@cucovia ja som chcela pri Marcovi ale akosi som sa neodhodolala na to ..no teraz ma uz nik neprehovori ..chcem latkovat ..co by si mi odporucila comu sa vyvarovat a co hlavne si mam zaobrśtarat..citala som vo fore ale kazda skusenost je dobra..mozes mi nieco napisat kolko si toho mala na zaciatok aby som mohla fungovat..dakujem
Neodolala som a uz stoji😊 ale aj som sa trochu bala ci bude vsetko fungovat ako ma. Rano sa s tym este trochu pohram lebo este je cez vidno a baby ho ozdobia. Som zvedava co povedia, kedze o tom nevedia 😊
@harper vy máte koľko miesta,aj raz taký si si mohla kúpiť :-D :-D :-D a tie hodiny na zemi sú super..keď budem veľká,aj ja budem mať také,alebo podobné 8-)
@cucovia oslavný víkend som zvládla ..torty som stihla,všetko sa zjedlo,tak hádam dobre bolo :-D Dnes sme mali menšie mecheche u maminy..mala na Mikulasa narodky a sestra nedavno meniny...
@mysti ahoj aj byvala kolegyna tam bola na pohovore pred mesiacom... Hovorili jej ze je jedna z najlesich uchadzaciek... Mala taky isty nazor ako aj ty... Nakoniec to nezobrala a teraz robi v taurise sekretarku...
Acj jo, moje plány sú v háji. Predpokladala som, že deti budú v škôlke a škole, ja si zoberiem dovolenku a všetkov kľude upracem, napečiem, vyzdobím :-| . Obaja sú marod. Ondrejko zvracal a teplota do 38 (angína, dnes už je celkom fit, lieky berie od piatku a rýchlo mu zabrali, doma ma ostať do stredy), Stanka kašeľ a plné hrdlo (prave sme došli od DR). Takže sa liečime. Nechám si ich oboch do piatku doma. Obaja teraz pozerajú rozprávku. Na obed si rozkázali palacinky. Tak budem mať pomocníkov k pečeniu, upratovanie im k srdcu neprirástlo :-D :-D :-D V sobotu sme s mm dokupili posledné darčeky pre deti. Ešte synovcovi odišiel disk v PC tak dostane nový a finito. Tento rok sme to rýchlo poriešili.
@mysti ja by som do toho asi išla, skúšobná doba ukáže, či Ti to bude vyhovovať. ;-)
@harper stromček je krásny. x-)
@janap24 no veru ako pise @janulkan uz ta nasa výbava par rokov (7?😱), tak neviem nakoľko je to zloženie aktualne😁
@woman04 ste mali veselo teda, vyzurovani dosyta😃😉
@kaia dakujem Jani 😊
@janulkan@cucovia no co som citala tak jedne mamicky pouzivaju len bambusove vkladacky do plienky..a niektore to kombinuju so stvorcovymi klasickymi plienkami...ako ste to riesili vy..a plienku ste mali kapsovu a na to vrchnu alebo ako..dakujem za kazdu skusenost
@mackoxxx dakujem :-) aj mne sa paci :-) a ja uz mam tento rok tiez uz hotovo s darcekmi. uz vsetko pobalene a odlozene v satniku a kluc som schovala. obvykle je tiez zamknuty takze to nikomu nepride ani velmi napadne :-D :-D
piect som chcela az v tom poslednom tyzdni, ale Aneta ze co si ma zobrat na vianocnu trznicu tak musime piect tento vikend a zoberie si nejake kolaciky :-) ale tak len vanilkove rozky a linecke. a mozno mamu ukecam na medove rezy ako robievala jej mama. minuly rok sme ich spolu prvy krat robili aj sa v celku podarili, len tento rok sa jej nejako nechce tak uvidim, ci ich dam sama alebo nebudu.
juuuj baby ,musim sa pochvalit x-) x-) ja viem, ze .... ale toto urobil uplne sam, ani v skôlke take nerobili, ze si to vymyslel
a PS daroval to ocinovi, ako inak...
