November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia Gratulujem.:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia, srdecne gratulujem k princeznicke a tesim sa s vami x-) x-) x-).
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia gratulujeeem, božtek na noštek princezničke a prajem veľa zdravíčka obom, krásne ste to stihli pekný darček pod stromček x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia Blahoželááám, veľa zdravíčka a skoré zotavenie. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak linecke napecene, este spravim vanilkove rozky, tam davam vlasske orechy, ale napadlo ma, ze mam doma plnu krabicku z takeho tusim kiloveho natierkoveho masla z lidlu nevylupanych lieskovych orechov. na co ich pouzit? to ked chodievame k nasim tak po ceste maju jedny velky krik a to co najdeme na ulici spadnute si vzdy zoberieme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper aky maš recept na vanilkove rozky? Ja somminule roky nepiekla (robim skor karamelove, linecke a perniky) no tento rok som si povedala, ze skusim. Nasla som recept vychcvaleny na nete, no ziadna slava to nebola. :-| Lieskove orechy miesam s vlašskými a davam na trdelniky. Teraz hladam recept na kokosky. Ostali mi bielka z cesta na linecke kolaciky.
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx nech sa paci http://www.mimibazar.sk/recept/47016/... :-) posielala som ich cez tyzden aj Magde @lumito neviem ci ich uz robila a ako bola spokojna. ja ich idem robit asi zajtra. len musim kupit este jedno maslo, lebo som sa rozbehla a spravila som az dve linecke cesta. a hlavne teda tam daj obycajne maslo nie palmarin alebo heru.
Odpovedať
@harper ja som ich v minulosti robila, su chutne, u mna spokojnost, myslim, ze tiez recept som mala od teba.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, dlho som sa neozvala, ale tocime sa stale v chorobách, hlavne chalani.. toto som este nezažila, jeden od druhého si predávajú chorobu, všetci skončili na antibiotikách vrátane najmenšieho :-( som uz z toho na nervy, Matuska som odhlásila do konca roka to skolky,uvidím ci ho nenechám doma aj v januári.. asi maju nejakého bacilonosica v skolke a dovlecie to vždy domov.. z celej škôlky bolo teraz len 30 deti...no hrôza, vyvrcholilo to minuly tyzden, ked bol mm 4 dni na sluzobke, myslela som ze sa zbláznim.. dúfam ze Vianoce uz budu ok.. aj sťahovanie sme odložili po novom roku, nech sa este viac nestresujeme..ved nas to v podstate netlačí..takze tak u nas, dúfam ze máte pekný predvianočný cas, idem dočítať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab prepáč ze az teraz odpovedám, my mame ten istý rakytnikovy olej ako Zuzka.. ale kupovala som normalne v lekárni.. :-) a Dávidko krásne kreslí, to ma urcite po tebe.. nášho Matúša to strašne nebaví, ked ho napadne kreslit, použije len jednu farbu a viac to obkecáva ako tvorí ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A pečie sa aj u nas, to Matuska baví, tak pomáha co sa da.. a ostatne nejako zbúcham po nociach.. zatial mam klasiky ako pernicky, linecké, vanilkové rožky, crinkles, nejake peciatkove sušienky a makové gombicky.. este spravím grilazky,zltkove a nejaký zakusok tesne pred vianocami.. vyzera byt toho veľa, ale ja radšej tak robím viac druhov po menej kusov.. keby možem mam aj 100 druhov :-D a odporúčam tinkinerecepty.sk ak ste nepoznali, ma fajn typy na pečenie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Joj baby ja som si cez tyzden robila dalsie dva testy a nic..... Podla mojich vypoctov by som bola v 2 tt... Myslite ze by to test neukazal? Zajtra by som chcela zajst za Dr. uz ma chyta panika...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava a ako to bolo pri Dankovi? Vtedy test ukazal hned alebo az neskor? Ak je test negativny tak to bude nieco ine. Skusala si rozne druhy ci jednu znacku? Drzim palce nech to skonci podla Tvojich predstav ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Majka, mne meškala koncom leta menštruácia vyše mesiaca a to len kvôli stresu - naháňačky doma, v práci...
