November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gab to minule pisala Veronika na fb, ze vysvetlovala Anicke ze ona ako lekar keby niekomu na ulici neposkytla prvu pomoc tak ze moze ist do basy. No a Anicka jej na to ze ved ona je len anesteziolog :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Maji drzim palce nech vsetko dobre dopadne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper viem, citala som to na FB, praveze si mi to pripomenula tvojou hlaskou, preto ma to pobavilo... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 dakujem pekne...akurat cakam na dalsie vysledkh z HCG ale ze by v tom vacku co mam bolo babo?? Vcera som si dala 2 dl vina teply kupel.... A nic.... Podla Dr. by bolo najlepsie keby sa to samo spustilo .. Taka som v strese...
Odpovedať
Profilova fotka
Baby vy ste take zlate! Tak ma viete povzbudit... Isla som domov....nemam chut cakat 2 hod v labaku na vysleky... Sestricka ma tak doriadila...som ako narkoman...hladna smadna unavena... Doma sa najem a pojdem spat..a z vysledkom na sono... Kazdy caka ze ako to dopadne...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava akoooo?
Odpovedať
Profilova fotka
Uz sm doma... Ani neviem na com som... Hodnoty HCG stupaju z 269 na 670 ale sono nic neukazalo... Poslali ma do nemocnici na pozorovanie... Spravili mi sono a tiez nic.... Podpisala som papiere a sla domov s tym, ze v sobotu o 10:00 sa mam hlasit v nemocnici na krv a sono... Isto by som tam neostala... Bolesti mam riadne, ale dnes som mala toho dost... Nevedia ci mimomatwrnicove...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava ale v tom vačku ešte dlho nemusí byť nič vidieť. Si v tom dievča. Prestaň blbnúť s vínom a vybehni na povalu čeknúť bábätkovské veci po Dankovi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava keď stúpa hcg je to supeeeer ..A pri mimomaternicovom vraj stúpa oveľa pomalšie bude babooooo :-*
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava juuj Majka verim ze odovzdávam stafetu☺️✊ a vam babule dakujeme za blahoželania, dnes konecne doma😊
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava zenooooo drzim palce 👍🏻👍🏻👍🏻 daj potom vediet ked budes vediet co a ako 😁😘 drz sa a mysli pozitivne 😉
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ako mam maleho zbavit plienok??? nic na neho nezabera... jednoducho sa nepyta. rano mu dam slipky a dnes sa 3x doobedu pocikal- nocnik ma meter od seba... on je lenivy sa pytat a sadnut si na neho, uz ma poraza. 100x sa ho pytam, ci ide cikat a on nic...Sebi sa mi uz pytal. akoze ja viem, ze vsetky deticky su ine- ale on ziadna snaha....
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia Peti si mala CR, ked si bola 6 dni v pôrodnici?
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti nechat ho tak, on na to pride, kazde dieta ma svoj cas... nas sa odplienkoval az skoro ako 2,5 rocny a stihol to za nejakych 10 dni, pochopil, ze v mokrom to nie je ono a islo to same.. ani som ho predtym nedavala na nocnik a pod. lebo tam neobsedel a ja nie som zastancom toho dostanes knihu a budes sediet s nou na nocniku aj 20 min, to ako nie, zachod je na potrebu a nie na citanie knih...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava ved to je super sprava, ved ti to HCG stuplo viac nez 2 nasobne.... ozaj, nevies ako to je s preplacanim poistovne, kamoskin syn, co som spominala ma ten nador v brusku ale na cievach, na Sk to nerobia, tak ho budu operovat v Nemecku
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@gab nakoniec hej, takmer pred finale😏
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Majka ja si tiež myslím ze to bude mat pozitívny výsledok.. :-) a keby náhodou nie, radšej nech skontrolujú, mne na to prisli az neskor, ked som uz takmer krvácala do brušnej dutiny, bol to uz 8!tyzden.. @cucovia Peti daj potom info o priebehu.. 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@gab joj chuda male... Zalezi od poistovni ale kazda by mala preplatit vsetko aj kej je operovany v zahranici... Jedno dievcatko bolo s nami v nemocnici malo nador pri oblicke a tiez musela ist do nemecka... Aj s mamickou tam bola ale neviem uz ci aj jej preplatili... Ona kojila a malá mala 2 roky Nech sa informuje v poistovni alebo lekarov... Oni jej isto pomozu...nam davali recepty na hospitalizovane deti aby sme nemuseli platit tolke peniaze... Pomahali sme si ako sa dalo...
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard @gab @mysti @cucovia @lumito @veronika1610 dakujem baby sa povzbudive pismenka... Zajtr idem opag na krv a sono... Steasne ma boli brucho a krize.. A nechuti mi nic..ked sa najem je mi zle... Uplne naopak ako pri danielkovi... Moj Dr. je byvali primar az prehnane starostlivy.. Danielko vcera zahlasil ze on si zelal pod stromcek braceka...take male dietakto o ktore sa bude starat 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti on to pochopit musi sam... My sme danielka tak naucili ze sme ho posadili kazdu hodinu aby sa vycikal...mali sme hraci serbel a pacilo sa mu ze to hra... Vecer sa vycikal a v noci sme ho 2 x budili a posadili aby sa vycikal.. Horsie to bolo so zachodom... Nechcel ani za nic si sadnut...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava tak bude baba... do paru ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Idem sa pochvalit....teraz som dokoncila... Mm rank zbuchal...aj palec som sj presila.. Ma aj madrac, vankus a paplon... Tak verim ze sa bide pod stromcekom pacit
Odpovedať
Profilova fotka
A este ...nudil sa...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@gab ak nejaká liečba nie je dostupná na slovensku, poisťovňa prepláca v plnom rozsahu liečenie v zahraničí. Ale najmenšie vytáčky robí všeobecná, cez dôveru a union to môže ísť veľmi dlho a dokonca viem o prípadoch, kedy to spätne odmietli preplatiť a riešil to až súd
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 fuha... To az takto... Neskutocne tieto poistovne.. Ja si pamatam ze tu malu nechceli operovat v Prehe lebo ze bola malicka.. Tak Dr. Vybavoval prevoz do Nemecka a tam aj na kontrolu asi 2 x museli ist... Nam zatial poistovna vsetko preplatila...3 x klop. Dokonca sme ziadali o prispevok na kolostrum tak nam preplatili 720 e
Odpovedať
Profilova fotka
Milé Maminky a detičky, Krásne Vianoce Vám prajeme. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá, pre Vás aj Vaše rodinky, jeden pozdrav malinký x-) ...
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá krásne a požehnane vianočné sviatky Vám prajem
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?