November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 dakujem, zatial mam len svalovu teplotu a strasny kasel... Hlavu mi ide roztrhnut... Zaludok mam prevrateny... Lezim od vcera...MM vari, upratuje ak mi to neprejde budem musiet ist v pondelok ku Dr. a pytat si PN :-(
Odpovedať
Ahojte,...oneskorene: Stastny novy rok!!!!vela zdravia, stastia, nech sa Vam vsetky plany zdaria. Dva tyzdne bez internetu a tolko noviniek.
Odpovedať
@majoslava gratulujem, spatne som citala stranky s napatim....nech vsetmo dobre dopadne...a teraz skore uzdravenie.
Odpovedať
Vianocna besiedka
Odpovedať
Profilova fotka
@jedinecna dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
kocky, co mate dievcata, môzem vas poprosit odmerat na klasickych väscich babikach, aku velku hlavu ma ta babika a ake velke je telicko? mne ide hlavne o pomer velkost hlavy k telu, aby som vedela aku velku hlavu urobit v pomere k telu. my mame doma len auta :-D skusala som to odmerat aj na obrazovke v pocitaci, ale tam to mam skreslene, lebo presne neviem odmerat hlavicku lebo su tam bud vlasy alebo ciapka alebo nestoji babika rovno a uz je to rozdiel... dakujem....
Odpovedať
Profilova fotka
Tak som od dnes na rizikovom.. Doktor bol nepriemny ze som chora a nakazim ho a mala som ist za obvodnym ked som chora...... O tyzden si mam ist po knizku
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Jeej prajem prijemne bezproblemove tehulkovanie a pekne oddychuj :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 dakujem @veronika1610 prosim prosim o radu... Mam strasne horku chut v ustach a grga sa mi od rana.. Uz som sa aj najedla ale nic... Vcera som si dala paralen polku o 12:00 a druhu o 19:00 nejedla som skoro nic cely den... Moze byt ze som si podrazdila zaludok? Ako sa tej horkej chuti zbavim? Este rozmyslam ze sa pojdem vyzvracat...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava zbavíš sa, pri troche šťastia o 10 týždňov, ak budeš mať smolu, tak až o 8 mesiacov. Ja som mala hrokú chuť do 16.teho týždňa pri všetkých troćh. skús mať stále pri sebe nejaké oriešky, mandle alebo suchár a hryzkaj si počas dňa
Odpovedať
Profilova fotka
@gab baby annabel - celková dĺžka 43 cm, hlava 12+ telo 31cm. Veľká bába Bella - celková dĺžka 40cm, hlava 10 + telo 30cm. Konkrétne táto bába http://www.modrykonik.sk/market/hrack...
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 dakujem si ma moc nepotesila.... Chrumem piskoty... Ale len od vcera mam taku chut...ma napadlo ci nie z paralenu ked som nic nejedla...no co uz...
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 dakujem, presne take som potrebovala ♥ uz je v stadiu vyroby
Odpovedať
Profilova fotka
@gab ides sit? Aj sa planujem po vyplate si nakupit latkyca ked budem doma vyskusam nejaku babiku ☺
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava uz su vystrihnute, zosite, len to treba dat vsetko dokopy a dostrikovat vecicky, usit topanky... ja paskave latky ani neviem zohnat, tak kupujem paskave kosele v sekaci, minule som zohnala uplne novu modrobielu este mala vysacku , ked pôjdem k nasim, zase tam zabehnem... tam maju veci....och... vzdy si poviem, ze to netreba, ale tak potom na to rychlo zabudnem, ked som tam
Odpovedať
Ahojte. Dnes sme mali školenie BOZP a dávali nám fujat, samozrejme 0,0, ale mi vraví te školiteľ že mám zvýšený bilirubín. To som ani netušila že ukáže ta mašina? @veronika1610 čo to môže znamenať prosím ťa? Vieš mi poradiť prosim? Ja netuším vôbec...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@anicka87 to ti nemohol zistiť z dychu, to je blbosť
Odpovedať
Profilova fotka
@gab jasne, to aj ja ked som v sekaci beriem vsetko co by sa zislo :-D. Ako nahle vidim peknu latku musim kupit... Na vyplatu si pojdem uz kupit latku na telicko a idem sit :-) Dnes mm nechal 50 e u zubarky za trhanie zubu!!! Daniel bude zubar! Uz som sa rozhodla :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 inac vyzvracala som sa a ta hnusna horka chut bola prec! Musel mi ten paralen lezat v zaludku :-) uz sa aj najem normalne taka som rada...dnes som balik chipsov spraskala...taku chut som mala...
