November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab boooze. Ja take problemy nemam ze z jedla. Ja z tabletiek alebo z vina. Obe veci nepoziiivam. Tie atb som este nezacala jest. Riesim s pediatrickou borkinou nejaku alternativu. Bojim sa dat si co i len jednu tbl
Odpovedať
Profilova fotka
@liat http://www.imunovital.sk/odborne-clan... skús si toto prečítať, neviem, čo na teba sedí. Neviem, či ti HIT diagnostikovala z krvi alebo len vylučovancou metódou. Je aj dočasná forma, podľa mňa aj tá môže byť spustená stresom.
Odpovedať
@liat moja svagrina ma histaminovu nemoze jest nic len to co si sama dopestuje ibacerstve maso na druhy den ho nemoze vlastne ona si kazdy den musi varit cerstve jedla lebo na druhy den ich uz nemoze a je tu na mk aj skupina o histaminovej len tam kazdy musi skusat lebo kazdemu sedi nieco ine
Odpovedať
Profilova fotka
@liat ak to chces riesit alternativou, je vela produktov na to, za mna isto obmedzit mliecne veci, smotanove veci, cize take co maju hodne zivocisneho tuku - aspon na par dni, nech si oddychne sliznica zaludka, vyborne veci , fakt na svetovej urovni, ma http://www.diochi.sk/e-shop/bylinne-t... + na helikobaktera je dobry horec namoceny v liehu na prevenciu, http://www.zdravysvet.sk/kategoria/by... chiosku mastichu som neskusala, ale mnohym nezabrala, aloe vera - podla odporucani je vraj na vsetko, ale kto ma problemy s cesnakom - môze sa po pouziti aloe prejavit krcami v zaludku a hnackou, za mna nie... dalej je vyborny, https://www.mamazem.sk/mamazem/eshop/...
Odpovedať
Profilova fotka
@gab moc dakujem za cenne infi gabi
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcata, tak my sme skoro cele sviatky chripkovali, manzel priniesol,lebo beha bez ciapky s umytou hlavou v mraze(nerozculujem sa-vcera sa bol sankovat s danielkou bez ciapky,som mu volala nech si pride okamzite po capicu, aby ame neboli zasa chori vsetci..) mna to chytilo ako poslednu, ked uz boli dievcata ok a teraz este stale vykasliavam.Posielam foto z vianocneho vecierka a na dalsej pred par dnami,dufam,ze sa mate vsetky dobre aj deticky😘
Odpovedať
Baby davate detom pecatit zubky? @woman04 aky je tvoj nazor na to? Nasa zubarka tvrdi, ze je to zasah do zuba a ak sa jej zboku pokazi, tak ak tak jej bude musiet vyvrtat tu napln.
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia och,aká je rozkošná...jasné,že ste všetky,čo máte viac detí a zvládate logistiku,pre mňa hrdinky...my sme radi,že stihame škôlku s jedným dieťaťom :-D
Odpovedať
@perlaoceanu nie,nedavam.Romanko ma 2 stolicky zablombovane, na dalsej ma velky kaz,tu davame pravidelne cistit,blomba z nej vypadavala. Pred tyzdnom bol u zubarky,ma uz aj jednotky pokazene,tie uz nedam opravit.
Odpovedať
Profilova fotka
@perlaoceanu hm..toto neviem posúdiť,ja som zubná technička,takže zubárske veci moc neovládam a pedostomatológiu už vôbec.. http://zdravie.pravda.sk/zdravie-a-pr... tu je niečo o tom... ja som mojej dcére pred cca 20 rokmi dala zapečatiť..prišlo mi to logické a asi aj Tomáškovi dám... ;-) @lucy109 myslím,že je jedno,či má čapicu..to môže akurát prechladnúť...priznám sa,ja som ako mladá nonstop chodila bez čapice,teraz si dám v krajných prípadoch:-)...chrípka je vírus,takže jedine hermeticky zapchať nos a ústa by pomohlo :-D :-D ..inak,pozerala som,že Martin Hauptvogel je krstný tvojim deťom?? Jeho sestra Zuzka bola moja spolužiačka 8 rokov :-)
Odpovedať
@perlaoceanu nie,nedavam.Romanko ma 2 stolicky zablombovane, na dalsej ma velky kaz,tu davame pravidelne cistit,blomba z nej vypadavala. Pred tyzdnom bol u zubarky,ma uz aj jednotky pokazene,tie uz nedam opravit.
Odpovedať
@afra zuzka môj matko má to isté, je ekzematik
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 ale to má ešte mliečne Romanko,pečatia sa až trvalé zuby...mliečne iba ojedinele... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@perlaoceanu Stanka ma komplet zapecatene a zatial to funguje. Caka to aj Ondrejka. Nam to zubarka odporucala. Plus chodievame 2 krat rocne na hygienu. Zatial klop klop bez kazu obaja. Ja som dnes piekla linecke kolaciky a orechove. ostali mi domace cesto z vianoc. :-D Stromcek este svieti takze akosi znova vianocne u nas :-D :-D |-|
Odpovedať
@anicka87 fuuuha :-( od piatku mu to pekne zmizlo. Licka ma stale cervensie, ale nie krvavo cerene a aj tie hrcky su prec
Odpovedať
Profilova fotka
Kapucinko, dnes upecene linecke kolaciky a nieco fajn v telke x-) . Deti spinkaju, mm pracuje a ja relaxujeeeem x-) x-) x-) .
Odpovedať
Článok sa načítava...