@janap24 ja som davala len stvorce a vrchne nohavicky prve mesiace, k lekarovi a na dlhe orechadzky obcas kapsovku :-) na prve mesiace bohate oostacia stvorce + 3ks vrchne nnohavičky, prip na noc vlniaky od toho 3.mes...a nejake 3-5 plienok vsetko v jednom alebo kapsovka alebo nieco podobne :-) casom dokupis dalsie podla toho co sadne naj...
Baby, stretli ste sa s kaslom a vracanim? Marek mal zo soboty na nedelu teplotu, aj vracal 1x, ale sprevadzane kaslom..teplotu odspal a bolo fajn, dnes som ho nechala preventivne doma, cely den ok, beha, lieta, obcas pokaslala a teraz vecer zase kasel a do toho vracia...na jedenie toleruje vsetko, obcas sa stazuje na brusko...sople ma priesvitne, neviem ci zatekaju az toho mu je zle ci co...alebo ma reakciu na skolku :-p
Ahojte dievcata,prepacte, ze mam resty, nejako sa sem medzi nevesticky nedostavam. Natalka mala 7.12. prve narodeninky, oslavovali sme cez vilend, 11.ludi a nemam ziadnu poriadnu fotku. Danielka chodi rada do skolky, ale len doobeda, nechce tam spavat. Krasne rozprava, je velmi kamaratska, ale aj riadne tvrdohlava a ako chodi do skolky zacala trochu ziarlit..ak vas zaujima bernolakovo, nie nie sme tam, je to vikendovy dom pre nas a mm ho chce po uplynuti 5.rokov od kolaudacie predat...chce zit v Ba, no co vam poviem...takze sa nenudime..idem citat co pisete
Danielko bol 4 dni v skolke a uz ma teplotu.... Krstny otec mi tak sme ho dali do skolky.....Vo stvrtok maju vystupenie a tak som chcela aby vystupoval.... Naucil sa basnicky program....... 😟V january mu vyberu mandle tak dufam ze bude lepsie
Pochvalim sa akeho mam super sefa.... Objednal Danielkovi na Vianoce lego duplo vlacik deluxe...vyse 100 e stoji... Uz ho mame doma vcera prislo...tak ho chcem v sobotu pozvat na obed a nech ho Danielkovi da on :-) ten sa bude tesit..
ahojte, tak ja mam od dnes Hanku doma. nie je chora, len by som bola rada aby jej zdravie vydrzalo az do vianoc. v skolke to vyzera ako v nemocnici, zo 155 deti tam je az 39 a aj to nie su vsetky zdrave a veselo sa tam kasle. pani ucitelky tiez niektore zostali doma a dokonca sa uvazuje aj o zruseni jednotlivych besiedok a vianocnej trznice co ma byt buduci tyzden, tak som zvedava ako to cele dopadne a ci pojde tento rok este do skolky :-)
kocky, poradte mi, idu Vianoce,mm ze co chcem za darcek, potrebujeme novu zehlicku do domacnosti, , pozerala som Rowentu, mate niektora tuto znacku http://zehlicky.heureka.cz/rowenta-dx... , ste spokojne, väcsinou odporucaju tefal, ale tie uz su v inych cenovych vodach ... |-|
@harper ako u nas :-| ako je rok dlhy nebol chory. Teraz v jednej triede opravuju toalety a deti supli do "nasej" triedy a hned je kopa chorych. Do nasej triedy chore deti ucitelka jednoducho neberie a deti nechodia ani do zbernej triedy "ani rano ani vecer - dohoda rodicov". Mali sme skvelu dochadzku. No teraz je to cista katastrofa. Snad to daju rychlo do poriadku a bude znova dobre.
@janap24 ach jani, ani nevieš, ako som rada, že si sa ozvala a že si v poriadku. Videla som, že si sa pridala do skupiny maminky anjelikov a potom si dlho nepísala, tak som sa zľakla, že sa niečo stalo. Teším sa, že ste ok