť,čo by mu teraz robili...nemam s tym skusenosti,ale s Luckou som chodila až ked mala trvaly chrup... My sme v pohode,obaja sme už kiahne mali...viem,že môže kedykoľvek prepuknut pásový opar,ale dúfam,že tomuto sa vyhneme :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobre ranko mamicky :-)... Pozdravujem z Terchovej, sme tu na vikendovske z Arturkovej triedy ;-). Dnes vyzera na pekne pocasie, tak si ho uzite 🔆🔆🔆
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia Užite si pekné počasie. :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte by sme dnes boli zdobit vrbu 😀 taka akcia v skolke vsetci doniesli vajicka a zdobilo sa 😀
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava to je nádherné :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava super blahozelam ku princeznej 👍🏻😘 babyyyyy prosim urgentne potrebujem vase rady a pomoc- rastie mi prava dolna 8cka.... rastie mi uz pomaly 7 rokov po mm. ale teraz sa jej to uz asi podari. nebudem vam opisovat tu strasnu bolest- opuchnute lice, uzlina velka ako slivka a uz boli aj ucho.... noooo a aby toho nebolo malo mam plne usta aft.... afty su doslova vsade- vpravo,lavo, dole, hore aj na jazyku a stale sa siria... od piatku som na tekutej strave, nic nedokazem zjest, boli ako fras. vytieram si Bukofitom (stipe ako fras), dala som si probiotika ActiLac, cecko... co este???? Som uplne zufala uz, neviem jest, pit, spat, hovorit, s nedostatku jedla a spanku som nervozna ako cert a co je najhorsie-zadne stolicky sa rezu aj Tobimu... takze suma sumarum- pol noci nespim koli nemu a jeho zubom a druhu polnoc nespim koli mojmu zubu a bolesti v ustach.... PROSIM poradte, co si dat a comu sa vyvarovat.... 😓😓😓😓😓😔😔😔😔😔
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia Peti, krasne narodeniny, vela zdravicka, radosti z deti a tisice stastnych nabehanych kilometrov ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti mala si už herpes? ak nie, toto môže byť prvá infekcia, niekedy prebieha ako herpetická gingivostomatitída. Treba ísť k dr., mne s tým pomohol až herpesin tbl. Ničím nevytieraj, len ti ľahšie zlezie sliznica z úst.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 herpes som mala asi raz v zivote, ja to nemavam... afty zvyknem ale tak ze jednu a dost, teraz to je brutal... vcera som bola u dr, akoze ona je pripad na pohladanie- poslala ma do lekarne, ze nech si kupim nejaky gel na to...🤔😠 tak som na nu vybehla, ze co toto akoze ma byt, ze ma takto odbije. mam stastie, ze sestricka je moja kamaratka, tak navela mi predpisala Glimbax sprej. ten mav sebe ucinnu zlozku aj proti bolesti. ked ho strieknem, tak ma stipe, ale po minute super- zatrpne a fakt tu bolest utlmi. a vyplachujem si salviou a tie probiotika.... len je to uz 6 dni dokelu
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava jeej Maji tesim sa. mna to zasa tiez chyta. len mm nepresvedcim tak s bori mame helicobactera, chodime na biorezonanciu. @gab poznas chiosku mastichu?
Odpovedať
Profilova fotka
@liat ano, myslis na helikobaktera? . mnohi si ju chvalia,niektorym nezabrala, ak sa berie tak pozor a nebrat probiotika, nemaju sa spolu radi mne na helikobaktera zabral horec (aj propolis je vyborny) a brokolica a zasadite jedla bez mlieka a tuku ... + beriem rakytnikovy olej, lieci sliznice.... ja teraz varim z kozieho mlieka, kozi tvaroh este si idem zohnat kozie maslo, chutovo parada a moji chlapi ani neprisli na rozdiel :-p u mna sa zaludok zhorsi okolo novembra potom sa to ukludni a je to v pohode... mne atb vtedy znicili totalne crev. floru, takze dr by mi uz ziadne nepredpisal, tak to skusam prirodnou cestou...
Odpovedať
Profilova fotka
@liat dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mile dievcata, Gulaj sa vajicko, cez hory, doliny, prines môj Velkonocny pozdrav do kazdej vasej rodiny PS: a vela vody, aby ste zostali po cely rok zase krasne.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@liat ja velmi odporucam pripravky od diochi, je to ceska firma, maju sidlo vsade mozne aj na sk, ale fakt, tie vyrobky zaberaju super... ja beriem na refllux a po 4 dnoch som okamzite videla ze to zabera.... ich sidla http://www.diochi.sk/kontakt/diochi-s... a este, vôbec nemaj vycitky, ze to ma aj Bori, vôbec to nemusela mat od teba , proste sa to na cloveka nalepi akonahle ma oslabenu imunitu a zasiahne najslabsi organ....
Odpovedať
@gab gabika a co konkretne beries na teb reflux, lebi sa s nim trapi mm a aj adam, odmieta jest a uz som zufala, vyzera ako spageta.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?