November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Ja mam este 6t do porodu ale vraj to vyzera ze mozno aj skor..tak uz mi je aj tazko :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@disala @majoslava @mackoxxx vdaka baby, oddnes uz lezi na chirurgii, nastastie uz zvlada dychat sam...
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 drzim palce aby si to mala uz cim skor za sebou porod prebehol :-) Ja ak mam pravdu napisat sa obavam toho vsetkeho... Stale mi hlavou chodi ako to zvladnem.. Tehotenstvo, porod tie bolesti a vsetko okolo toho...ako budem zvladat dve deti... Rano obliect a do skolky danielka nosit a druhe brat tiez... Mozno je to len teraz take... Hormony...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Ahoj,asi hodinku trvalo od odovzdania Olívii pred operačou sálou,a privezením von.Bola už zobudená,asi ešte hodinku nemohla pit,potom som jej pomaličky dávala čaj.Bola vizita,potom ešte prišla pani doktorka čo ju uspávala,a okolo 16:00 sme išli domov,a to išla na zákrok o 11:45.Boli sme poučení ak by boli nejaké komplikácie.Doma som jej dala nurofen,aj na druhý den som jej ešte dala nurofen.Asi dva dni je pobolievalo hrdlo,ale od skákania ju to neodradilo. :-D Držím palce Danielkovi. x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab To je výborná správa. x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab prečo na chirurgii?
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 posledne , myslim ze v oktobri, ked bol v nemocnici a z ara ho prelozili na interne, tam starostlivost -malo personalu, vela pacientov, sa mu urobil priamo na trtaci dost skaredy a velky dekubit ( v podstate to este stale nema zahojene tak, aby mohol poriadne sediet) vyziadal si teraz priamo u primara, ze chce ist na chirurgiu, tak mu vyhoveli
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Maji, kym sa to narodi, skus poziadat riaditelku o prerusenie dochadzky do skolky, ja som tak mala Anetu doma par mesiacov akurat poplatok za skolku som platila, jednak som sa tam nemusela teperit ako tehotna posledny mesiac a potom po porode mi to tiez prislo vhod hlavne ked mensia mala zmenu dna s nocou a hlavne mi dlhsiu dobu nenosila domov kazdy bacil co sa mihol v triede. a neboj to das. predstav si ze by si cakala dvojicky :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@harper no dakujem :-D skor mi bude lepsie ked teraz pojde aspon sa vyblazni a doma budem sama a mat pokoj... Rano na osmu ho odnesiem... A po porode august... September oktober ho necham doma... Ako pises deti budu chore a vsetko mi donesie domov... Aj teraz je doma od decembra...pytala som od Dr. papier aby som nemusela platit ked bude doma do februara... Uzcteraz mi zerie nervy...nech len pekne startuje do skolky...
