November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 Boli ma lakeť a potom celá ruka smerom k dlani zhora. mne dal nejaku pasku na to a sprej + rehabilitacie @gab obstreky som tiez odmietla gabi, moje telo proste neprijima ten bordel, uz je ho "prežrané", jedine co mam su migrenove čipky co tiez nie je vyhra ale s migrenou musim nejako bojovat a inak neviem boli ma prava - je to z práce, furt klikam na myšku :-D
Odpovedať
@liat no musis mat 3tie dieta,oddychnes si od mysky:-) MM to ma z prerabky bytu,nosil nabytok....taku bandaz nosi...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gab tetanu zaskrtu ciernemu kaslu a detskej obrne. Mali sme posunute pre hydronefrozu ;-) Dr to skladala tak aby sme mali rozostupy medzi operaciami. Tak snad vzvladneme bezproblemovo ako doteraz. @woman04 Všetko najlepsie x-) x-) x-) ficiiim dnes zacinaju Vianocne trhy tak ideme s Ondrejkom popozerat, Stanka nam dala kosom, ach jo puberta :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujeme za Tominkove narodkove a moje meninkove priania :-)
Odpovedať
dodatocne prajeme vsetko najlepsie vsetkym oslavencom hlavne vela vela zdravicka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@woman04 Dodatocne vsetko najlepsie Kati, aj tebe aj Tomimu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@woman04 no ako ste pooslavovali? Zvládli ste náročný vikend?😉
Odpovedať
Profilova fotka
Maminky zlate nemate pozicat taky ten pridavny schodik na kocik pte surodenca? Ideme do prahy a bori to pesi neda
Odpovedať
Profilova fotka
Caute baby, neviete mi poradit: vobec nemozem otocit hlavu dolava, doprava len s tazkostou a aj zaklonenie boliii jak slak. boli ma cely zatylok vzadu aj s krkom. Toto sa mi este nestalo. Normalne placem od bolesti a zo zufalstva. Ani neviem ako zajtra budem fungovat a to este zastupujem cely tyzden kolegu. Neviem ci som prievan chytila alebo prepracovanost - stale na pc. Dakujem za babske rady, max. musim nieco v lekarni zohnat na bolest a uvolnenie svalov asi... Nemala ste niektora takyto problem?
Odpovedať
Profilova fotka
@stakat Kati, mne pomaha na seknuty krk krem Aloe vera. Urcite to drz v teple.
Odpovedať
Profilova fotka
@stakat kati, skus si zohnat od bolesti diclofenac duo a novalgin, k tomu bud dorsiflex alebo guajacuran alebo mydocalm - to je na uvolnenie svalstva. Kludne aj vsetky tri lieky naraz na zaciatok. A daj si na to suche teplo.
Odpovedať
Profilova fotka
@gab drzim palce nech jej operacia dobre dopadne!
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 vyskusam aj ja ten olej... Teraz momentalne nema nic... Iba martankov a vit. D zvyknem mu kupovat arkobiotic Mame aj v zahrade rakytnik ale este sme nemali urodu... O rok uz by aj mohla byt
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 rakytnikovy olej v kvapkach? Pozeram na tej stranke....at om u davas pit? Kolko kvapiek? Citam ze je to aj na rany...
Odpovedať
@majoslava Ahoj, posielam link http://www.terezia.sk/sk/produkt/raky... Davam polovicnu davku 7kvapiek denne na lyzicku. Berie sa to 3 mesiace a potom prestavka. Inak minule som pisala ako sa skvele drzi a hop, uz ma anginu....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Paraaada. Prehliadka dopadla skvele. Ondrejko má 115 cm, váži 18,4 kg, očkovanie zvládol bez plakania či reptania. Oči ako jastrab. Kecal ako starý múdry. Dr mu dala k meninám striekačku (to sa už začína stavať pravidlom, povedal jej, že aj on bude lekár a bude liečit pipíkov, no ale ju nie lebo dievčatá pipíka nemajú :-D :-D :-D ). Striekačku popozeral a hneď z neho vystrelilo A to väčšiu nemáš? Som išla do kolien. On je naučený na veľké striekačky z urológie a táto sa mu zdala maličká, vraj on už je veľký chlapec a nechce striekačku pre bábätká. Úžasný bol. Stihla som aj obvodnú a odniesla jej výsledky zo sono (po smrti ocka som si dala preventívne kontrolovať pankreas (vraj to neni dedičné, no v rodine zomreli dvaja bratia na tú istú dg)). Potom zubárku. Tak aj toto už mám z krku. Celkom dobre som nakúpila a teraz si konečne vyložím nohy a dám kávu. Cvičenie mám až o pol tretej. Možno stihnem pobaliť nejaké darčeky. Nech to Stanka nevykutrá. Celkom vydarený deň. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper @veronika1610 ďakujem baby, ráno to už bolo lepšie. Ale večer hrozná bolesť. Potom ako som dopísala príspevok ma napadlo, že som pred pár mesiacmi kúpila tuším čereňové kôstky vo vrecúšku - zohriala som si ich v mikrovlnke a asi hodinu prikladala. Takže asi aj to pomohlo. Idem si ešte niečo kúpiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte tak alexko zvládol kiahne super kiežby mal aj tobiasko taký priebeh ... A koľko musí byť vnútri keď je takto zima ... Ešte jednu nemá zasusene inak všetky ale že koľko dní radšej doma ?
