@zuz4579 Boli ma lakeť a potom celá ruka smerom k dlani zhora. mne dal nejaku pasku na to a sprej + rehabilitacie
@gab obstreky som tiez odmietla gabi, moje telo proste neprijima ten bordel, uz je ho "prežrané", jedine co mam su migrenove čipky co tiez nie je vyhra ale s migrenou musim nejako bojovat a inak neviem
boli ma prava - je to z práce, furt klikam na myšku :-D
@gab tetanu zaskrtu ciernemu kaslu a detskej obrne. Mali sme posunute pre hydronefrozu ;-) Dr to skladala tak aby sme mali rozostupy medzi operaciami. Tak snad vzvladneme bezproblemovo ako doteraz.
@woman04 Všetko najlepsie x-) x-) x-)
ficiiim dnes zacinaju Vianocne trhy tak ideme s Ondrejkom popozerat, Stanka nam dala kosom, ach jo puberta :-p
Caute baby, neviete mi poradit: vobec nemozem otocit hlavu dolava, doprava len s tazkostou a aj zaklonenie boliii jak slak. boli ma cely zatylok vzadu aj s krkom. Toto sa mi este nestalo. Normalne placem od bolesti a zo zufalstva. Ani neviem ako zajtra budem fungovat a to este zastupujem cely tyzden kolegu. Neviem ci som prievan chytila alebo prepracovanost - stale na pc. Dakujem za babske rady, max. musim nieco v lekarni zohnat na bolest a uvolnenie svalov asi... Nemala ste niektora takyto problem?
@stakat kati, skus si zohnat od bolesti diclofenac duo a novalgin, k tomu bud dorsiflex alebo guajacuran alebo mydocalm - to je na uvolnenie svalstva. Kludne aj vsetky tri lieky naraz na zaciatok. A daj si na to suche teplo.
@zuz4579 vyskusam aj ja ten olej... Teraz momentalne nema nic... Iba martankov a vit. D zvyknem mu kupovat arkobiotic
Mame aj v zahrade rakytnik ale este sme nemali urodu... O rok uz by aj mohla byt
@majoslava Ahoj, posielam link
http://www.terezia.sk/sk/produkt/raky...
Davam polovicnu davku 7kvapiek denne na lyzicku. Berie sa to 3 mesiace a potom prestavka. Inak minule som pisala ako sa skvele drzi a hop, uz ma anginu....
Paraaada. Prehliadka dopadla skvele. Ondrejko má 115 cm, váži 18,4 kg, očkovanie zvládol bez plakania či reptania. Oči ako jastrab. Kecal ako starý múdry. Dr mu dala k meninám striekačku (to sa už začína stavať pravidlom, povedal jej, že aj on bude lekár a bude liečit pipíkov, no ale ju nie lebo dievčatá pipíka nemajú :-D :-D :-D ). Striekačku popozeral a hneď z neho vystrelilo A to väčšiu nemáš? Som išla do kolien. On je naučený na veľké striekačky z urológie a táto sa mu zdala maličká, vraj on už je veľký chlapec a nechce striekačku pre bábätká. Úžasný bol.
Stihla som aj obvodnú a odniesla jej výsledky zo sono (po smrti ocka som si dala preventívne kontrolovať pankreas (vraj to neni dedičné, no v rodine zomreli dvaja bratia na tú istú dg)). Potom zubárku. Tak aj toto už mám z krku. Celkom dobre som nakúpila a teraz si konečne vyložím nohy a dám kávu.
Cvičenie mám až o pol tretej. Možno stihnem pobaliť nejaké darčeky. Nech to Stanka nevykutrá. Celkom vydarený deň. x-)
@harper@veronika1610 ďakujem baby, ráno to už bolo lepšie. Ale večer hrozná bolesť. Potom ako som dopísala príspevok ma napadlo, že som pred pár mesiacmi kúpila tuším čereňové kôstky vo vrecúšku - zohriala som si ich v mikrovlnke a asi hodinu prikladala. Takže asi aj to pomohlo. Idem si ešte niečo kúpiť.
Ahojte tak alexko zvládol kiahne super kiežby mal aj tobiasko taký priebeh ... A koľko musí byť vnútri keď je takto zima ... Ešte jednu nemá zasusene inak všetky ale že koľko dní radšej doma ?
@veronika1610 Veronika prosim ta mozem odborne oko tvoje... :)
Viem,ze na dialku sa to neda, ale riesim Anet a rozmyslam co vsetko treba dat vysetrit....od soboty ma teploty kolisave zvysene,najvyssia 38.5, stazuje sa na bolest bruska,aj ju prehnalo, teraz stolica zlta,ale pevna. Ma vysyp skor podkozny ako koprivka..Boli sme v pondelok u doki,ta najprv podozrenie na kiahne, no nic sa nestalo,nevybehlo nic von. Vcera zase teplota nad 38. Nechce moc jest,je bleda. Spravi sa jej pupak a za 10min zmizne...ostatne su akoby pod kozou mini..neviem co to moze byt,ale zacinam stresovat. Dnes som bola na odberoch krvi s nou,vytery z hrdla,moc a mame zbierat stolicu. Pred 2 tyzdnami sa total vysypala jednorazovo bez teploty,pomohol fenistil...mam pocit,ze to spolu moze suvisiet. Nenapada ta,ze ake odbery si mam pytat? Bo tie dnesne boli az na moje doziadanie...dakujem
@luci66 má asi nejakú virózu, deti zvyknú reagovať výsypom aj hnačkami. Je ich strašne veľa, väčšinou sa prekonajú raz a už je imunita na dlhé roky. Netreba podľa mňa vyšetrovať, ktorý konkrétny vírus to spôsobil. Od soboty to nie je zase taká dlhá doba, však vieš, s liekmi sa to lieči týždeň, bez liekov 7 dní... Akurát keď budeš mať výsledky krvi, tak pošli, či je to fakt vírus, aj keď na 100% ani z krvi nezistíš
@veronika1610 Dakujem, mna metie akurat to,ze sa jej robia 3minutove pupaky napriklad na tvari...dnes na cele sa jej spravil taky vypuknuty ako hrca a zachvilu zmizol..a tiez jemny podkozny vysyp na krku...zbieram stolicu tak som zvedava..rozmyslam,ci nebude alergicka alebo uz neviem fakt...Ono pred 2 tyzdnami mala jednorazovy velky vysyp po celom tele bez teploty, zevraj "herpeticka angina"...mi to pride ako pokracovanie toho...Dakujem :-)
ze aka zaujimava stavebnica http://dombi.sk/sk/content/7-co-je-to... :-D x-) taku by som brala aj ja, tak ak by niekto nevedel vymysliet darcek. idealne sa hodi do rodinky, kde sa momentalne stavia vlastny dom, moze byt aj drobec stavbar :-)
@veronika1610 Ahoj tak Anet ma zvysene monocyty a este cakame na hlbsie vysledky...mohla by to byt mononukleoza pripadne daco ine? Co to znamena pre nas? dakujem
@majoslava Čau Majka, tak len makám a makám, nič zaujímavé sa v mojom živote nedeje. Malý škôlku miluje, začal chodiť na tréningy (pohybové všeho druhu :D ) utorok a štvrtok. Chodil by tam každý deň a pri jeho energii učka povedala, že by zvládol ďalších 6 :-D .