Odpovedať
Profilova fotka
@gab no, to nie je veľká výhra, tam sú sestričky ponechané sami na seba, lebo doktori sú stále na sále. Takže prevencia dekubitov na chirurgii je podľa mňa ešte menšia ako na internom. Dekubity sa pacientom na ARE robia veľmi rýchlo, lebo majú veľmi zle prekrvenú pokožku a väčšinou sa aspoň prvé dni nemôžu polohovať, lebo sú nestabilní
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 svagor je silny cukrovkar, ma neskutocnu nadvahu, takze jemu sa to skomplikovalo a spravilo zrejme aj preto, v jeho stave to ide velmi rychlo.... aj teraz, primar hovoril, ze jemu sa môzu tie pluca skomplikovat z hodiny na hodinu.... a dalsia vec, ma skoliozu 3.stupna, cize ani sa nemaju kde tie pluca rozsirit pri zapaloch, aj plyny z travenia a pod... teraz lezi na chirurgiii sam na izbe,ma polohovatelnu specialnu postel... no ako prezident :-D :-p on sa bal ist do nemocnice, aby ho znova nepriviazali, aby nedostal ten dekubit... ja chapem, ze po takom zazitku je to trauma, ale ... vlastne zdravie mame hooooooodne vo svojich vlastnych rukach, ako s nim nalozime...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte.. Dnes sme boli v BB na kontrole s Danielkom... Okolo vysledkov mi Dr. nic nepovedal ale ked som pozerala mal tam zvyraznene nejake hodnoty...a ked pozeram na nete tak nie je to dobre... Jedna mamicka mi pisala ze oni ked mali zvysenu hodnotu LDH odoberali malej kostnu dren..mali podozrenie ze sa jej vratila leukemia... A Danielko ma vyssie hodnoty ako ona ...tak sa bojim...male Dr. mi nic nepovedal
Odpovedať
Profilova fotka
dnes sme boli v takku na nakupoch, mali super zlavy, sestrine deti rastu, tak kazala co treba, pokial som si skusala veci v kabinke , moje dieta dobehne, mama moja nova ciapka, vies uplne vysoko vyletela, ... kam vyletela, co vyletela, =-) .. no pod ukazem ti, kde az letela... tak prideme k vyvesenym veciam a samozrejme na najvyssom regale v obchode :-D , kde bola vystavena figurina lezi Davidkova ciapka .. dieta moje a to sa tam ako dostalo? ja som si ju len KUSOK vyhodil, a ona tam vyletela... boze , obchod velky ako krava, a moje dieta sa musi trafit akuratik na tu najvyssiu policu.. kokso este ze po pôrode nemam strach z vysok, lebo by som sa na ten rebrik nevytrepala :-D :-D PS ale nakupila som super... :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gab To sa musel poriadne snažit,že sa tak trafil. :-D :-D :-D :-D :-D Minule aj ja som si tam kúpila rifle za 10 eur.A mali aj moje číslo. :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@disala vsak to, keby sa snazil, tak isto netrafi.. ale to bola minuta, co zmizol a zas dobehol, ze nema ciapku :-D :-D jaj ani mi nehovor, ake tam mali dnes zlavy som si natelnik za 1,50 kupila, tu je zas problem s mensimi vekostami, ja mam problem na xs, s tu skôr väcsie dostat... a v deichmanne som si kupila cierne lodicky za 4 ale ich idem namalovat farbami, nech su coolove, ako povedal velky sef :-D
Odpovedať
@majoslava Ked ti k tomu nic nepovedal, tak by to malo byt OK, nie? Urcite by to nenechal len tak-moj nazor |-| Majuska krasne tehulkovanie ♥ Tak sa z teba tesim ♥
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@majoslava Majka, to zvladnes aj s dvomi, ver mi 😁 ja som mala dobre, lebo maly sa narodil v marci, do velkych prazdnin mi chodila rano svojra kazdy den a ja som chodila so Sebim do skolky, potom boli prazdniny a potom som uz bravala aj Tobika. Zvyknes si, da sa to.... a Danielko bude urcite v poriadku, neboj, ked dr nic nepovedal.
Odpovedať
Profilova fotka
@afra @mysti dakujem baby.. Dnes sa nam este aj auto pokazo... mm museli odtiahnut domov... Tento mesiac je taky zly...
