November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 Mne to nijak nešlo do hlavy,že len tak pre trocha blàznenia vo vode dieta umrie.Našla sa pravà prìčina.Je to velmi smutne,chuda rodičia. ;-( ;-( ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
:-D
Odpovedať
Ahojte dievcence :), cela osadka doma spi,ja pozehlila a ze idem sem nakuknut :D V prvom rade Vseeetko najlepsie vsetkym oslavencom,teraz je to tu sama oslava :). Prebehla som fotecky,neskutocneee ako deturence vyrastli,niektore som vobec nespoznala. Ked som tu spytam sa,co bavi vase dievcence,co donesie Jezisko pod stromcek??? A chodia vase detuchy na nejaky kruzok? U nas je vsetko normal,bezny kolobeh,obaja chodime do prace,baby do skolky, obcas nejake teploty,sopliky, ale tak da sa..Nelke v septembri vyberali nosnu mandlu,rezat z krcnych som odmietla. Ja cestujem do prace do BA,co je niekedy psycho po tej dialnici,ale mam moznost 2x v tyzdni ostat robit z domu.Inak svokrovci chodia po baby do skolky. Inak baby su podarene,Nelka je taka rozumnejsia,Anetka vecny pistos.Velakrat robim policajta a aj sama kricim,asi zo zufalstva uz... :) Pripajam par fotiek...
Odpovedať
@luci66 krasne dievcatka...
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia dakujem dnes uz nemal... Iba strasny kasel.... Vecer som mu dala cesnakc a olej na gazu a obviazala hrudnik... Rano sa zobudil a spalenu kozu ma 😟 ako spal sa mu to posunulo.... Uz neviem ako mu pomoct... Bledy je strasne...
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 ahoj prosim ta co mam dat danielkovi na popaleniny? Cesnakovy obklad mal a spalilo mu to kozu 😟 uz som si aj poplakala rano... Nemam doma fenistil mast iba kalcoliovu...ale citala som ze sa nema mastit... zubnu pastu, bielko,... A kadeco som sa docitala... dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@luci66 ake su zlate 😊😊 kočky
Odpovedať
Profilova fotka
@luci66, nadherne baby x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@disala, vsetko najlepsie krasnej Olivii x-). Vsetko najlepsie aj vsetkym detickam, oslavuje sa tu za radom x-)
Odpovedať
Profilova fotka
U nas sa dnes pisalo Jeziskovi ;-). Deti prekvapili, kazde malo iba jedno zelanie x-)
Odpovedať
@kaia u nas vcera vecer - Romanko si zela puzzle cislicu 10 :-D. Vsade maju tie puzzle od 0-9. Minuly rok si zelal dzusik. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia Dakujeme. :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia Olívia si zakrížikovala skoro celý leták z dráčika. :-D :-D :-D Som je ovorila že len jedno si može vybrat,tak vybrala si bábiku česaciu hlavu.
Odpovedať
Profilova fotka
@disala my tak podobne na kazdej strane si vyberie jednu vec a ked pride na dalsiu stranu tak povie ze to predtym uz nechce ale ine ;-) a tobiaskovi uz tooolko vybral :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia zlate deticky... :-) a ty sa ako drzis v praci ? Si spokojna?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@majoslava no.cesnek je taky :-( mne ho kazdy odporuca na tie moje uzasne ploche bradavice nic mi nepomaha ale bojim sa si ho dat vsade pisu ze nie na zdravu kozu takze som si ho.nedala lebo zdravej sa neda vyhnut asi budem.musiet nasetrit len na laser... Mozno by bolo najlepsie len keby mu to dychalo... Ci..
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetko najlepsie kraaasnym oslavencom ...
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito, dakujem ;-). V praci hekticky, ale fajn... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito ma to na hrudi... A boli ho to...na noc som mu to potrela kalciovou mastou... Tak si to vycitam ze som ho nekontrolovala.... Od stvrtku som bola nonstop hore co teplotoval.... Ani neviem ako som v sobotu zaspala... A vcera som uz bola psychicky nadne... Ked som to videla co som mu sposobila
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti krasne narodeniny
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava nevycitaj si to chcela si mu pomoct ... Uz len aby to prestalo boliet Drzim palce
Odpovedať
Profilova fotka
@disala neviem ci si uz kupovala, ale aj mama chcela nasim kupit tu cesaciu hlavu, ale ked som Anete objednavala sijaci stroj tak som tam videla tiez taku hlavu a zdala sa mi lepsia, tak som mame ten rozdiel doplatila a objednala som jej tuto http://hrackarik.sk/naucne-hracky-/26... prisla v priebehu par dni ale nerozbalovala som ju len som ju mame odniesla :-) ale podla obrazkov tam je dost prislusenstva :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj, ak by ste niektora potrebovali objednat nieco z netu a nedovazaju na SK tak existuje stranka www.znemecka.eu tam ked sa zaregistrujete, tak vam pridelia adresu v nemecku a tato ceska firma potom vyzdvihne ten balik v tej schranke a doruci vam ho na SK. prave dnes prevzali z tej schranky moj vianocny stromcek co som objednavala :-) tak sa tesim, ze to tak funguje x-)
Odpovedať
Profilova fotka
tiez sa pripajam s blahozelanim vsetkym oslavencom co uz mali a aj tym, ktorych to este len caka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava radšej choďte k dr., na diaľku je ťažko radiť, keď som to ani nevidela. Kalciovka by bola dobrá, alebo panthenol, ale naozaj to radšej ukáž obvďáčke
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 nasa Dr.? Dusil sa kaslom a poslala ho domov ze ma dychanie ciste a vecer 39 teploty.... Kupila som aj fenistil...bojim sa ze mu ostanu jazvy....ku koznej dostat sa je umenie... A ked je chory nechcem s nim pol dna vysedavat v ambulancii plnej ludi... O tyzden ideme do BB to si vypocujem aka som neschopna a hlupa a pod. ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito dakujem vycitam si to.... Som na vsetko sama domacnost...praca maly... Nie je to ospravedlnenie... Ublizila som mu a ak bude mat jazvy kvoli mne sa zrutim uz.... Nevladzem uz pozitivne mysliet...
Odpovedať
Profilova fotka
Baby,ak som dávala Olívii robit pas ja,može ho vybrat aj muž?Na papieri je matka,a doteraz som vždy vyberala ja.Neviem ako to chodí.
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Maji, fenistil gel potom nemoze ist na otvorene rany. zelam rychle vyzdravenie.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?