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá nestíham Vás :-| Ondrejkove kiahne nás uväznili doma. Nechodenie von ma stojí kopu síl. Celé dni sa mu venujem, učíme sa (už vie počítať od desať, deväť, osem... do nuly) a vie si vykladať slová s písmeniek. Vykladá si P ONDREJ (v preklade policajt Ondrej). Ale užívame si to. Dnes ma potešila aj Stanka. Mali urobiť krátky opis osoby. Opísala Ondrejka. Musím to dať vytlačiť a zarámovať. Už chápem vetu: To najlepšie čo môžete dieťaťu dať je súrodenec. Autor Stanka: Môj jediný súrodenec je mladší brat Ondrej. Má 5 rokov a chodí do materskej škôlky. Kvôli nášmu veľkému vekovému rozdielu medzi nami často vznikajú nezhody. Má malú, štíhlu postavu napriek tomu koľko veľa dokáže zjesť. Narodil sa s krásnymi belasými očami a kučeravými, blonďavými vláskami. Nevie ani chvíľu vystáť na jednom mieste a všetci mu závidíme energiu ktorej má na rozdávanie. Keď chce, vie byť poslušný a vzorný chlapec s veľkou fantáziou. Dokáže sa rýchlo naučiť nové veci, čím nás často prekvapuje. Jeho obľúbenými hračkami sú autíčka a lego s ktorými každý deň vymyslí niečo nové. V jeho malej hlavičke to prekypuje skvelými nápadmi ktore potom rada dopĺňam. Ondrejko dokáže rožiariť môj deň a mám ho veľmi rada. Často spolu šantíme a hneváme rodičov. No nemilujte ich x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Joj baby som sa cítila rano ako superzena😄Podarilo sa mi vybavit rano školu skolku s tromi detmi a navyse potom aj prechadzku so psom a kocikom😃Síce mam asi vyklbene rameno, kedže ten nas dezo chlpatý nechápe co je to kráčať pri nohe😃A nesmejte sa mi trojmamy, ze ma tesia takéto logistické výhry, uz sa prebúdzam k životu 😄
Odpovedať
@cucovia smejem sa na tebe.... :-D Ale pre mna to tiez bola makacka spociatku... Ja idem o 1,5hodinu znova na to.... Vcera rano som nesla,vonku -13stupnov, bala som sa ist s dvojkami v takej zime, aby mi neprechladli, oni cakaju v kociku pred MS...a uz ich dost pocut,nechcu sediet v koci... Romco bol kvoli tomu doma....ale co,aspon mi rano povysavali....
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 veronika idem k tebe s prosbou. Gastro ukazalo helikobakter pylori, histaminovu intoleranciu a chronicku gastritidu. Na HP mam atb, gastritidu si vysvetlujem-kazdodenny stres ale histam.intol nechapem. Vies nieco o tom? Bo dr.mi o nej povedala ze: vsetko si najdete na nete a este aj na sone mi videla zlcnik kt.uz tri roky nemam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@liat mozno Ti narastol novy :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@harper :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@liat helikobakter je aua ua oua ..... hlavne k tym atb probiotika a vela vela pit, nech sa precistis, k tomu repikovy caj, môzes aj nechtikovy a rebrickovy, to lieci sliznice zaludka jedavaj vela brokolice - ta je na zaludok vyborna - je zasadita, ale bez noziciek tie naduvaju, len hlavicky si davaj, samotnu, alebo s cestovinou alebo zemiakmi, na helikobaktera je vyborny, oreganovy olej, aj rakytnikovy olej, ten lieci sliznicu zaludka aj pazeraka a skus nateraz vyradit z jedalnicka sladkosti, smotany a mliecne veci, aspon na takych 10-12 dni, to dost drazdi sliznice zaludka, zeleninu ale nie celkom cerstvu, skôr tak napolo udusenu, je to lahsie stravitelne, ... histaminova intolerancia - mne na to robili krvne testy, ale nastastie som to mala ok
Odpovedať
Bqbulky poradte. Ondrikovi hrozne scervenali lica, mal ich az krvavo cervene. Vonku ho natieram,ale j taksom to chladu pripisovala. Ale 3 dni dozadu som ho Kremovala a on ma na licach pod kozou take hrcky. Nestretla ste sa s tym niektora? Tie cervene flaky ma na tych hrckach. Vcera na plavani mal fialove lica az
Odpovedať
Profilova fotka
@liat o histamínovej intolerancii neviem nič, keď som študovala, nič také sa ešte poznalo :-) ale večer skúsim pozrieť na napíšem ti
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 ano dakujem moc. Som z toho jelen @gab dakujem Gabi.vsetko si to spajam s psychikou. Spustacom bola maminkina smrt, klarkine skarede diagnozy a sa to vyvrbilo takto
Odpovedať
Profilova fotka
@liat helikobakter je potvora, ktora zaucoti na najslabsie miesto - zaludok - pokial je oslabena imunita zaludok, lebo cezen ventilujeme mnoho veci, psychiku a pod... mozno mnoho ludi ho ma, len sa neprejavi, staci stres, par ochoreni a je tu... mne atb dost znicili crevnu floru, kym som sa ako tak dala dokopy po nich |-| ... a môj reflux k tomu, ale uz to mam pod kontrolou, a nasla som spôsob ako si pomôct, tak je to fajn.. a horsie bolesti v zaludku mi spôsobia tvarohove cestoviny ako tvarohovy kolac (neviem cim to je, ale zrejme tou tepelnou upravou pri peceni)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?