November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka87 to ma kazda skolka inak. ja som taky papier do skolky este nedavala a to chodi uz treti rok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, pridam vam aspon zopar aktualnych fotiek... Mame take divne obdobie... mm bol v taliansku na jablka tak sme boli sami par tyzdnov...v praci toto mam vela keby aspon zvysit plat chceli... Skolku sme zacali celkom slusne..3x klop... Tento mesiac vymeskal iba 4 dni... Uz je velkac a musi sa ucit samostatnosti tak je to boj...
Odpovedať
Profilova fotka
Tip na vianocny darcek, prave som objednala toto https://www.aliexpress.com/item/100pc... a toto https://www.aliexpress.com/item/400pc... to druhe mi vyskocilo na FB zo slovenskej stranky a ma to zaujalo tak som skusila najst na alie a podarilo sa, tak mam usetrene asi 15e https://www.darcekyvychytavkychudnuti... Uz len dufat, ze to do vianoc pride :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@harper Mne ju ani nezoberu bez potvrdenia po chorobe.
Odpovedať
Profilova fotka
@harper to prvé - s tým som sa hrávala, keď som mala asi 4 roky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 my sme to sice nemali doma ale tiez som sa s tym niekde hrala ako dieta :-) @disala tak mozno to je u nas tym, ze si tykam so zastupkynou a v podstate neviem ako je to pri ostatnych detoch :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper V predošlej kam Oliver chodil ešte v chlmci,tam ani ja som nenosila.Dnes ma ešte učitelka nastrašila že maju ruky,noha chorobu,Mám ju sledovat,že vraj jej našli vyrážku.Ja som nič nenašla,akurát ma na palci doškriabane od komára.Aj to ju štiplo ked mali noc v školke.
Odpovedať
Profilova fotka
Helou baby... uz je to takmer rok a pre uspech, si mozme zopakovat stretko u nas doma :-) takze 2.12 vas radi u nas uvidime. Mate mesiac na to aby ste si to mohli naplanovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dena ojojoooojjj😁
Odpovedať
Profilova fotka
Baby mama mí poslala list 1.tr. štvrtok minulý týžden,on však nedorazil.Bola som už na pošte,volala poštárke.Nikto nič nevie.kde by som sa ešte mohla informovat.Viem že sa to nedá vystopovat.Poradte na koho sa možem ešte obrátit?
Odpovedať
Profilova fotka
@disala a posielala ho aj doporucene? ak ano, tak tam mas cislo podacie a to si mozes dat vyhladat cez http://tandt.posta.sk/ ak nesiel doporucene tak asi s tym nic nespravis, este by sa to dalo reklamovat u veducej na poste, kde to bolo podane.
Odpovedať
Profilova fotka
@harper Ved práve že ho nedávala doporučene.Na našu smolu. :-S Budem vrelo dúfat, že sa list objaví.
Odpovedať
Profilova fotka
@harper perfektne to je! Daniel chce kolobezku ale asi mu aj toto kupim
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava ja som aj obidvom dodavatelom poslala spravu, ci mi to mozu poslat, ze je to darcek (nenapisala som ze k vianociam :-D ) a aj mi odpisali a dnes aj poslali a uz mam na obidve objednavky sledovacie cisla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@disala u nas v skolke neriesia... Ked dieta chyba viac ako 5 dni rodic podpisuje vyhlasenie ze je dieta OK.... Ja to podpisujem spatne stale...
Odpovedať
Profilova fotka
@harper tak super...mne zvykne prist tak do 3 tt. Doma pozriem by som mu aj ja objednala... Chce mcqueena za 45e! Toho z reklamy co meni face....ale som povedala ze nie... Oplieska ho a bude po auticku...radsej bycsom mu nejaku skladacku
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dena Deniska a kdeže si sa to presťahovala?
