@disala u nas to bolo rovnako:-)... Romco tusim prvy vecer ako keby mutoval,mal hrubsi hlas. Celkovo mu to pomohlo...po 2dnoch v skolke bol uplne upchaty...ziaden sopel,len funel a dokola Trifed...
@veronika1610@mackoxxx@harper krasne kvitne... Ja som mala stromcek avokada.. Dala som ho v lete von a pes s nim spravil poriadky...
benjamin asi mam doma...na chodbe je a opadava...no neviem ci je to benjamin.. Zajtra ho presadim a dam dnu do tepla... Mam aj ja tento neviem ako sa vola...vzdy v zime mi pusti nove vyhonky
Vsetko mi nejako kape ako sme dali plastove okna..
@majoslava a treba ho strihat aby sa opukal a zhustol.
@veronika1610 aj sme rozmyslali :-D :-D :-D mame na napravu dva mesiace :-D :-D :-D tak budeme dufat, ze dojde leto o par dni :-D :-D :-D Zjavne ma pan uradnik este opicu od Silvestra.
@harper tu zamiolkulkas ci ako sa vola mam aj ja. Trochu ho vysavac upravil tak som ho smarila do detskej a ejho opukava sa. Asi ho znova presuniem do obyvacky. Ty mas riadnu zelovoc v dome ;-) . Aj Ti plodia granatove. Ako si vypestovala. Kupila si rastlinku?
@mackoxxx hej to bola kupena rastlinka ale uz velmi davno, tu sme mali este na byte ked bola takyto velky stromcek. tak kvety mam v dome len na troch miestach - v obyvacke je toho najviac, na vstupnej chodbe mam na polici hore vianocne a velkonocne kaktusy a v kancelarii mam dva kusy toho zamia. na granatovom boli uz aj plody, len nikto ich neskusal ci su dobre :-D
@harper tak to ja by som skusala :-D :-D :-D Pestovala som citrusaky - mala som grep a mandarinku no po prestahovani uhynuli. V tomto byte mame strasne horuco, vsetko tu hynie :-| :-| :-| V dome sa vzdy najde miesto no v byte ... :-(
och, baby svagor znova lezi v umelom spanku, vratil sa mu ten zapal do pluc, 2 hod trvalo kym ho doma stabilizovali a potom rychlou do spitala...och.... :-(
ale aspon nieco pozitivne David ma krvicku ok, ziadna cukrovka, sice reval menej ako minule :-N .. ale aj tak bol "zraneny" cele doobedie :-D
@majoslava ale opatrne, asi by som ho najprv len preniesla, nech sa trochu adaptuje a az neskor ostrihala. a potom nebude prekvapena, bude odtial vytekat biela tekutina ;-)
@veronika1610 dobre. dnes ideme za nim
chcela som sa ta opytat, poznas vysetrenie pristrom Diacom - vyuziva sa v alternative.
DR.mi kazala dat si odobrat krv na homocystein, ze sa jej to nepaci - mam sa bat?
@liat ahoj, aj my sme boli s Danielkom na vysetrenie s tymto pristrojom v BB u Mudr. Davidovej... Potom mu nasadili liecbu a terapie... Dve fazy mal tretiu poslednu uz nie...bolo to financne narocne... Iba vysetrenie stalo 100e, pripravky, terapie kazdy tyzden 20 e (terapia trvala to 30min.)
Niekto si to chvali, iní to povazuju za podvod a dobry biznis...
@mysti ahoj, dakujem este som nefunkcna len sa povalujem doma :-)
vcera som si bola pytat vychadzky kontrolu mam o tyzden... Ani sama neviem podla sona 9 tt podla datumu 12tt stale inak... Zle mi je na zaludok nemozem jest vsetko co chcem, nadchu mam stale aj kasel... Krv mi tecie z nosa, hlava ma sem tam boli... Hadam to coskoro prejde...