@liat Maji akurat som dnes stretla pri skolke kamosku, ktorá tam bola s rodinkou minuly tyzden. Uplne žiarila, ze bolo fantasticky! Doplatili si za rodinnú izbu, ktorá bola mezonetova, východ z nej rovno do areálu hotela, takze mohli vypustiť deti von kedykolvek. Hotel ma vlastne klzisko, nikto tam nebol. Mali polpenziu, jedlo super.welness parádny, deti mali dokonca na izbe pripravené detské župany a podľa veľkosti!😁No.. uzite si to!!😉
@gab Gabi,nepoznám,aké sú kde ceny,ale kaktusbike je veľká predajňa...a toto je v Troch vežiach http://www.specializedba.sk/ ....
@liat my sme v Oraviciach a všade naokolo dosť lialo a bolo dosť teplo.....sneh je zväčša na zjazdovkách..dnes už vyzerá krásne...užite si...
@cucovia omg..živá bábika...musíte mať srandu...
@kaia waw...ďalší level za sebou..supeeeer..Oskarko je už veľkáč...držte sa.. ;-)
@janap ...krásna maminka...držím palce ;-)
@harper@janap24 uz jej to boli spravit... Som zvedava kedy im to zase praskne... Este mi prisla buchat aby som psa dala na retaz... Sachtu maju 1m za domom uz v nasej zahrade...som ju zrusila ja psa na retaz nedam a mne sa po zahrade cudzi ludia prechadzat nebudu! Ked potrebuje pustit vodu na tu chvilku psa podrzim ale inac nemaju u nas co hladat...
to sú asi všetky moje fotky, vôbec som nestíhala fotiť, na tom pásiku sa jašia obidve sašky - moja a ankina, bohužiaľ ochorela, tak išli o deň skôr domov. A tie s tomáškom sú zo zuberca, obidvaja zlyžovali zverovku! Kto nepozná - 1600 metrový kopček :-D
@veronika1610
my máme,len musím posťahovať z foťaku a Tomovho mobilu...prikladám mapu,čo decká dali ...skoro 2km...6 sedačka ;-) ;-) ...sú frajeriiiii x-)
...a ja tiež už teplotujem |-|
@veronika1610 Veronička, velmi pekne prosim o radu- mm zacala trpnut päta, prechadza mu to az do necitlivosti. Ma vysoky tlak, berie kazdy den Prenessu. Moze to mat nejaky suvis? nevies mi potadit?
My sa mame inak celkom fajn, teraz mame prazdniny- Sebi odchadza zajtra so svojrovcami na tyzden do Tatier, uz teraz mi chyba, ale strasne sa tesi ☺️
naucil sa uz lyzovat, akoze nevravim, ze zlyzuje chopok, ale mesie kopce zvladne.
Tobi uz pokusa, je to betar velky ❤️
@cucovia peti dakujem za recenziu. hotel bol pekny, cisty, aj welnes ok, ale taaa strava des a hruuuza, to v penzione bol lepsi vyber. ziadne ovocie len na veceru nakrajany kysly ananas a zelenina boli feferony a kysle uhorky, pre mna nepredstavitelne. a toto potom zmazalo ostatne pekne veci
Ahojte,tak my sme sa vcera vratili z mini dovolenky v tatrach. Bolo to fajn, s dvomi malymi detmi sme to celkom fajn prezili 😊 Sebi je uz velky lyziar,zlyzoval Solisko a vcera so mnou aj Cucoriedky 😊👍 Som na neho veeeelmi hrda.