November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia @kaia vy ste ake dobre manželky, ze ich pustite takto na výlety..ja mam dost ked ide mm každé 2 tyzdne na sluzobku.. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard 😄Myslela som, ze aspon 5kg😄😁 no a ved ty mas muza každú chvilu prec nie, ci uz nechodí do viedne?
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia roman odisiel aj s chladnickou? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
naša slečna
Odpovedať
Profilova fotka
Úha, doma tichúčko. Stanka má lyžiarsky. Príde až v piatok. Ondrejko sa usadil v detskej a šéfuje si tam. Nik ho nenapomína, nevyháňa. No užíva si ju :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia noo ved ja som aj bola taká na pochybách u dr, ze ci je ok taká objemovka :-D ale ze pokial je to z materského mliečka, je to v pohode ;-) a hej chodieva stale, ale tak nie na tyzden v kuse.. ;-) zas ono je fakt ze ti naši dvaja mali sú fakt malinki este obaja, viac servisu vyzaduju.. Kubko s Miou uz sú rozumnejsi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 aby mu moc teplo nebolo!😜
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard su alebo by mohli byt😄Ale nie, zatial zvládame vcelku😊U vas to musi byt ine kafe.. Inak nasi vsetci traja boli v takejto objemovke, no co, neviem si predstavit dietku čisto kojenemu dietatu😜
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia noo musim povedat, ze najviac problemov je s Ondrejom, vela vysvetlovat, prvy krat riesit vzdor a podobne prijemne rodicovske situacie :-p dalsi level bude az zacne Ivanko chodit ;-) a u mna sa to kojenie rozbehlo az s Ondrikom, bohuzial pri Matuskovi som to nejako moc nezvladla, neviem ci si pamatas..bol sice kojeny rok a pol,ale jednym prsnikom len a natrapili sme sa no.. ved robime si srandu, ze tito dvaja mladsi mu budu robit ochranku :-D lebo on je vysoky a chudy..
Odpovedať
Profilova fotka
Našla moje staré náušnice.
Odpovedať
Profilova fotka
Balila som veci na prázdniny,oblečená do kabáta ma čakala,unavila sa a zaspala. :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava To je krásna správa. x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Nasa...bolo to:"Tanicka usmej sa"
Odpovedať
Jaaaj,tak som unavena...dokoncujeme dom a na dome su majstri...najskor ze pridu na konci mesiaca a zrazu zavolali a prisli zo dna na den....a ze aky obklad,aku vanu, co za krbove kachle a to komin bude biely???vsetko vyberame, objednavame...je to unavne...dnes sme objednali celu kupelnu, Wc...a to sme len na zaciatku.
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 Ešte raz gratulka od nás, skoré zotavenie a Eliške veľa zdravíčka prajeme. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ... Moje drahé... My sa trápime teda ja isto ... Boli sme v piatok s alexkom na neurológii je slabý má cvičiť a popri tom že pre istotu urobí eeg ...Tak sme boli v piatok a mal tam nejake vypadky ...Ja ani nespim aj keď dnes už lepšie som si povedala že čo ak to bude epilepsia musím to prosto prijať ale je to strašne ťažké včera sme boli po výsledky od dr a teda sú tam výpadky ktoré bývajú asi iba pri epi ale nemá priznaky tak zatiaľ vitamíny a v máji ideme na kontrolné eeg... Ale je to strašne ťažké samozrejme každa chceme aby boli zdraví ... Bojím sa toho ... No musím to nejak prijať a neriešiť lebo do mája sa zoženiem... :-| :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Zozeriem
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx dakujem a volame sa Emily :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte volam sa Emily a moje miery su 3990g 50cm. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 boze, ta je krasna, srdecna gratulacia, prajem spokojne a stastne babätko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 :-D :-D :-D krasne meno a este krajsie princeznicka ;-) ;-) tak mozno bude este aj Eliska ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jedinecna Ved je zlatunka. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 Srdečne gratulujem.Krásna je. x-) x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
U nás je baby bum,sestra čaká druhé a aj švagrina druhé. :-D :-D :-D Vytešujem sa.Švagrine vyšli protilatky,tak dúfam že všetko bude ok.Mala velké obavy,lebo prvé dve tehotenstva jej museli prerušit,plod bol chorý,nejaký majewsky syndróm.Tak to nikomu ani nepovedala,čakala na prvý utz.Zatial to vyzerá že je zdravé. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@disala takze potom si Ty na rade aby si zacala v rodine to tretie kolo? ;-) :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@harper :-D :-D :-D :-D To už asi nie,v máji budem mat 40,musia rodit mladšie.A ktoré ešte nemajú.
Odpovedať
Profilova fotka
@harper Može sa stat že sa mi pokazil hard disk.Svieti ale vobec sa k pc nepripojujej,skúšala som aj na inom pc.
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24, srdecna gratulacia k princeznicke x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito, drzim palce nech je Ondrejko fit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@disala tak moze sa pokazit, aj mne tak raz odisiel externy disk
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?