Odpovedať
Profilova fotka
@stakat @harper. Pri Danielkovi som bola tehotna tyzden a hned mi test ukazal.... Vyskusala som 3 rôzne...nemam ziadne priznaky iba ked som mala dostat ma bolelo brucho a odvtedy ma sem tam boli...ze uz uz to pride, a nic.. Bola sm chora brala atb., krstny mi zomrel... Stresu mam v praci kopec.. Hned rano idem ku Dr. tak dam vediet...taka som nervozna...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava ja si myslim, ze keby si bola tehu uz by to test ukazal, dnes su uz citlive, vedeli by to ukazat, stres je riadne svinstvo, na co vsetko pôsobi.... :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lerenard dakujem, uz mu ho davam, ja som kupila iny, väcsie balenie, aj pre mna, lebo je vyborny na sliznicu zaludka aj pazeraka kvôli môjmu refluxu...
Odpovedať
Profilova fotka
@gab bola som u Dr., to aj on povedal že testy su citlivé... a pýtal sa či som nebola chorá... brala som atb. robil mi sono.... mam tam nejaký vačok... už ako keby som mala dostať, ale niečo s mu nezdá... ako keby niečo bolo v nom... nie je si na 100% istý či nie som tehotná... a čo je v tom vačku... zobrali mi krv že z krvi 100% bude vedieť či som alebo nie som tehu a podla toho bude riešiť ďalej... zajtra rano mam volať za výsledky...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava tak to som zvedava, co ti povie, v kazdom smere, nech to dopadne podla tvojho zelania.. tak ako si to prajes... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab ahoj, tak volala som.... výsledok je pozitívny, ale je mu to čudne... ma podozrenie na mimomatrnicove tehotenstvo... už som si aj poplakala... zajtra mam isť znovu na krv a ak budú hodnoty stúpať okamžite ma musia hospitalizovať... tak že sa mam pripraviť na to že Vianoce strávim v nemocnici... ;-( ;-( ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
@gab bojim sa najradšej by som bola keby mi pichol vyvolavačku aby som dostala ms... keď na sone pozeral že tam mam vačok a v nom niečo....
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava och, budem drzat palce, nech je to HCG ovela vyssie ako dnes a dostanete krasny vianocny darcek v podobe buduceho babätka, vsetko je tak ako ma byt.... a isto bude dobre... :-) PS u mojej sestry sa dr tiez cosi nezdalo, dnes ma ten "vacok" 10 rokov... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Majka verim ze to dobre dopadne..ved logicky ked videl váčok v maternici, tak prečo by bolo mimomaternicove =-) ja ked som to vtedy mala, tak mi test ukazoval slabunke čiarky a asi o tyzden som začala krvácať.. držím palce, nech máte krásny darček pod stromček :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard @gab dakujem baby...aj z prace som odisla...rano idem znova na krv a na sono... Doktor na sone nic nevidel... A ten vacok si mysli ze mam preto ze som nemala menstruaciu... Ze uz uz by sa mi mala spustit... Robila som si testy a vsetky boli negativne...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava každému stúpa hcg inak ja viem presne kedy som mala ovulaciu lebo som chodila na folikulometriu a prvý test mi ukázal až keď som.bola tehotná dva a pol týždňa .. držím palce..
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito podla mojich vypoctov by som musela by uz 3 tt tehotna... Hodnoty boli velmi nizke a okrem toho vacku v maternici nic ine nevidel...nieco je v tom vacku ald nevie co... Najhorsie je ze idu vianoce a stravit ich v nemocnici na pozorvani... ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava maji, aj saša je mimomaternicová :-) ešte ti negratulujem, len tak tichučko šepkám, že sa teším :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 aaaaa, tak to sa nerata, Ty si anesteziolog, Ty to dokazes aj mimo maternice :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 a myslela som to dobre, nie ako Anicka minule :-D :-D :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Maji, drzim palce a ak to ma dobre dopadnut tak za tych par dni v nemocnici to stoji ;-) zober si to tak ze ak sa to vydari tak takto o rok budete pri stromceku uz minimalne styria ;-) :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?