November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 dakujem😊 naši obaja mali prdelky balené do latkovych😃
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia ja som chcela pri Marcovi ale akosi som sa neodhodolala na to ..no teraz ma uz nik neprehovori ..chcem latkovat ..co by si mi odporucila comu sa vyvarovat a co hlavne si mam zaobrśtarat..citala som vo fore ale kazda skusenost je dobra..mozes mi nieco napisat kolko si toho mala na zaciatok aby som mohla fungovat..dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Neodolala som a uz stoji😊 ale aj som sa trochu bala ci bude vsetko fungovat ako ma. Rano sa s tym este trochu pohram lebo este je cez vidno a baby ho ozdobia. Som zvedava co povedia, kedze o tom nevedia 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@harper vy máte koľko miesta,aj raz taký si si mohla kúpiť :-D :-D :-D a tie hodiny na zemi sú super..keď budem veľká,aj ja budem mať také,alebo podobné 8-) @cucovia oslavný víkend som zvládla ..torty som stihla,všetko sa zjedlo,tak hádam dobre bolo :-D Dnes sme mali menšie mecheche u maminy..mala na Mikulasa narodky a sestra nedavno meniny...
Odpovedať
Profilova fotka
@woman04 Kati len vacsi by mi uz muz nedovolil 😁😉😆 Dievcata sa potesili a uz aj ozdobili 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia, jeeej, tesim sa, ze nas kazdym dnom pocastujes radostnou spravou x-). Drzim palce na pohodove finale a som zvedava na meno ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stakat super! U nas take aktivity nie su... Beha z kuchyne do obyvačky.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@harper prekrasny!! Ja mam zivy, za fľašu 😄😄 ale ked budem mat nejake peniaze objednam si....fakt je krasny
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 Janka @janulkan myslim ze ma skusenosti s latkovanim
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti ahoj aj byvala kolegyna tam bola na pohovore pred mesiacom... Hovorili jej ze je jedna z najlesich uchadzaciek... Mala taky isty nazor ako aj ty... Nakoniec to nezobrala a teraz robi v taurise sekretarku...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava ano Majka, aj my sme latkovali :-) @janap24 ppradit co, to mozem, ale vybavu som kupovala pred 5 rokmi a uz sa co to pomenilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Acj jo, moje plány sú v háji. Predpokladala som, že deti budú v škôlke a škole, ja si zoberiem dovolenku a všetkov kľude upracem, napečiem, vyzdobím :-| . Obaja sú marod. Ondrejko zvracal a teplota do 38 (angína, dnes už je celkom fit, lieky berie od piatku a rýchlo mu zabrali, doma ma ostať do stredy), Stanka kašeľ a plné hrdlo (prave sme došli od DR). Takže sa liečime. Nechám si ich oboch do piatku doma. Obaja teraz pozerajú rozprávku. Na obed si rozkázali palacinky. Tak budem mať pomocníkov k pečeniu, upratovanie im k srdcu neprirástlo :-D :-D :-D V sobotu sme s mm dokupili posledné darčeky pre deti. Ešte synovcovi odišiel disk v PC tak dostane nový a finito. Tento rok sme to rýchlo poriešili. @mysti ja by som do toho asi išla, skúšobná doba ukáže, či Ti to bude vyhovovať. ;-) @harper stromček je krásny. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 no veru ako pise @janulkan uz ta nasa výbava par rokov (7?😱), tak neviem nakoľko je to zloženie aktualne😁 @woman04 ste mali veselo teda, vyzurovani dosyta😃😉 @kaia dakujem Jani 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@janulkan @cucovia no co som citala tak jedne mamicky pouzivaju len bambusove vkladacky do plienky..a niektore to kombinuju so stvorcovymi klasickymi plienkami...ako ste to riesili vy..a plienku ste mali kapsovu a na to vrchnu alebo ako..dakujem za kazdu skusenost
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx dakujem :-) aj mne sa paci :-) a ja uz mam tento rok tiez uz hotovo s darcekmi. uz vsetko pobalene a odlozene v satniku a kluc som schovala. obvykle je tiez zamknuty takze to nikomu nepride ani velmi napadne :-D :-D piect som chcela az v tom poslednom tyzdni, ale Aneta ze co si ma zobrat na vianocnu trznicu tak musime piect tento vikend a zoberie si nejake kolaciky :-) ale tak len vanilkove rozky a linecke. a mozno mamu ukecam na medove rezy ako robievala jej mama. minuly rok sme ich spolu prvy krat robili aj sa v celku podarili, len tento rok sa jej nejako nechce tak uvidim, ci ich dam sama alebo nebudu.
Odpovedať
Profilova fotka
juuuj baby ,musim sa pochvalit x-) x-) ja viem, ze .... ale toto urobil uplne sam, ani v skôlke take nerobili, ze si to vymyslel a PS daroval to ocinovi, ako inak...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@gab krásne šikovný my sme tento týždeň po rokoch čo kreslil iba hady dostali obrázok kde je aj kruh :-D sikovneho chlapčeka máš ...
