November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia nebol to nahodou tento? uz hodiny hladam na pintereste,
Odpovedať
Tak aj my sme dnes oslavili nase 5 narodeninky 🎂 Baby kam sa tak ponahlaju??? Kde su tie nase miminka :( dnes mam z toho uplnu depku. Snazili sme sa 9 mesiacov (prilezitostne koli muzovej praci) o dalsie babo no nepodarilo sa. Ja som sa rozbehla a zase zacala popri praci a detom na sebe zamakat a dalsie dieta som uz uplne z hlavy vyhodila. Buduci tyzden si idem dat teliesko . Mozno preto ze dalsie nebude to tak zle znasam tie Benikove narodky 😢 Je strasne sikovny a taky dobry, poslusny tulko moj ach je mi stale do placu. Prajem nasim novembrovcatam nadherne narodeninky vela zdravicka hlavne 🎂🎂🎂 uz 5 narodeninky ... PIATE ! Neuveritelne :( Janka??? Nieco mi uniklo???? @janap24 :) :) ❤️
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka1108 fešák veľký, srdečne gratulujeeem, aj u môjho sú minoni obľúbený už dlho... a neplač Lenka, neviem, či sa niečo udialo, ale veď si ešte mladááá, krásna... x-) možno bábo príde, keď to budeš najmenej očakávať
Odpovedať
Profilova fotka
@gab, sikulka, to je on x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babulky.Vobec nesledujem MK,len ked nieco potrebujem pozriet v Bazariku.No teraz by som bola vdacna za radu.Dokedy je predlzena materska?Do 6rokov,ci len do 5?Simonka bude mat o tyzden 5rokov a nejak som teraz v pomykove..... Akoze,nic sa nezmeni urcite este dalsie 2 roky.Na tpp sa zamestnat nemozem,nema mi kto pomoct z detmi a tak musim cakat,kym zacne chodit Simi do skoly,tam uy moze chodit aj sama zo starsimi....len chcem mat vsetko v poriadku po ,,odvodovej,, stranke.Teraz za mna plati Zdravotne poistenie stat + agentura odvadza za mna z kazdej vyplaty.Len ak je ta predlzena materska len do 5 rokov,tam to budem musiet ist nahlasit na UP alebo do Socialnej poistovne.....tak aby som vedela co a ako
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka1108 Dodatočne všetko najlepšie. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava @kaia @lenka1108 všetko najlepšie aj od nás, veľa zdravia, lásky a vždy dôvod na úsmev ;-) x-) Aj u nás už po 1. oslave. Bola som však v takom kolotoči, že som nevedela čo skôr. Ondrejka čakala kontrola na urológii a dopadla výýýýborne, teraz budeme už chodiť 2/rok na kontrolu. Tešíííím. Najkrajší darček to bol aj pre Ondrejka. Pán docent Minčích chudáčisko chodil po ordinácii a hľadal čo by mu tak dal k narodeninám (Ondrejko kade chodil tade rozprával, že má narodeniny). No a našiel vhodné len striekačky. Tak sme išli domov so striekačkami. Odvtedy nám pravidelne "odoberá" krv, dostávame očkovania ... Veľké oslavy sú naplánované v nedeľu. Jedna várka doobedu a druhá poobede. Tak snáď to dobre dopadne. A áááách ako to letí. Mám doma 13 ročnú pubertiačku a 5 ročného fešáka. Ináč náš Oďo si praje len jediný darček a to bračeka, vraj sestričku má a chce bračeka. To je už asi jediné čo mu nesplníme. Tak dostal robotíka aky mal bábätko :-D :-D :-D. No a začal nám z ničoho nič písať. Zatiaľ vie len zopár slov no aj tak nás prekvapil. Doteraz fičal len na číslach (ako jeho sestra). @karap do 6 rokov. Nám najprv schválili na rok a 9 mesiacov a potom sme predkladali správu a dali nám už do 6-tich rokov,. Podľa mňa si mala žiadať od začiatku. Len trebalo pobehať odborníkov aby ste mali odporúčanie. Ja chodím normálne do práce a Ondrejko do škôlky. Toto mi slúži ako poistka pri častej OČR-ke v práci. Nemôžu mi na to nič povedať, pretože som aj do práce dala papier o "zlom" zdravotnom stave môjho fešáka. Skús nič to nestojí. V najhoršom Ti nedajú. A môžeš len získať. