Úha, doma tichúčko. Stanka má lyžiarsky. Príde až v piatok. Ondrejko sa usadil v detskej a šéfuje si tam. Nik ho nenapomína, nevyháňa. No užíva si ju :-D :-D :-D
@cucovia noo ved ja som aj bola taká na pochybách u dr, ze ci je ok taká objemovka :-D ale ze pokial je to z materského mliečka, je to v pohode ;-) a hej chodieva stale, ale tak nie na tyzden v kuse.. ;-) zas ono je fakt ze ti naši dvaja mali sú fakt malinki este obaja, viac servisu vyzaduju.. Kubko s Miou uz sú rozumnejsi :-)
@lerenard su alebo by mohli byt😄Ale nie, zatial zvládame vcelku😊U vas to musi byt ine kafe.. Inak nasi vsetci traja boli v takejto objemovke, no co, neviem si predstavit dietku čisto kojenemu dietatu😜
@cucovia noo musim povedat, ze najviac problemov je s Ondrejom, vela vysvetlovat, prvy krat riesit vzdor a podobne prijemne rodicovske situacie :-p dalsi level bude az zacne Ivanko chodit ;-) a u mna sa to kojenie rozbehlo az s Ondrikom, bohuzial pri Matuskovi som to nejako moc nezvladla, neviem ci si pamatas..bol sice kojeny rok a pol,ale jednym prsnikom len a natrapili sme sa no.. ved robime si srandu, ze tito dvaja mladsi mu budu robit ochranku :-D lebo on je vysoky a chudy..
Jaaaj,tak som unavena...dokoncujeme dom a na dome su majstri...najskor ze pridu na konci mesiaca a zrazu zavolali a prisli zo dna na den....a ze aky obklad,aku vanu, co za krbove kachle a to komin bude biely???vsetko vyberame, objednavame...je to unavne...dnes sme objednali celu kupelnu, Wc...a to sme len na zaciatku.
Ahojte ... Moje drahé... My sa trápime teda ja isto ... Boli sme v piatok s alexkom na neurológii je slabý má cvičiť a popri tom že pre istotu urobí eeg ...Tak sme boli v piatok a mal tam nejake vypadky ...Ja ani nespim aj keď dnes už lepšie som si povedala že čo ak to bude epilepsia musím to prosto prijať ale je to strašne ťažké včera sme boli po výsledky od dr a teda sú tam výpadky ktoré bývajú asi iba pri epi ale nemá priznaky tak zatiaľ vitamíny a v máji ideme na kontrolné eeg... Ale je to strašne ťažké samozrejme každa chceme aby boli zdraví ... Bojím sa toho ... No musím to nejak prijať a neriešiť lebo do mája sa zoženiem... :-| :-(
U nás je baby bum,sestra čaká druhé a aj švagrina druhé. :-D :-D :-D Vytešujem sa.Švagrine vyšli protilatky,tak dúfam že všetko bude ok.Mala velké obavy,lebo prvé dve tehotenstva jej museli prerušit,plod bol chorý,nejaký majewsky syndróm.Tak to nikomu ani nepovedala,čakala na prvý utz.Zatial to vyzerá že je zdravé. x-)