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 ja som davala len stvorce a vrchne nohavicky prve mesiace, k lekarovi a na dlhe orechadzky obcas kapsovku :-) na prve mesiace bohate oostacia stvorce + 3ks vrchne nnohavičky, prip na noc vlniaky od toho 3.mes...a nejake 3-5 plienok vsetko v jednom alebo kapsovka alebo nieco podobne :-) casom dokupis dalsie podla toho co sadne naj...
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, stretli ste sa s kaslom a vracanim? Marek mal zo soboty na nedelu teplotu, aj vracal 1x, ale sprevadzane kaslom..teplotu odspal a bolo fajn, dnes som ho nechala preventivne doma, cely den ok, beha, lieta, obcas pokaslala a teraz vecer zase kasel a do toho vracia...na jedenie toleruje vsetko, obcas sa stazuje na brusko...sople ma priesvitne, neviem ci zatekaju az toho mu je zle ci co...alebo ma reakciu na skolku :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcata,prepacte, ze mam resty, nejako sa sem medzi nevesticky nedostavam. Natalka mala 7.12. prve narodeninky, oslavovali sme cez vilend, 11.ludi a nemam ziadnu poriadnu fotku. Danielka chodi rada do skolky, ale len doobeda, nechce tam spavat. Krasne rozprava, je velmi kamaratska, ale aj riadne tvrdohlava a ako chodi do skolky zacala trochu ziarlit..ak vas zaujima bernolakovo, nie nie sme tam, je to vikendovy dom pre nas a mm ho chce po uplynuti 5.rokov od kolaudacie predat...chce zit v Ba, no co vam poviem...takze sa nenudime..idem citat co pisete
Odpovedať
Profilova fotka
@janulkan ano Danielka minuly rok kaslala hrozne az zvracala, hlavne v noci, nakoniec musela dostat vtedy prve antibiotika a bolo dobre
Odpovedať
Profilova fotka
@janulkan Danielko pred dvoma tyzdnami takto bol.... Dostal atb potom hnackoval
Odpovedať
Profilova fotka
Danielko bol 4 dni v skolke a uz ma teplotu.... Krstny otec mi tak sme ho dali do skolky.....Vo stvrtok maju vystupenie a tak som chcela aby vystupoval.... Naucil sa basnicky program....... 😟V january mu vyberu mandle tak dufam ze bude lepsie
Odpovedať
Profilova fotka
Pochvalim sa akeho mam super sefa.... Objednal Danielkovi na Vianoce lego duplo vlacik deluxe...vyse 100 e stoji... Uz ho mame doma vcera prislo...tak ho chcem v sobotu pozvat na obed a nech ho Danielkovi da on :-) ten sa bude tesit..
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito normalne nechapem, pride zo skôlky a prve co je ide kreslit, momentalne ma kreativno tvorive obdobie :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak ja mam od dnes Hanku doma. nie je chora, len by som bola rada aby jej zdravie vydrzalo az do vianoc. v skolke to vyzera ako v nemocnici, zo 155 deti tam je az 39 a aj to nie su vsetky zdrave a veselo sa tam kasle. pani ucitelky tiez niektore zostali doma a dokonca sa uvazuje aj o zruseni jednotlivych besiedok a vianocnej trznice co ma byt buduci tyzden, tak som zvedava ako to cele dopadne a ci pojde tento rok este do skolky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky, poradte mi, idu Vianoce,mm ze co chcem za darcek, potrebujeme novu zehlicku do domacnosti, , pozerala som Rowentu, mate niektora tuto znacku http://zehlicky.heureka.cz/rowenta-dx... , ste spokojne, väcsinou odporucaju tefal, ale tie uz su v inych cenovych vodach ... |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@disala ak by si niekde natrafila vzala by si mi? Moja mamina je vasniva zbieratelka minci vsetkeho druhu. Samozrejm, zaplatim. http://kosice.korzar.sme.sk/c/2040917...
Odpovedať
Profilova fotka
@harper ako u nas :-| ako je rok dlhy nebol chory. Teraz v jednej triede opravuju toalety a deti supli do "nasej" triedy a hned je kopa chorych. Do nasej triedy chore deti ucitelka jednoducho neberie a deti nechodia ani do zbernej triedy "ani rano ani vecer - dohoda rodicov". Mali sme skvelu dochadzku. No teraz je to cista katastrofa. Snad to daju rychlo do poriadku a bude znova dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
@janap24 ach jani, ani nevieš, ako som rada, že si sa ozvala a že si v poriadku. Videla som, že si sa pridala do skupiny maminky anjelikov a potom si dlho nepísala, tak som sa zľakla, že sa niečo stalo. Teším sa, že ste ok
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?