November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata prajem vam, vasim detickam a vasim rodinam, vela lasky, kde je laska, pride zdravie, kde je zdravie, pride stastie.... x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Na stromčeku sviečka svieti, pokoj, šťastie nech k Vám letí.Nech čerti od vás smolu odnesú, choroby nech stratia Vašu adresu. Všetko dobre prajeVám a Vašim rodinkám rodinka Marušovie R+M+S+O
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá aj od nas krásne Vianoce Vašim rodinám, hlavne zdravicko a nech ste všetci spolu 🙂😘 pre každú mam nazgrlene srdiecko na mk, tak poposielam az bude zajtra viac času..
Odpovedať
Profilova fotka
Krasne a pokojne Vianoce prajeme! V Novom roku vela vela zdravička! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dnesne vysetrenie...HCG stuplo zo 670 na 1844 v utorok idem zase na krv a sono to uz bude 4 doktor co ma bude vysetrovat tak som zvedava na jeho nazor..... Podla Dr. v nemocnici na 70 % by z toho mohlo byt normalne tehotenstvo ak nenastanu komplikacie.... Na sone nic..ale ze vraj maternicu mam nejako vzadu ci co....videl malu bodku ale nie je si isty...
Odpovedať
Dievcata,prajem vam a vasim rodinkam krasne sviatky,plne pokoja a pohody....
Odpovedať
@majoslava potichucky gratulujem:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Babulky všetkym vam a vasim rodinkam prajem pozehnanen sviatky v kruhu svojich najblizsich, plne lasky, pohody ...
Odpovedať
Profilova fotka
aj my prajeme krasne sviatky dievcence, deturencom vela zdravicka a stasticka ☺️ u nas dnes psycho, Sebi zase vystrajal, uz si nejako na tu jeho nadmernu aktivitu zvykam.... vzdy vystraja a teraz sa najnovsie boji... v skolke si rozpravaju kadejake bludy- nechce sam zaspavat- ked zaspi tak sa zobudi s revom, ze sa boji.... na porazenie toto
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte mamicky. Krasne sviatky vsetkym x-) x-) x-)... Citam bez dychu posledne 3 strany a @majoslava, drzim velmi palce nech je vsetko tak, ako si zelas 💖
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti zlati su 😘
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sa trosku pripomenieme ako rastieme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 krásne fotečky! Aké už máš krasne bruško :-) Kedy máš termín?
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Dakujem no uz mam 10 kil navyse..termin 6.3..lekar ale vravel ze to bude skor koniec februara..cize este nas cakak dlha cesta :-) ja ti tak silno drzim palce aby si prebrala stafetu s tehulkovanim, myslim na vas a verim ze bude vsetko v poriadku ako ma byt :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava, Majka a co Tvoje novinky..? x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kamaratky verim ze ste mali pekne vianoce a stale mate s vasimi milovanymi. Idem si po radu. Ako odstavit od dojcenia? Mam ist na 3 - 4 dni prec a Klarenka vecer bez toho nezaspi
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@liat, ja som neodstavovala, ked som bola prec, sice len 2 noci, ale ajtak... Skratka nebola som tam, tak si Oskar od mm mlieko nepytal ;-). Ale so sebou som si zobrala odsavacku, nech to ja v zdravi prezijem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@liat maji, ja som tiež bola 4 dni preč, nebol najmenší problém, keď som sa vrátila, pokračovali sme tam, kde sme prestali :-) tiež som len odsávačku zobrala.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte vcera som 4 hod bola v nemocnici...HCG pekne stupa dnes som bola opat u svojho Dr. uz je vidno aj žltkovy vak...ale aktivita este ziadna....jemu to datumovo nesedi...mala by som byt v 7 tt ale dnes sme s mm pocitali tak nam sedi 5 tt od odplodnenia 😄 uz len udrzat dostala som duphastol a femibion.. Rozmyslam ze od marca pojdem na PN.. Po Danielkovi mam nejake veci aj taky sportovy kocik...vanicku asi ani nebudeme kupovat ....uz len vajicko a odsavacku ☺
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava drzim palce :-) a aj na tom ultrazvuku je dolu pisane ze 5 tyzden :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper dakujem, ano podla rozmerov to doktor napisal... A muz mi doma hovori ze to je dobre... Ze to sedi 😄 tak pamata si kedy zamiesil
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava nadhera silno drzim palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24. Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 @kaia ja mam bobky z toho zaspavania.ale ked to ine deticky zvladnu .... :-) @majoslava Maji gratulujem. Velmi sa tesim s vami
Odpovedať
Profilova fotka
@liat dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 Veronika, prosim ta o radu, dnes som bola na koznom kvôli znamienku, tak nakoniec ze to ma vyrastok, ktory je nezhubny, ale kvôli kozmetickej "vade" ak chceme, tak vyrezat, toto zatial neriesim, ale kozna dr. mi odporucila ist s Davidkom na vysetrenie, aby sa vylucil diabetes... =-) cize neprikazala, len odporucila ja som bola z toho tak paff, ze som sa aj zabudla opytat, co ju k tomu viedlo, je pravda, ze bol bledy, cervene kruhy pod ocami, tak ako vstavali sme o 6,oo, kym sme prisli do Viedne vlakom bolo 8,oo ... zeby to bolo preto, ze sa jej nieco nezdalo... rada by som zasla za detskou dr, co povie na to ona, ved sme boli pred mesiacom na prehliadke a vsetko bolo fajn, nic zvlastne sa jej nezdalo.... mm hned, ze je to hovadina, ze sa mam na to vykaslat, ze ho nebude trapit odberom krvi, ale tak, furt budem na to mysliet, keby som sla na to vysetrenie, beru mu krv zo zily, ci by stacilo z prsteka? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava x-) x-) x-) x-) dobre, viac nez dobre spravy
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava juuj drzim palce, rada ti potom odsavacku posuniem😉 @lerenard mirka priebeh ti radsej napisem do spravy na fb, kedže tu mame nastávajúce rodicky😁 U nas inak lazaret original, kubko uz "len" kasle, mia po 2dnoch bez teplôt dnes vytasila opat 37,8, vcera to chytilo mna. Juj kolko slasť kašlať 12dni po cisarskom😃Dnes navyse s Kubkom na zubnú pohotovosť, ma za sebou prve vŕtanie zubu. Kto pozná nasho Kuba, vie, ze to bol nadľudský výkon bez celkovej anestezy😁Zoja dnes obdrzala ortopedicky aparát, ma na prd kĺby. Nie uplne najhoršie, ale od dobrého daleko..inak sa mame fajn😄
Odpovedať
Profilova fotka
@gab glykémia by stačila z prsta a možno by stačilo aj len z moča, to by si si vedela aj ty kúpiť Heptaphan papieriky, namočíš a porovnáš farby s obalom. Ale netuším, čo ju k tomu viedlo, u detí to začína nadmerným smädom a niekedy sa začnú aj pocikávať
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava, tesim sa s vami a drzim palce, nech vsetko prebieha ako ma x-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?