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab vďaka, niečo určite vyskúšam. Aj mm sa potešil, že pomením klasiku. Tak uvidíme, podám potom správu ako to dopadlo x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia sice to ma od vianocnych gul daleko :-D .. ale farebne to sedi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dnešna hláška ,v aute nám spievala Adele a Olívia velmi skromne poznamenala: ,,Mamka ja mám taký istý hlas ako Adele.ˇˇ :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Všetko najlepšie prajeme všetkym oslavencom hlavne veľa zdravička :) @lenka1108 Leni co mas na mysli? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, prajem vsetkym novembrovciatkam krasne piate narodeninky, nech su deticky zdrave a stastne. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne o pol noci som sa tu objavila po dlhom case, ako matoha. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
objednala som pre Anetku http://hrackarik.sk/naucne-hracky-/26... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper Simi, alebo kocky viete mi poradit ktory eshop na sk, cewe alebo happy foto, pamas alebo na fotoknihu je lepsi? ci je to jedno? vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@gab ja Ti velmi neporadim. ja mam vyskusane len cewe. som s nimi spokojna a vsetky knihy robim tam. vzdy rovnaky stvorcovy format len hrubka je odlisna :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@harper akuratik som na ich stranke http://www.cewe-fotokniha.sk/produkty... , len neviem najst ako je to s tymi stranami, zaklad je 26 a potom za kazdu jednu je priplatok?
Odpovedať
Profilova fotka
@gab za kazdych osem stran je priplatok :-) a ja davam robit na matny fotopapier tu je cennik https://www.fotolab.sk/cewe-fotokniha... ja osobne videa nedavam, lebo v podstate tam bude fungovat len tri roky a potom tam uz bude len prazdny qr kod :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper a to si kde nasla? =-) ci to vies? lebo klikam a nist neviem najst
Odpovedať
Profilova fotka
@gab som Ti to dopisala do toho povodneho, tak ja obvykle chodim cez stranku www.fotolab.sk a tam cez produkty tusim a je tam aj cennik. a teda toto viem, lebo naposledy som robila po tohto rocnej dovolenke knihu za dva roky, takze som viac krat pridavala po osem stran :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab ja davam robit tuto CEWE FOTOKNIHA Štvorcová, tvrdá väzba, fotopapier matný (26 strán) v podstate pozeram, ze je to ta najdrahsia verzia pri tej stvorcovej ale zase vyzera to lepsie ako ked je to obycajny papier a povedzme si to tak ze je to pamiatka na dlhe roky ;-) a vacsinou davam robit vtedy ked je nejaka akcia, aj ked naposledy ma to vyslo cez 71e a to bola odpocitana 15e zlava :-D ale tak je tam cez 80 stran :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper to parada, vdaka, pozeram ze cez fotolab su tie ceny uplne ine, super, idem to natahat, aj happy foto ma dobru akciu momentalne, tak porozmyslam, tu som pozerala cez hofer aj bipu, tak za to iste chcu raz tolko, no jasne, arbeitzeit...