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Určite by sa netrafil.:-D Super zlavy si vymákla. :-) :-) :-) Pojdem aj ja do deichmanu,svokra je u nás,hovorila že si chce kupit lodičky.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, dnes som bola v poradni...dalsia az o 3 tt! Vsetko je OK drobec poriadne narastol...bolo krasne vidno rucicky a nozicky :-) krutil sa o 106 Podla sona dnes 10+3 Schudla som 2 kg a drzim si to...nejako nepriberam... Ale verim ze to dozeniem 😃
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava jeeej krassne babatenko..tesim sa s tebou Maji :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 dakujem mi to prislo divne ze dalsiu kontrolu mam az o 3 tydzne...s Danielkom som chodila kazdy tyzden... do poradne a o tyzden do rizikovej a teraz taky odstup... No nevadi... Strasne som vyhadzana...sama vyrazka ani von nechodim Zajtra ideme do BB vyberat mandle....drzte palce aby sme to vsetci zvladli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava ja som chodila dokonca kazde 4 tyzdne..silno silno drzime zvladnete to ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si pamatam, ze na zaciatku som tiez chodila len raz za mesiac
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte... pozdravujeme vas... my sme doma alexko pokasliava ale inak ok.. skolky su tu zatvorene tak aj tak bol doma lebo tobiasko je bez cumla sme ho zrusili tak som nechcela aby ochorel kym si zvykne ... vcera sme boli na neurologii lebo alexkovi sa trasu ruky ... tak ma taku miernu hypotoniu budeme cvicit ale som rada ze len to teda este ho caka eeg a krv mu vezme na svalovy tonus ze ako je na tom ale verim ze postaci cvicenie... my sme stale vahali ci odist do australie ze lepsia buducnost aj zivot to je jasne... ale tie vazby tu ,,, nedokazeme to... aj ked je to tazke stanko uz nema tu druhu robotu ale aj tak je to tu doma,,, tobiaska uz planujeme dat od septembra do skolky a ja do prace uz mi to aj treba lebo sest rokov som doma a fakt uz je to dost akoze s detmi ok ved najkrajsi cas ale ja v hlave myslim len na to aby nejak vazne neochoreli az mi z toho sibka uz mi to treba ,,, snad nieco najdem ja som stale zamestnana v obchodelen tie 12tky to sa neda 8-( teda ako to vidim neviem ci mi nieco ine ostane,,, ale strasne by som chcela chodit po nich do skolky a mat volne vikendy ale to su vysoke naroky ... tak uvidime ... oo aky vylev... citam stale tu... len uz vsetky skoro pracujete tak uz je toho menej to je jasne
Odpovedať
Profilova fotka
@gab ahoj x-) čo si myslíš o tomto? Viem že je v juste ale či by mohlo fungovať aj toto? http://zelenylistek.cz/bylinky/bylink...
Odpovedať
Profilova fotka
@disala uz sme po celkom rychle to bolo... Nechce rozpravat boli ho hrdlo...dala som mu paralen nurofen mi neodporucili ze podporuje krvacanie...ze radsej paralen...tak sme mu dali.. Ze ju mal velku ako svet... Uska mal OK tie mu nerobili... 4 deti boli na vyber, isli sme ako prvy lebo vsetky mamicky chceli naladovku a Daniel letel ako strela za doktorkou co mu naslubovala kadeco 😃 nebal sa nepotreboval sa ani rozlucit snami...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava som rada ze uz mate po uz len sa rychlo zotavit :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Majka gratulujem este raz ku krásnej fazuľke :-) Neboj sa zvládneš to ako nič, mne teraz príde ten cas ked boli este len dvaja ako ťažká pohodka :-D @cucovia Zojka je nadherna, vidím ze starší ju vyhladkavaju :-) Ti poviem ze logistika pri 3 deťoch to je uz iná káva..a v týchto zimných mesiacoch všetkých naobliekat paráda, dlhšie sa chystáme ako sme vonku ;-) porom do toho príde mm kde co ma :-p iný kurz sebaovládania ;-) uz sa tesim az bude jar a budeme viac vonku, hoci ja ked sa s nimi 3 sama vyberiem si pripadam ako učiteľka v skolke, minule som šla este aj so segrinou malou, ta sa akurat vekovo vopcha medzi Matúša a Ondreja, tak super pohľad, ešteže som taka bleda, lebo inak som vyzerala čisto ako rómska spoluobčanka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito myslim, ze ano :-) , len je lepsie v tomto pripade, ked je doma robena skladovat v chladnicke...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?