@kaia tak más toho dost, aspon na sluzobkach trosku zmeníš prostredie ;-) to som ja inak veľmi zvedavá ako budem vsetko stíhať ked sa este aj do práce dostanem :-) tak vam zelam nech sa Carlicka rychlo aklimatizuje a Oskarko stíši volume ;-) veru uz by aj za mna mohla prísť jar..
@lerenard, toto bola moja prva poriadna sluzobka odkedy mame Oskiho... Vyhybam sa im, ale na tomto projekte som robila rok, tak som tam chcela ist x-),
Dakujem za mile slova, urcite sa nam zlepsi klima, ked Oskar ukludni hormon :-D
@kaia a do škôlky ho este neplánujete dať? Ja už síce strácam prehľad o presnom veku potí všetkých detickach, ale možno by mu to pomohlo.. Asi to náročné babatkovske obdobie nebolo celkom kolikami a trosku sa podpísal aj temperament :-N ale ja si stale vravím ze raz prejdu všetky vzdory, výstupy a este budeme na to s úsmevom spomínať.. tesim sa na to obdobie :-D držte sa :-)
@kaia tobiasko má tiež taký prejav kričí veľmi hnevá sa ale ja to pripisujem aj tomu že alexko ho bil teraz sa bije tobiasko 😁 alexko nemá šancu od septembra ide do škôlky tak som zvedavá ako to zvládne bude mať dva a pol ... 😊 Tak sa držte 😊😍
@gab veď to nám aj naši aj keď mama by bola nešťastná ale oni to tak akože aby nám bolo lahsie nám hovoria že by sme mali a tak ale ... Je to zložité a stanko nemá rád zmeny on má meniť robotu teda hľadá niečo iné a to také stresy zo zmeny nie to toto... Možno sa tu nejak zhorsi situácia a nás to donúti teraz asi to uzatvárame že nemáme na to silu keby som si našich zbalila do tašky tak idem...
@veronika1610 veronika dodatočne všetko najlepšie k tvojim meninám
@cucovia všetko najlepšie malinkej krásnej Zojke k zajtrajším meninám
@kaia Jani koľko dní si bola bez detičiek? ja idem len na dva ale normálne mám bobky, mi hrabe
a pripomínam naše herečky
Baby prosim vas neviete co stoja v Terno obchode tie ciapky megazrutov? Vcera sme bolo v BB v europe a Daniel to tam videl...az doma mi povedal ze chcel jednu...u nas nie je ten obchod
dievcata ak sa budete niektora chciet odreagovat tak tu je jeden pekny film http://www.csfd.cz/film/416950-sanam-... a tu je aj link kde si ho mozete stiahnut https://ulozto.sk/!uatpySEkU/sanam-te... doporucujem nachystat aj nejaku krabicu s vreckovkami ;-) a nech Vas neodradi ze je to indicky film, je to fakt velmi pekny film :-)
@lerenard, temperamentnych tu teda mame dost :-D... Nase deti vsetko strasne prezivaju, preto aj tie koliky... Co sa tyka Oskara a skolky, tak mi este nepripada zrely...je taky mojko kabelkac... :-).
@liat, bola som parkrat na 2 noci, ale Vietnam 6 ;-). Tak mam osobak :-D. Dnes odletel Mm na 3 tyzdne prec, tak zacina obdobie vesela :-p
@veronika1610 aj od nas dodatocne vsetko najlepsie k meninam. Par dni som nemala zapnuty PC.
U nas lazaret. Priniesla som z prace najaku pliagu. Mna to zlozilo, dostala som antibiotika, no vyter po ukazal streptokoka a na lieky co som brala je rezistentny. Tak super liecba zacina odznova. Mam dalsie antibiotika na 10 dni. Hned nato to dostal Ondrejko (teploty do 40) a posledna Stanka. Tak sa liecime. Uz len mm chyba. Tak snad ho to obide. Som davkovac liekov, probiotik a varic caju. Musela som si popisat co komu a kedy :-D :-D
@liat Dakujem, uz je to oveľa lepsie. Teploty nam uz ustupili, este ten strasny kasel a uz budeme fit. Aspoň mám čas ist za PC. Takze to má aj výhody :-D :-D :-D
@cucovia, obdobie vesela u nas v plnom prude :-D. Ako mm odisiel, pokazil sa nam kotol aj pracka ]-(. V skolke vsi a neviem co este... Takze neprala som od utorku, nova posila pride az v sobotu, skor mi ju doviezt nevedia... Kotol viac nejde ako ide a vo februari pri troch malych detoch je to uplne idealne ]-(...
A v praci total blazninec... Mm isiel do Ekvadoru do pralesa bez signalu, aspon ma nepocuje...ale nejako to dame ;-)
@kaia vyborne!😱Toho sa desim, ze mi tu dom začne skapinat😁Aspon uz v marci snad nebudu take mrazy ako boli v januari, keby nahodou čerpadlo zacalo strajkovat😜Jani pevne nervy prajem a nech uz vsetko klape ako ma!!😉✊
@kaia nooooo pekne z vesela zacinate. Vela sil prajem. x-)
@cucovia a dakujem, uz sme skoro fit. Lieky zabrali takze uz len doberame co mame a nabehavame na normalny rezim.
Som na normalnej marodke a to co ma teraz obmedzuje je to, ze nemozem ist von. Normalne mam z toho depky. :-| :-| :-|
Idem si aspon objednat dovezenie nakupu z tesca. Vcera som poslala mm na nakup, no dosla mu baterka na mobile tak kupil len na co si spomenul, takze to idem dotiahnut ja.
Ahojte. Povedzte,ze aj u vas skolke je to jedna katastrofa s chorymi detmi.Nasa zdrava od jesene,tesili sme sa z toho...teraz po lyzovacke prideme do skolky a tam chore deti a ucitelky,ze vsak teplotu nemaju...brrrr...a od vcera uz horucky dostala a tak suchy kasel,ze dovi dopo...A v utorok maju karneval...
@kaia super sikovna rychlo si si poriesila. :-)
to ako zakon schvalnosti... Aj mne sa pravidelne pokazi nieco ked som sama hlavne auto... Este ze mam dobreho svagra ktory je stale po ruke keby nieco :-D