@mackoxxx skore uzdravenie..my sme na tom boli podobne..Chiarka ide s Marcom po troch tyzdnoch do skoly a skolky..tiez mala streptokoka a dostala atb 10dni potom sme z anginy prehupli do chripky dalsie koli streptokokovi atb na 5 dni a potom zas na 5 dni..zajtra nastup do skoly a kontrolny vyter ..dufam ze uz sme z toho uplne vonku lebo to bolo dost ani mna atb neobisli..manzel tiez zatial obiisel bez liekov tak hadam sa nam to nevrati..
Suseda uz mesiac nema vodu....ked bola taka velka zima nekurila a v kupelni jej prasklo potrubie... Rano o tretej nas budila lebo sachtu maju v nasej zahrade... Odvtedy su bez vody a chodi si z vedrom ku nam na vodu 😢 ako v pohode nemam s tym problem susedia sme musime si pomahat, ale ked sa vam z nicoho nic objavi v obyvacke!! Otvori si branu, psa sa uz neboji...dvere a pride dnu... Rano som vela krat v pyzame...minule som bola v sprche...zamknem uz stale dvere... Ale ked vecer kukate telku a z nicoho nic zacne buchat na okno ze nevie prepnut kanal aby jej mus isiel opravit telku... No infarkt raz z nej dostanem :-D
dnes som sa dostala do dalsieho levelu na materskej ... spievat si mandarinku darinku v dm ke a nahlas, a potom zistit, ze dieta je doma... :-D esteze mi tu nerozumeju :-D :-D
@janap24 Stanka po dnesnej kontrole dalsie lieky a pokracujeme v PN-ke do konca týždňa. Ja idem zajtra na kontrolne vytery a mm je suci na DR, no zatial odmieta :-D :-D :-D Ty sa ako citiš? Už sa Ti to kráti. ;-) ;-) Už ste vybrali meno?
Ahojte...tak dnes sme tiez obehli dr. Rannu horucku 39, sme stiahli a sli.k dr. Tam tolko chorych deti,ze sme cakali dve hodiny,potom nas poslal na ORL,ci nema zapal ucha.Nastastie to je v poriadku. Domov sme sa vratili po styroch hodinach s diagnozou chripka a zapal hornych dychacich ciest, antiniotikami, silnou zimnicou a horuckou 39,2.
@mackoxxx no my uz konecne do skoly chodime..ale som zvedvaa ci sme tymi liekmi tu pliagu porazili..zajtra by mal byt vysledok vyteru..skore uzdravenie vam prajem...
No veru krati sa nam to :) meno Tamarka aak by nahodou bol chlapcek tak Damian
Hurááá. Ondrejko je už fit a chodí do škôlky. Tá horšia správa je, že ochorel mm a teda je to na maslu. To je holý fakt, že starať sa o 2 choré deti je malina, chorý chlap je teda iný level. ]-( ]-( ]-(
no a na potvoru tiež nám odišla práčka. Na porazenie. Práve s mm vyberáme náhradu. Už nechcem plnenú z hora no do malej kúpeľne asi len slimku kúpime. No a hneď asi vymeníme aj batériu, umývadlo a už nechcem skrinku pod umývadlo len dosku a na ňu umývadlo položíme. Každopádne tlačí nás čas tak uvidíme čo vyskladáme.
@mackoxxx super ze uz ste fit..hej pre chlapa je aj soplik hrozna choroba :D :-D My uz sme sa tiez toho hnusneho streptokoka zbavili a chodia obaja do skoly a skolky..
Baby ja som uz taka vytocena... Suseda uz druhy mesiac den co den chodi ku nam s vedrom na vodu!! Co sme vodaren do frasa a muz jej nic nepovie... Za mnou uz nepride... Ked je muz v robote caka kedy pride... Aj vecer o jedenastej bucha alebo mu vola ze potrebuje vodu... Ako toto je uz vela... Uz nemrzne moze si dat opravit vodu.... Taky nedoplatok nam pride ze az.... A tento moj sprosty muz ked mu niekto povie pozicaj mi auto tak este natankovat pojde!!!
@majoslava ach jaj to nepotesi..ine by bolo keby ste mali studnu ako my na dedine ze sa neplati..ale takto ako vravis moze prist nedoplatok :-| tak nech jej to nejak taktne vysvetli ze uz by stacilo.
U nas inak uz po prázdninách, deti vylyzovane, kubko ma este v stredu lyziarak a uz hadam aj jar začneme cakat😃Mia sa nevie dočkať karnevalu, si dávaju nejak načas v skolke.. Takmer vsetci jej spolužiaci z triedy absolvovali zapis do skoly, nastastie okrem nej ostávajú v triede este 3deti z tejto súčasnej zostavy, tak to predychala, ze škola sa este nekoná pre nu😃Zo Zoji ma živú bábiku, tak musim obcas striehnuť, aby jej pri obliekaní neotrhla hlavu alebo nohu😄
joj baby, mm mi dal podmienku , ze si mam vybrat bicykel...
@veronika1610@woman04 - neporadite kde maju v BA predajnu s bicyklami, zeby som si to vyskusala a mohla kupit, tu maju za sialene ceny, a za pouzity zaplatim to iste co za novy na sk
Ahojte, Oskarka som dala na tento tyzden na skusku do skolky a Carlicka dostala bojovu ulohu ho tam 'zaucat' :-).
Zatial klop klop, super ;-). Dnes mali karneval x-)