@cucovia@gab@kaia Baby moje dakujem! U nas doma mm vsetko vytahuje a cisti :-D sedacku, bezku, vanicku, postielku a stolicku si nachystal ze vycisti a prelakuje...
Strasne je mi zle hlava sa mi kruti... Dlhsie ako 20min. Nevydrzim stat bolia ma krize, spodok brucha a zlata zila ani nehovorim....pri Danielkovi mi nebolo tak zle...
@veronika1610 moč zodpovedal jeho momentalnemu zdravotnemu stavu :-N .. a cukor z krvi prilis nizky, dr. hovorila, ze to môze byt tym, ze nic nejedol a o dva tyzdne ma znova kontrolu, ci to bolo naozaj spôsobene jeho vcerajsou virozou, ze nejedol.....no uvidime... |-|
@harper@majoslava ale kde chudacik, chlap je to :-D :-p ... jeden maly pich a jedna kvapka krvi.... :-D :-D a ked vidi krv, to je cista katastrofa :-p :-D
ale ked spadne na chodniku, lebo bezal a nedal pozor, tak ani nehlsne :-p
@majoslava Majka supeeeeer drzim palce 😘😘😘😘
U nas doma lazaret... 25.12. sme boli na pohotovosti so Sebim- kasel a vysoke horucky- nafasoval Cedrox... vecer mal az 40,1. 28.12. sme tak isto dopadli aj my dvaja s mm- ja kasel ako tuberak- vnoci 40,1- mm ma niesol do vane a sprchoval. Ja som na druhy den bola uz 90% lepsie a dnes uz len kasel. Tak ja uzmam len Codein. No Aebimu horucky neprechadzali a oci mal cervene- tak dnes sme boli zase u dr a dostal dalsie antb. a kopec dalsich sirupov.... vyzera strasne chuda... no a mm dopadol rovnako, dnes crp 17 ( norma do 5), tak vyfasoval Zinnat... mne chceli dat kalciovku, no v nasom meste je momentalne tolko chorych, ze dr uz kalciovku nemala... tak nic... ale mne je celkom fajn az na ten kasel, tak mi to nevadi.
Sebi ostal spat pri starkej, tak som mm oznamila, ze dnes spi v jeho izbe- tak tu lezi na gauci zduty a pre istotu pustil pridrbany vojensky film (naschval samozrejme)... na to,ze ma 37 sa niekedy sprava ako 16 rocny...
@gab aj saša vždy reve, že zomrie, keď jej tečie krv :-) Kým dieťa reve v nemocnici, je dobre, ak si na nemocnicu zvykne a nereve pri pichaní, je to zlé.
mile dievcata,
dnes konci zase raz etapa v zivote, rok konci, zajtra pride novy a kazdy raz si hovorime, nech je lepsi, uspesnejsi, stastnejsi, zdravsi, krajsi nez ten predosly....
tak ja vam prajem vela vela vela lasky, hlavne k sebe ;-) x-) x-) x-) , ked je spokojnost od srdca, vplyva to aj na druhych...
som rada, ze vas mam, ze vas poznam, posielam vam virtualne objatia, a prianie, ze MS bude este dlhoooooooooo fungovat a môzeme si pisat aj nadalej.... :-) ;-)
Aj my s Davidkom a tatinom Vam prajeme stastny Novy rok plny lasky a zdravicka, nech nas vsetko zle zdaleka obchadza... x-) Par rakiet si maly pred spankom neodpustil a bude pokracovat o polnoci ked sa zobudi :-N .
Všetko najlepšie, kamarátky moje, kto chce schudnúť, nech schudne, kto chce pribrať, nech priberie (však @majoslava ) a hlavne nech ste zdravé, aj vaše rodiny :-)
Dievcata prajem Vam aj ja krasny rok 2017, hlavne vela zdravicka, lasky a radosti. My mame chripkovu virozu(nie zo skolky,ale od manzela)od vianoc,tak som nadsena.inak sa mame vcelku fajn, ked sa prestahujeme do Brmbolakova urcite vam o tom napisem😬,manzel sa tam boji odstahovat asi ako cert kriza. Mate nejaky napad co s nim mam robit, ma akoby blok-az odpor voci byvaniu mimo Ba, teraz sme dohodnuty na dvojakom byvani aj v bernolakove aj v ba, nikdy by ma nenapadlo,ze budem mat taketo absurdne problemy s nim...minule sa mi sem nenahrali foto, skusim stiahnut ak dnes
@majoslava krááááása, nech tehuľkovanie ide ako má x-) x-) x-)
Dievčatá Vám, Vašim detičkám ako aj polovičkám prajem krásny, úspešný a plný zdravia prežitý Nový rok. ;-)
U nás totálna pohodička. Konečne som si Silvester užila tak ako som chcela. Doma!!!! Žiadne vozenie z osláv atď. Poobede sme si dali bowling, laser arénu, potom sme boli u mamky no a podvečer pekne krásne doma s vínkom, koláčikmi s mojim mm a Stanulienkou. Ondrejko odkvecol o pol desiatej a zobudil sa ráno o pol desiatej. Tak nech mu to vydrží celý rok :-D Fotky má mm v mobile tazže musím počkať až ich stiahne :-| snáď to bude tento rok :-D :-D :-D