November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,tak to máme za sebou,už sme doma.Celkom dobre to zvládla.Teším sa. x-)
Odpovedať
@disala super,tak nech je uz len zdrava....nezlakni sa, najblizsie dni jej zacne pachnut z ust - to je v poriadku.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 Trocha sa stažuje na hrdlo,ale to je normálne.Ináč ju musím krotit,skáče ako opička. :-D :-D
Odpovedať
@disala u nas to bolo rovnako:-)... Romco tusim prvy vecer ako keby mutoval,mal hrubsi hlas. Celkovo mu to pomohlo...po 2dnoch v skolke bol uplne upchaty...ziaden sopel,len funel a dokola Trifed...
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 @mackoxxx @harper krasne kvitne... Ja som mala stromcek avokada.. Dala som ho v lete von a pes s nim spravil poriadky... benjamin asi mam doma...na chodbe je a opadava...no neviem ci je to benjamin.. Zajtra ho presadim a dam dnu do tepla... Mam aj ja tento neviem ako sa vola...vzdy v zime mi pusti nove vyhonky Vsetko mi nejako kape ako sme dali plastove okna..
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx však natrite na zeleno sneh...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava áno, to je benjamín - to prvé
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 Dúfam,že už bude dobré.Nevedela cez nos dýchat.
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava a to druhe je zamiokulkas http://www.pluska.sk/izahradkar/izbov... :-) ten mam dva kusy v kancelarii :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava benjamin je vlastne ficus. Tu mozes pozriet preco opadava http://www.pluska.sk/izahradkar/encyk... viem ze nema rad velke presuny a prievan.
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava a treba ho strihat aby sa opukal a zhustol. @veronika1610 aj sme rozmyslali :-D :-D :-D mame na napravu dva mesiace :-D :-D :-D tak budeme dufat, ze dojde leto o par dni :-D :-D :-D Zjavne ma pan uradnik este opicu od Silvestra. @harper tu zamiolkulkas ci ako sa vola mam aj ja. Trochu ho vysavac upravil tak som ho smarila do detskej a ejho opukava sa. Asi ho znova presuniem do obyvacky. Ty mas riadnu zelovoc v dome ;-) . Aj Ti plodia granatove. Ako si vypestovala. Kupila si rastlinku?
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx hej to bola kupena rastlinka ale uz velmi davno, tu sme mali este na byte ked bola takyto velky stromcek. tak kvety mam v dome len na troch miestach - v obyvacke je toho najviac, na vstupnej chodbe mam na polici hore vianocne a velkonocne kaktusy a v kancelarii mam dva kusy toho zamia. na granatovom boli uz aj plody, len nikto ich neskusal ci su dobre :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@harper tak to ja by som skusala :-D :-D :-D Pestovala som citrusaky - mala som grep a mandarinku no po prestahovani uhynuli. V tomto byte mame strasne horuco, vsetko tu hynie :-| :-| :-| V dome sa vzdy najde miesto no v byte ... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
och, baby svagor znova lezi v umelom spanku, vratil sa mu ten zapal do pluc, 2 hod trvalo kym ho doma stabilizovali a potom rychlou do spitala...och.... :-( ale aspon nieco pozitivne David ma krvicku ok, ziadna cukrovka, sice reval menej ako minule :-N .. ale aj tak bol "zraneny" cele doobedie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Nech sa mu rýchlo polepšì.
Odpovedať
Profilova fotka
@gab skore uzdravenie svagrovi! Maly hrdina ☺
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dakujem baby dala som ho z chodby dnu...presadim ho a ostriham :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava ale opatrne, asi by som ho najprv len preniesla, nech sa trochu adaptuje a az neskor ostrihala. a potom nebude prekvapena, bude odtial vytekat biela tekutina ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@liat ako sa má otec?
Odpovedať
Profilova fotka
@gab fuha. Skore uzdravenie svagrovi :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@harper no pozde :-D uz som ho ostrihala...vytekalo...ale len tie suche som ostrihala...neviem ako a kolko toho mozem ostrihat....je dost biedny
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 dobre. dnes ideme za nim chcela som sa ta opytat, poznas vysetrenie pristrom Diacom - vyuziva sa v alternative. DR.mi kazala dat si odobrat krv na homocystein, ze sa jej to nepaci - mam sa bat?
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia Krasna je ta fotka ako jej obliekaju ponozticky. Starostlivi surodenci. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@liat vôbec netuším, o čom hovoríš, nič mi ten prístroj ani vyšetrenie nehovorí.
Odpovedať
Profilova fotka
@liat ahoj, aj my sme boli s Danielkom na vysetrenie s tymto pristrojom v BB u Mudr. Davidovej... Potom mu nasadili liecbu a terapie... Dve fazy mal tretiu poslednu uz nie...bolo to financne narocne... Iba vysetrenie stalo 100e, pripravky, terapie kazdy tyzden 20 e (terapia trvala to 30min.) Niekto si to chvali, iní to povazuju za podvod a dobry biznis...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Majka,ako sa mas? V kolkom tt uz si?
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti ahoj, dakujem este som nefunkcna len sa povalujem doma :-) vcera som si bola pytat vychadzky kontrolu mam o tyzden... Ani sama neviem podla sona 9 tt podla datumu 12tt stale inak... Zle mi je na zaludok nemozem jest vsetko co chcem, nadchu mam stale aj kasel... Krv mi tecie z nosa, hlava ma sem tam boli... Hadam to coskoro prejde...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava drzim palce neboj nevolnosti ochvilu pominu a budes si tehotenstvo uzivat.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 dakujem no uz aby bola jar... A ty ako?
Odpovedať
Profilova fotka
@disala my ideme o tyzden... Ako dlho trval zakrok? Po zakroku vas pustili hned domov?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?