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito pokial nebudu suche musi byt doma, ked zacnu opadavat uz nie je infekcny
Odpovedať
@veronika1610 Veronika prosim ta mozem odborne oko tvoje... :) Viem,ze na dialku sa to neda, ale riesim Anet a rozmyslam co vsetko treba dat vysetrit....od soboty ma teploty kolisave zvysene,najvyssia 38.5, stazuje sa na bolest bruska,aj ju prehnalo, teraz stolica zlta,ale pevna. Ma vysyp skor podkozny ako koprivka..Boli sme v pondelok u doki,ta najprv podozrenie na kiahne, no nic sa nestalo,nevybehlo nic von. Vcera zase teplota nad 38. Nechce moc jest,je bleda. Spravi sa jej pupak a za 10min zmizne...ostatne su akoby pod kozou mini..neviem co to moze byt,ale zacinam stresovat. Dnes som bola na odberoch krvi s nou,vytery z hrdla,moc a mame zbierat stolicu. Pred 2 tyzdnami sa total vysypala jednorazovo bez teploty,pomohol fenistil...mam pocit,ze to spolu moze suvisiet. Nenapada ta,ze ake odbery si mam pytat? Bo tie dnesne boli az na moje doziadanie...dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@liat ďakujem suché sú dnes všetky ale naopadavaju ešte tak ešte budeme doma aj mrzne tak do konca týždňa radšej vydržíme
Odpovedať
Profilova fotka
@luci66 má asi nejakú virózu, deti zvyknú reagovať výsypom aj hnačkami. Je ich strašne veľa, väčšinou sa prekonajú raz a už je imunita na dlhé roky. Netreba podľa mňa vyšetrovať, ktorý konkrétny vírus to spôsobil. Od soboty to nie je zase taká dlhá doba, však vieš, s liekmi sa to lieči týždeň, bez liekov 7 dní... Akurát keď budeš mať výsledky krvi, tak pošli, či je to fakt vírus, aj keď na 100% ani z krvi nezistíš
Odpovedať
@veronika1610 Dakujem, mna metie akurat to,ze sa jej robia 3minutove pupaky napriklad na tvari...dnes na cele sa jej spravil taky vypuknuty ako hrca a zachvilu zmizol..a tiez jemny podkozny vysyp na krku...zbieram stolicu tak som zvedava..rozmyslam,ci nebude alergicka alebo uz neviem fakt...Ono pred 2 tyzdnami mala jednorazovy velky vysyp po celom tele bez teploty, zevraj "herpeticka angina"...mi to pride ako pokracovanie toho...Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ze aka zaujimava stavebnica http://dombi.sk/sk/content/7-co-je-to... :-D x-) taku by som brala aj ja, tak ak by niekto nevedel vymysliet darcek. idealne sa hodi do rodinky, kde sa momentalne stavia vlastny dom, moze byt aj drobec stavbar :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stakat ahoj, vcera som na teba myslela ze ako sa mas 😊
Odpovedať
@veronika1610 Ahoj tak Anet ma zvysene monocyty a este cakame na hlbsie vysledky...mohla by to byt mononukleoza pripadne daco ine? Co to znamena pre nas? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Čau Majka, tak len makám a makám, nič zaujímavé sa v mojom živote nedeje. Malý škôlku miluje, začal chodiť na tréningy (pohybové všeho druhu :D ) utorok a štvrtok. Chodil by tam každý deň a pri jeho energii učka povedala, že by zvládol ďalších 6 :-D .
Odpovedať
Profilova fotka
@luci66 môže byť mononukleóza, ale to sa zistí len zo serologie, neviem, či dr. posielala aj na to krv
Odpovedať
@veronika1610 poslala nejake dodatocne testy, cakame asi v pondelok. Len stale sa jej robia fliaciky a miznu...hlavne na tvari a krku..nechapem uz
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?