@woman04 ale co, pre mna je neskutocne ako ty vies piect....pravidelne si na teba spomeniem,ked sa moj muz napchava pindrusami...2-3x mesacne musia byt! Ak mas este nejaky taky vyborny recept,kludne posun:-)... S tymi zubkami som si myslela,ze ide o stolicky mliecne,kedze nase decka este maju mliecne...:-).... @lucy109 @woman04 ja som velky fanusik ciapok.Jedine obdobie co som nenosila bola puberta a teraz bez nej ani na krok - ja kym bandu ponahanam - poobliekam v tom nasom teplom byte, ponosim dole po schodoch, tak som pomaly spotena... No idem ich pomaly budit a smer MS:-)...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava majka ako? baby, da sa vam prihlasit na konika?
Odpovedať
Profilova fotka
a este som sa chcela opytat- baby ktore mate vub a beriete este matersku- prisla vam?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 aj ja som fanusik ciapok a triciek (tie nahodou kupujem aj v zime, ked maju pekne farby :-D ) .. ja som uplne nadsena z dnesnej mody, ked sa nosia rôzne ciapky, farby a pod... radsej ani neratam, kolko som si ich ustrikovala a uhackovala a stale sa mi zda, ze nemam co nosit :-D :-p ... volakedy boli usianky, pamätas? tie som teda neznasala.. :-N
Odpovedať
@gab usianku som nikdy nemala,Roman ma,ale odmieta ju dat na hlavu...ma ciapku Dustyho Praskovica, tak kym mu bude dobra,inu na hlavu neda... Jezisko mi teraz doniesol smolko ciapku:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 našla som si rozhovor s doktorom Hrubiškom. Konečne viem prečo ma odpalovali analgetiká a konecne viem preco trpim migrenami. je to na prt ale clovek aspon vie co robit a nerobit
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti ahoj, dakujem lepsie...este ma dusi kasel ale lepsie... Som doma na rizikovom.. V praci posadili na moje miesto sestru co robi 2 mesiace a nema ani sajnu o nicom... Samozrejme ze zaucat ju musim ja cez telefon alebo zajdem na par hodin do firmy. Tak mam veselo...
Odpovedať
Profilova fotka
Poradte mi nejaky velky kvet by som chcela do obyvacky do kuta... Nieco co nepotrebuje vela slnka.. Kupovala som yucu velku 3 vyhonky mala a zdochla... Mam bananovnik ale ten potrebuje svetlo...
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava benjamín. Mne v starom byte - podkrovnom - narástol do výšky 3,5metra za 6 rokov
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Majka urcite ako pise Veronika benjamin,kuk na moju poslednu relax fotku ja mam len tie v obyvacke. Daju sa krasne tvarovat, su nenarocne na podmienky. ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslenie muzov je pre mna niekedy nepochopitelne. MM dosiel z prace, chcel ist do fitka a cestou natankovat. Dala som mu peniaze (na benzinke neviem z akeho dovodu, no nechce platit kartou). Vsetko OK, vratil sa a vraj chce ist k rodicom odnoiest postu. Tak sme sa obliekli sadli do auta a "sli". Auto na ceste zdochlo (este na nasom parkovisku). Kde mi z kludom oznamil, ze nema benzin! Reku ako nemas benzin, ved si siel tankovat!!! Tak vraj "jeho" stanoviste bolo nefunkne!! To reku nemyslis vazne, to si nemohol vedla???!!! Vravim mu: Tak teda sadaj do mojho auta a fic do bandasky kupit benzin. No on nie, startoval auto, potom sme ho tlacili na jemu vyhovujuce miesto (co vzhladom na kopy snehu a ladovy podklad bola des a hroza). Nakoniec po 20 minutach mrznutia urobil ako som mu kazala. Samozrejme, ze som mu volala, ze ak sa vrati bez benzinu, pretoze nebudu mat bandasku v jemu vyhovujucej farbe tak, ze bude spat u susedy. Do 10 min bol späť, naliali sme benzin a sli dotankovat. Pokial dosiel som od zlosti odhrnula pre auta 2 miesta na statie od snehu. Toto dokaze len IT-ckar. Svokra nechapala s ako som mohla byt taka kludna. :-D :-D :-D A este pikoska. Svokrovcom dosla kolaudacna listina (hurá). Vsetko OK, len vraj nemaju upravenú travnatu plochu okolo domu, maju na riesenie 2 mesiace. Hmmmm. Neviem ci odhrnieme 20 cm snehu a posadime, ci posadime rovno na sneh (vysledok bude rovnaky). Do dvoch mesiacov nam asi travnik neporastie ci???? :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 tak ja sa tu vytesujem a ona sa mi smejeeee pomoc!😄Ale nie, dvojickove Maminy su zas iny level! 😉 Klobúk dole pre vami😊 @woman04 ked musis tak musis😃Ty by si isto zvladla aj celu skolku prosim ta😉A dakujeme😊Inak mam pre vas mincu z Cadu😃 To nase male malo uz mesiac, neviem kedy sa to udialo, ci tými sviatkami to tak zbehlo.. Uz počítam dni do kontroly u ortopéda, jaak sa mi nechce uz zapínať tie traky nestastne🙊
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia je naaadherna princezna
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava ja mam v obyvacke taketo kvety. Z toho granatove jablko (to zakvitnute) a bobkovy list idu vzdy cez leto von do zahrady alebo na terasu :-) Inak tam je bananovnik, bambus, kavovnik, jahodovy stromcek a benjamin.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?