Odpovedať
Profilova fotka
inak dnes som to pochopila. isli sme zo skolky, ked sa ma Hanka pytala, ze aky je zajtra den, tak som jej povedala ze piatok a ze dufam (kedze su doma) ze nebudu skoro vstavat, tak ona mi na to ze oni budu skor vstavat aby mohli byt dlhsie hore. Sestra bola s nami, ta pozera nechapavo na mna, tak som jej to vysvetlila, kedze mi to v tej chvili tiez doslo, ze oni idu spat v tom istom case ako cez tyzden ked sa ide do skolky, tak ked si rano privstanu maju viac casu na hranie a pozeranie telky :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@stakat Kati do Stupavy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper myslím, že na facebooku si mala jablkový mrežovník tak ten som piekla ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ach joj ťažký deň to bol. 1. mala som rozhovor s našou pani primátorkou. Chcú zaviesť nový systém parkovania. Čo by teda nebol zlý nápad, no toto čo navrhujú je číre šialenstvo. Avizovala už pred časom stretnutie a čas a miesto zadala 2 hodiny pred začatím!!! Jednoducho nechce komunikovať s nikým. Ja a mm sme si prerátali koľko by nás stálo parkovanie a došli sme k sume cca 500€/rok. To už riadna sila. Výhodu bude mať ten, čo nebýva v meste. Jedno je na papieri a iné hovorí. Po dnešnom dni som presvedčená, že by takáto osoba nemala zastupovať občanov. Je kompletne proti všetkým argumentom. Totálne vyšinutá. Na môj argument, že platím štátu dane, mestu dane, poplatky za auto, tak by som snáď mala mať aspoň miesto pred panelákom zadarmo. Mi bolo povedané citujem: Mne neplatíte nič!!! To jej mám na účet posielať prachy za parkovanie pred blokom? A ak pôjdem odviesť deti do školy a škôlky budem znova platiť, tak isto ako keď pôjdem k mamine na návštevu a sestru čo mám tu 100m od seba tak budem tiež platiť (už jej asi nikdy nič neodveziem ]-( ), pretože to je už iná zóna. Tých zón je 17-násť a ja denne prejdem aj 4 no aj viac!!!. Takže za jedno auto zaplatí sumu 1€(prvá suma bola 38€, potom znížili na 20 a teraz už primátorka spomínala len to 1€, za moje 100€ (akože nadštandard a to bolo pôvodne 365€, potom 260€, akoby som parkovné platila 1€/deň)ale to je len za parkovanie v zóne pred blokom. Ak sa presunieme inam (škôlka, škola, krúžky,jazykovka, japončina,mm do práce, ja parkujem auto na konci mesta a tam ma berie kolega tak tam tiež budem platiť. Tak to už sa mi neoplatí ani chodiť do práce. Ostanem doma, deti poroznášam peši a peši pôjdem po vybavovačkách. To budem na rovnako. ]-( :-S ]-( 2. no a aby toho nebolo dosť tak mm dnes trafil kamión. Jednoducho ho vodič kamióna nevidel. Našťastie mm je v poriadku, horšie je na tom auto. Síce platíme poistky a nemáme spoluúčasť, no aj tak to bude kopa vybavovačiek a stresu. Aaaaaaaaaaaaa. Keby aspoň moje staré auto :-p ň Ale čo už, mm je OK deti zdravé, prežijeme aj toto. Idem popozerať pozemky, asi prehodnotím budovanie. Alebo ma napadla ešte jedna možnosť. Jedna parkovacia karta na jeden byt za 1€. Kúpime Stanke byt a budeme mať 2 karty. Alebo už neviem čo vymyslíme....
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia juj, Petka, dakujem ale postovne bude drahsie nez tie male tycinky, tito Rakusaci vôbec nevedia co je dobre, vsade maju len tu fialovu kravu :-D ... nasla som jednu kocku, od Malaciek, robi tu v restike, tak povedala, ze donesie co budeme potrebovat (aj pre znamu,lebo budem k Vianociam piect na zakazku vanocni cukrovi)
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx jaj, marisku, ked sa dari, tak sa dari, hlavne ze ste ok, :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@gab ;-) ;-) ;-) ale hej, berieme to s humorom x-) Čo budete tento rok piecť na Vianoce? Ja by som už rada aj zmenu, keď som sa dala na to cvičenie tak by som radšej niečo zdravšie. No ale čo???
Odpovedať
Profilova fotka
A aby sme sa pripomenuli, tak jedna nemocničná (ktorá už je len spomienkou). Mal vývod, infúziu, je tu asi 2 hodinky po narkóze a bol šťastný ako slniečko. Deti sú proste unikát :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx aha tu, ak sa ti chce citat :-D http://fitshaker.sk/zdrave-vianocne-p... https://www.ingrediencie.sk/2013/11/2... http://www.spektrumzdravi.cz/recepty-...
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka87 Anicka, môzes mi poradit, do skupiny o filmoch to nechcem zavesit,asi by ma blokli, ako to s filmami na pozeranie on line , stranok je dost,, aj ceskych aj slovenskych, treba sa tam registrovat, alebo netreba, lebo ja si aj film najdem, aj je video, tuknem nan a nist... hodi mi error alebo nejaku blbu reklamu a nepusti ma to.. alebo je to preto, ze som v zahranici a neda sa to preto? vdaka
Odpovedať
@gab Gabi, napriklad na sledujufilmy.cz ma to hodi do noveho okna a tam kliknem na play. musim vsak zavriet strasne vela okien, niekedy to trva aj 3minuty, same nove okna a potom uz ide film :-) na zaciatku som si aj ja myslela ze to nejde, kvoli tym reklamam, potom som zistila ze ich musim pozatvarat, chce to trpezlivost ]-( potom rada pozeram cez sledujuto.cz, tam mi to ide povacsinou bez reklam. ja asi len cez tieto 2 kukam a nikde nie som registrovana. potom este cez gloria.tv, tam su skor krestanske filmy, tam tiez bez registracie.
Odpovedať
Dnes sme sli s ex k urologovi s matkom, sa pyta dr ci vsetkym pipiky pozera, ze tato sedi vonku ak sa chce pozriet aj jemu :-D :-D :-D som sa skoro pocurala zeny :-D :-D
Odpovedať
a este tip pre vsetkych knihomolov ako som ja. milujem knihy a cela rodina ich povinne odo mna dostava, aj ked necitaju, maju smolu :-D tu maju fajn ceny http://www.knihyprekazdeho.sk/Kategor...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?