November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
@kaia aky je uz Oscar velky :-)...
Odpovedať
Profilova fotka
@adikad adi konkretne stara lesna? Ideme do hotela horizont. @kaia to kedy tak vyrastol =-)
Odpovedať
@liat to netusim, ale myslim si ze tam bude snehu dost
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia Krásny sú x-) x-) x-) No aj mne sa zdá že nejak skoro vyrástol. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@liat Maji akurat som dnes stretla pri skolke kamosku, ktorá tam bola s rodinkou minuly tyzden. Uplne žiarila, ze bolo fantasticky! Doplatili si za rodinnú izbu, ktorá bola mezonetova, východ z nej rovno do areálu hotela, takze mohli vypustiť deti von kedykolvek. Hotel ma vlastne klzisko, nikto tam nebol. Mali polpenziu, jedlo super.welness parádny, deti mali dokonca na izbe pripravené detské župany a podľa veľkosti!😁No.. uzite si to!!😉
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia perfektní škôlkari, Oskarko uz aký velkac wau!
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Gabi,nepoznám,aké sú kde ceny,ale kaktusbike je veľká predajňa...a toto je v Troch vežiach http://www.specializedba.sk/ .... @liat my sme v Oraviciach a všade naokolo dosť lialo a bolo dosť teplo.....sneh je zväčša na zjazdovkách..dnes už vyzerá krásne...užite si... @cucovia omg..živá bábika...musíte mať srandu... @kaia waw...ďalší level za sebou..supeeeer..Oskarko je už veľkáč...držte sa.. ;-) @janap ...krásna maminka...držím palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia áno, saška ešte chodí, ale v pondelky o pol štvrtej.
Odpovedať
Profilova fotka
@gab v podunajských biskupiciach na hlavnom námestí je aj predajňa aj bazár, a potom aj v zanzo www.zanzo.sk boli zlatí, ale tam nemajú bazár
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia zlati su :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A fotecky z oravic
Odpovedať
Profilova fotka
@harper @janap24 uz jej to boli spravit... Som zvedava kedy im to zase praskne... Este mi prisla buchat aby som psa dala na retaz... Sachtu maju 1m za domom uz v nasej zahrade...som ju zrusila ja psa na retaz nedam a mne sa po zahrade cudzi ludia prechadzat nebudu! Ked potrebuje pustit vodu na tu chvilku psa podrzim ale inac nemaju u nas co hladat...
Odpovedať
Profilova fotka
to sú asi všetky moje fotky, vôbec som nestíhala fotiť, na tom pásiku sa jašia obidve sašky - moja a ankina, bohužiaľ ochorela, tak išli o deň skôr domov. A tie s tomáškom sú zo zuberca, obidvaja zlyžovali zverovku! Kto nepozná - 1600 metrový kopček :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 my máme,len musím posťahovať z foťaku a Tomovho mobilu...prikladám mapu,čo decká dali ...skoro 2km...6 sedačka ;-) ;-) ...sú frajeriiiii x-) ...a ja tiež už teplotujem |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 Veronička, velmi pekne prosim o radu- mm zacala trpnut päta, prechadza mu to az do necitlivosti. Ma vysoky tlak, berie kazdy den Prenessu. Moze to mat nejaky suvis? nevies mi potadit? My sa mame inak celkom fajn, teraz mame prazdniny- Sebi odchadza zajtra so svojrovcami na tyzden do Tatier, uz teraz mi chyba, ale strasne sa tesi ☺️ naucil sa uz lyzovat, akoze nevravim, ze zlyzuje chopok, ale mesie kopce zvladne. Tobi uz pokusa, je to betar velky ❤️
Odpovedať
Profilova fotka
Posledna fotka wellnes vsetci moji traja chlapi naraz 😁
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@harper @veronika1610 @kaia @woman04 vdaka kocky, popozeram to, kde mi bude najblizsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mama, ked budem velky a budem riadit vlak, a ty nahodou este nebudes mrtva, môzes sa kludne previest so mnou... :-D :-o :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gab :-D :-D :-D :-D To je ale pozvánka. :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Gabi,volala som mojej Lucke,jej Ajko kúpil na Vianoce bicykel v Rusovciach... Skús pozrieť aj recenzie https://www.google.sk/search?q=bicykl...
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti s tlakom to nemá súvis, skôr chrbtica, tipujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito krasne narodeniny, nech si stastna a zdrava a nech ta tvoji chlapi posluchaju :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito Magdi, prajem ti všetko naaaaj.... k narodeninám, veľa zdravia a lásky najbližších, malý posiela veľkú pusu ako dvere autobusu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia peti dakujem za recenziu. hotel bol pekny, cisty, aj welnes ok, ale taaa strava des a hruuuza, to v penzione bol lepsi vyber. ziadne ovocie len na veceru nakrajany kysly ananas a zelenina boli feferony a kysle uhorky, pre mna nepredstavitelne. a toto potom zmazalo ostatne pekne veci
Odpovedať
Profilova fotka
@gab ďakujem veľmi pekne za prianie.. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stakat ďakujem Katka za prianie aj za všetko si poklad ...aj za pusinku x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito @lumito Aj ja prajem oneskorene Krásne narodeniny. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@disala ďakujem pekne x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,tak my sme sa vcera vratili z mini dovolenky v tatrach. Bolo to fajn, s dvomi malymi detmi sme to celkom fajn prezili 😊 Sebi je uz velky lyziar,zlyzoval Solisko a vcera so mnou aj Cucoriedky 😊👍 Som na neho veeeelmi hrda.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?