@veronika1610 Veronika prosím ťa, kamoakin synček ročný má 40 teploty, dostal lieky. A na toto mu dr povedala že macat v repiku, vyzerá to strašne. Nevieš poradiť? Neboli ho to nastastie
@anicka87 ale bleskem chirurgovi, je tam hnis, treba to ošetriť. Horúčky môže mať kľudne z toho. To mal ranu? A kultiváciu z toho určite, veď by mohol aj o prst prísť
Požehnaný nový rok vám prajeme... Ja som chorá po 11 rokoch mám teplotu od včera tak len ležím ešteže má Stanko ešte voľno mám zápal priedušiek... Tak dúfam že zajtra už bude lepšie... Deti zatiaľ ok uvidíme dokedy...
@woman04@lumito dnes boli opäť u dr a tá že to repik stačí, tak kamoška vraví nech ich okamžite na chirurgiu pošle že ves tam má dieru, tak odmerana ich tam poslala. Chirurg zhrozený, mu to vyčistil a už je dobre. By som od nej hneď brala kartu, och...
Volala mi svagrina... Mala vcera vecercspadla zo stolicky.. Kus sa udrela a v noci zvracala tak ju odniesli na pohotovost... Odtial do BB a v noci ju operovali... Krvacanie do mozgu... Z malej kuchynskej stolicky na gumu spadla... Ani ze neplakala... Moze mat nejake nasledky? Taka som z toho hotova....chuda male...presne pred rokom tiez spadla na hlavu a skoncila v nemocnici
@anicka87 joj chuda.. Este ze to dobre dopadlo... To aj u nas tak funguje ze ja si musim nakazat ake vysetrenia chcem...lebo zo strany Dr ziaden zaujem ]-(
Dnes sme boli na krčnom,nosné mandle idú von.Má ich obrovské,dr jej pozerala kamerou.Išla som snou,lebo mala stále upchatý nos,vobec nevie dýchat.Najskorší termín mali 18.1. skoro to bude mat za sebou.Bude to vrámci jednodnovej chir.Aspon,že nemusíme spat v nemocnici.
@janap24 dakujem, volala som im vysledky z CT ma v poriadku
Bola som dnes na kontrole... Vyzera to na 6 tyzden ale zle vidno..maternicu mam vzadu a hore... Je mi zle..mavam zavraty a dnes ma aj zacalo strasne boliet brucho...to asi preto ze som mu povedala ze ma nic neboli |-|
Zajtra to chcem oznamit v praci... Chcela by som ist na PN... Rano vstavam o4:00. Hodinu cestujem do prace...bus stale meska a kym pridem som ako cencul... V robote stres a zhon... Stale musim behat hore dole... Neviem ci by mi dal aj teraz PN ked som len v 6 tt. Podla neho to je este nic stale mozem zacat krvacat... Taky neprijemny Dr. bol dnes...
@majoslava majka v prvom rade ti gratulujem. Ja som zacala marodovat u svojej obvodacky akoze s chrbticou a potom som si prenuesla PNku ku gyndosovi, bola som na rizikovom kvoli predchadzajucemu potratu.
@adikad dakujem, aj ja som bola s danielkom ale vtedy som krvacala a hned ma poslal do nemocnici a nechal na rizikovom... Teraz mi pre istotu hned nasadil duphastol
Ahojte, vsetko dobre v novom roku vam prajem dievcence, vsetkym detickam spokojnych rodicov a vsetkym rodicom spokojne deti. :-D
@majoslava Majka gratulujem z celeho srdiecka, velmi ti drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo.
Mne zacina velka zmena tento rok, od februara nastupujem po piatich rokoch zase do prace, pre Filipka nemame skolku, bude to tazke. Zatial budu pomahat svokrovci. Hadam to vsetci v zdravi zvladneme. |-|
U nás sa prázdniny poriadne predĺžia. Ondrejko má kiahne. No čo už aspoň ich budeme mať všetci za sebou. Zvláda to celkom fajn. Bez teploty, má ich síce dosť na tváričke a chrbte, no ďalšie už nevznikajú. ;-)
Dievčatka vsetko najlepsie do noveho roku, hlavne zdravie vam aj vašim rodinám!!😊
U nas uz lazaret ok, mia s jakubom vzali tata na lyžovačku 😃 Mamu som tiez vyslala zmeniť vzduch😄 Tak si užívam ticho v dome😁 Konecne som pofotila Zoju pod stromom, tak ho mozem odzdobit😃
@majoslava keď nemáš cez 38, tak vlez do postele, nalievaj sa čajom a oddychuj. Do nosa môžeš čokoľvek, to sa nevstrebáva, ak by si mala cez 38, tak môžeš Paralen