November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia tak más toho dost, aspon na sluzobkach trosku zmeníš prostredie ;-) to som ja inak veľmi zvedavá ako budem vsetko stíhať ked sa este aj do práce dostanem :-) tak vam zelam nech sa Carlicka rychlo aklimatizuje a Oskarko stíši volume ;-) veru uz by aj za mna mohla prísť jar..
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard, toto bola moja prva poriadna sluzobka odkedy mame Oskiho... Vyhybam sa im, ale na tomto projekte som robila rok, tak som tam chcela ist x-), Dakujem za mile slova, urcite sa nam zlepsi klima, ked Oskar ukludni hormon :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia a do škôlky ho este neplánujete dať? Ja už síce strácam prehľad o presnom veku potí všetkých detickach, ale možno by mu to pomohlo.. Asi to náročné babatkovske obdobie nebolo celkom kolikami a trosku sa podpísal aj temperament :-N ale ja si stale vravím ze raz prejdu všetky vzdory, výstupy a este budeme na to s úsmevom spomínať.. tesim sa na to obdobie :-D držte sa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia tobiasko má tiež taký prejav kričí veľmi hnevá sa ale ja to pripisujem aj tomu že alexko ho bil teraz sa bije tobiasko 😁 alexko nemá šancu od septembra ide do škôlky tak som zvedavá ako to zvládne bude mať dva a pol ... 😊 Tak sa držte 😊😍
Odpovedať
Profilova fotka
@gab veď to nám aj naši aj keď mama by bola nešťastná ale oni to tak akože aby nám bolo lahsie nám hovoria že by sme mali a tak ale ... Je to zložité a stanko nemá rád zmeny on má meniť robotu teda hľadá niečo iné a to také stresy zo zmeny nie to toto... Možno sa tu nejak zhorsi situácia a nás to donúti teraz asi to uzatvárame že nemáme na to silu keby som si našich zbalila do tašky tak idem...
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 veronika dodatočne všetko najlepšie k tvojim meninám @cucovia všetko najlepšie malinkej krásnej Zojke k zajtrajším meninám @kaia Jani koľko dní si bola bez detičiek? ja idem len na dva ale normálne mám bobky, mi hrabe a pripomínam naše herečky
Odpovedať
Profilova fotka
Baby prosim vas neviete co stoja v Terno obchode tie ciapky megazrutov? Vcera sme bolo v BB v europe a Daniel to tam videl...az doma mi povedal ze chcel jednu...u nas nie je ten obchod
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata ak sa budete niektora chciet odreagovat tak tu je jeden pekny film http://www.csfd.cz/film/416950-sanam-... a tu je aj link kde si ho mozete stiahnut https://ulozto.sk/!uatpySEkU/sanam-te... doporucujem nachystat aj nejaku krabicu s vreckovkami ;-) a nech Vas neodradi ze je to indicky film, je to fakt velmi pekny film :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard, temperamentnych tu teda mame dost :-D... Nase deti vsetko strasne prezivaju, preto aj tie koliky... Co sa tyka Oskara a skolky, tak mi este nepripada zrely...je taky mojko kabelkac... :-). @liat, bola som parkrat na 2 noci, ale Vietnam 6 ;-). Tak mam osobak :-D. Dnes odletel Mm na 3 tyzdne prec, tak zacina obdobie vesela :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava, mne sa zda, ze okolo 7-8 €...
Odpovedať
Profilova fotka
@liat Majka si zlata☺️Velmi pekne v mene Zoji dakujem😘
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia ja som dala Romanovi priepustku na Thajsko, tak u nas obdobie vesela prepukne o mesiac😃🙊
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 aj od nas dodatocne vsetko najlepsie k meninam. Par dni som nemala zapnuty PC. U nas lazaret. Priniesla som z prace najaku pliagu. Mna to zlozilo, dostala som antibiotika, no vyter po ukazal streptokoka a na lieky co som brala je rezistentny. Tak super liecba zacina odznova. Mam dalsie antibiotika na 10 dni. Hned nato to dostal Ondrejko (teploty do 40) a posledna Stanka. Tak sa liecime. Uz len mm chyba. Tak snad ho to obide. Som davkovac liekov, probiotik a varic caju. Musela som si popisat co komu a kedy :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia uha ošedivela by som 3 tyzdne sama na ne. ale ty si kapacita
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx bože, táto zbierka liekov by ma zabila. skore uzdravenie vám všetkym
Odpovedať
Profilova fotka
@liat :-D :-D :-D nastastie to je pre troch :-D :-D :-D no ale aj tak dost
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mackoxxx jasne, pochopila som, ale ani pre 5. hlavne sa vyliecte a mm nech to neschyta tiez ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@liat Dakujem, uz je to oveľa lepsie. Teploty nam uz ustupili, este ten strasny kasel a uz budeme fit. Aspoň mám čas ist za PC. Takze to má aj výhody :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia, obdobie vesela u nas v plnom prude :-D. Ako mm odisiel, pokazil sa nam kotol aj pracka ]-(. V skolke vsi a neviem co este... Takze neprala som od utorku, nova posila pride az v sobotu, skor mi ju doviezt nevedia... Kotol viac nejde ako ide a vo februari pri troch malych detoch je to uplne idealne ]-(... A v praci total blazninec... Mm isiel do Ekvadoru do pralesa bez signalu, aspon ma nepocuje...ale nejako to dame ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx, skore uzdravenie x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia vyborne!😱Toho sa desim, ze mi tu dom začne skapinat😁Aspon uz v marci snad nebudu take mrazy ako boli v januari, keby nahodou čerpadlo zacalo strajkovat😜Jani pevne nervy prajem a nech uz vsetko klape ako ma!!😉✊
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx nech ste skoro fit!!😉
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia nooooo pekne z vesela zacinate. Vela sil prajem. x-) @cucovia a dakujem, uz sme skoro fit. Lieky zabrali takze uz len doberame co mame a nabehavame na normalny rezim. Som na normalnej marodke a to co ma teraz obmedzuje je to, ze nemozem ist von. Normalne mam z toho depky. :-| :-| :-| Idem si aspon objednat dovezenie nakupu z tesca. Vcera som poslala mm na nakup, no dosla mu baterka na mobile tak kupil len na co si spomenul, takze to idem dotiahnut ja.
Odpovedať
Profilova fotka
@gab, dodatocne vsetko najlepsie k vcerajsiemu sviatku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Caute mamicky, u nas sa polepsilo x-). Kotol opraveny, pracka vymenena x-)... Dufam, ze to bolo posledne zase na dlhu dobu, co som riesila ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia Skvelé správy. :-D
Odpovedať
Ahojte. Povedzte,ze aj u vas skolke je to jedna katastrofa s chorymi detmi.Nasa zdrava od jesene,tesili sme sa z toho...teraz po lyzovacke prideme do skolky a tam chore deti a ucitelky,ze vsak teplotu nemaju...brrrr...a od vcera uz horucky dostala a tak suchy kasel,ze dovi dopo...A v utorok maju karneval...
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx. Fuha.... Vybava riadna skore uzdravenie!
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia super sikovna rychlo si si poriesila. :-) to ako zakon schvalnosti... Aj mne sa pravidelne pokazi nieco ked som sama hlavne auto... Este ze mam dobreho svagra ktory je stale po ruke keby nieco :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Vdaka, uz sme z najhorsieho vonku, stafetu prebral mm. ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?