Odpovedať
Profilova fotka
@harper ja chcem dat urobit pre neter knihu s navodmi na torty a zdobenie, modelovanie a pod.. je cela paf na torty, tak nech to ma pokope, take tie zaklady
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Gabi, tieto veci sa oplatia cez zlavove portaly, ja som napr. davala robit fotoknihu od Go story Go a velka spokojnost za par eur. Maju aj teraz akurat akciu. https://www.zlavadna.sk/tovar/fotokni...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte moje zlate :-) gratulujem deturencom co uz maju narodeniny za sebou aj tym, ktorych to este caka :-) velkaci sú to uz a my mame tiež päťročnicu písania za sebou, nech nám to este dlho vydrzi :-) my sa uz pomaly aklimatizujeme, uz ani nemam paniku ked si predstavím,ze s nimi 3 zostanem doma sama :-D teraz nas čaká zaťažkávajúca skúška, mm ide zajtra do štvrtku na sluzobku, tak hadam to zvládnem v relatívnej pohode :-) najhoršie ze Matusko nie a nie sa úplne dostať z choroby, teplotu sopel nema len stale taký nepekný kašeľ, takze do škôlky ho dať nemôžem, ale energie ma kopu a len vymýšľa doma lebo sa nudí.. s Ondrejkom sa uz spolu pekne zahrajú,ani som nečakala ze tak skoro to príde ;-) pokial samozrejme nesklznu do bláznenia :-p takze aj tak je najväčší kľud, ked mi jedného zo starších niekto vezme vyvetrať, zrazu taký kľud doma :-p len ma občas prepadnu pocity viny, ze sa im nevenujem tak ako by som mala a naše denne fungovanie sa zužuje len na prežitie..ale tak časom sa ta organizácia zase trosku zlepší dufam :-) a musim sa s vami podeliť o radostnú novinku, podarilo sa nám kúpiť domček, pred pár dňami sme prebrali kľúče..bungalov,4 spálne pre nas ideálne riešenie, tak možno do Vianoc sa nám aj podarí presťahovať :-) pridavam pár fotiek mojich fešákov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard, krasni chlapci, super sprava x-). Ostavate v Prievidzi?
Odpovedať
@lerenard Mirka, blahozelam ku krasnym detom a klucom k domu - budete tam mat svoju pohodu:-)... nech ti to do stvrtku rychlo ubehne a ako tak v pohode to zvladnes....denne fungovanie, ktore sa zuzuje len na prezitie mi je velmi zname, casom to bude lepsie.... U nas je zaklad skolka, modlim sa, aby tam Romco uz konecne tento rok poriadne chodil....dve deti doma je uplna pohoda... Prajem ti vela sil, drzte sa!
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia áno áno v Prievidzi chvalabohu, pozerali sme aj v okolitych dedinách, ale hoci sme pojazdni predsa len je toto lepšia alternatíva ;-) a dakujem :-) @zuz4579 joj dakujem si zlata, ved hlavne ten dvor bude pre chalanov super nech maju výbeh, len prežiť zimu ;-) a fakt mi teraz príde uplna pohodka mat len 2 deti :-) chvíľami mame fakt take idylické momenty,starší sa spolu rehocu, malinky spinka, ja pri nich v klude varím a potom príde chvíľa ked všetci 3 chcú nieco hned a zaraz, spustia krik a ja uz len pozerám na hodinky a a odpočítavam hodiny do 8 kým pôjdu všetci do postele :-D najhoršie je toto zimné obdobie,skoro tma,vonku sa dlho neda byt.. držte sa aj vy, hlavne nech sú starší v skolke :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard chalani su krasni😍blahoželám k domceku, super sprava!! drzim palce, nech ste vsetci zdravi! no ake pozitívne výhľady si mi nacrtla😄ja stale verim, ze samostatnosť týchto dvoch starší bude pokračovať aj s príchodom noveho člena rodiny😁aj ked clovek nikdy nevie.. suseda rodila v auguste, starsiu ma kubkovu spolužiačku (tiez mia😃), teda 6rocnu a ta sa total pricucla k mame, vsetko musi robit s nou. nuž doteraz bola najmladšia a jedina baba pri dvoch bratoch, teraz jej malinká sestra vyfúkla poziciu😁
Odpovedať
Profilova fotka
@sanide super paci sa mi to... :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?