@juanna ja som v zahranici. kupujem si Splendu ale naj je Stevia. ta sa da tusim kupit aj na Svk. hlavne nepouzivajte dievcata sladidla kde je ASPARTAM! aspartam je v podstate jed ]-(
@lucky3 ziadne polystyreny v DD! ;-) radsej si pec vsetko z ovsennych otrub-tie su najdolezitejsie :-)
@lucky3 tak in epecivo nemozes,,,,a ked ti tie otruby nechtia takto ,,,tak si z nich var in e jedla,,,,,,,otrubovu kasu,,,ta chuti ako krupica:).....alebo rozne masove jedla,,porzi si recepty,,,,skoro vsade idu otruby,,,no nezabudaj na dennu davku:) ;-)
ahojte 5 den druhej fázy jer predo mnou mám zeleninku takže dnešné meníčko je :
špenátik zahustený nízkotučným m liekom s majzenou.....milujem špenát a vrelo odporúčam zasa s abudeme s malou hostiť na nom
a uvarené morčacie prsíčka to si samozrejme rozdelím
a večer obrovskýtanier so zeleninkou a ladovím salátom a balzamikom...
idem si uvariť kávičku ...
prajem pekný dníček -8kg
Baby ja som prišla na božský recept :) Kuracie prsia som dala do vajíčka a obalila v otrubách ovsených.. dala kvapku olivového oleja.. a spravila na panvici :) je to vynikajúce.. :) Odporúčam vyskúšať..
prosim vas, poctivo dni striedate? bo ja mam 3 dni zeleninovy, potom 1 bez, zas 3 zeleninove.. ja bez tej zeleninky nemozem byt:-) vaha ide pomaly dole aj tak.. ale asi je to zle, vsak?!
@vanilka123 ..ja striedam 2a2,,,,vaha klesa,,,bolo mi povedane, ze naj je 1 a 1,,,,,,ja ked mam 2 dem BB tak tiez je to kriticke,,,,ale tak zatial drzimm,,,,,
Ahojte, vcera som sa dozvedela neprijemnu spravu s ktorou som vobec nepocitala,moj sef mi oznamil, ze po skonceni rodicovskej so mnou dalej nepocita,a ja som sa uz tak tesila do prace :-(
Nikomu okrem manzela som nepovedala, ze som na DD a vcera si kamosky vsimli zmenu,dost ma to prekvapilo pretoze mam dole len 3 kg ale odmerala som si stehno a -2cm :-)
vcera BZ
ranajky: jogurt, kava s mliekom
obed: peceny kapor a zeleninovy salat,cola zero
olovrant: otrubova zemlicka s tvarohom a sunkou
vecera:zavinac s otrubovou zemlickou,cola zero a o 22hej este pohar acidka
@lolitqa nemam ju doma, ale ked pojdem do obchodu, tak sa na nu pozriem. Do kolko percent by mala mat? A smotana light existuje? Ci by sa tiez nahodou nemohla.
@lucky3 niekde som čitala že smotana light sa môže, tak neviem...a tu majonezu no neviem neviem čo v nej bude, skús pozrieť ale ako náhle tam bude rastlinny olej tak ani nepozeraj, čo myslím, že určite tam bude
@lucky3 jasne koreniny sa môžu a kečup light ja nekupujem ale kupujem so sladidlom kečup v kauflande majú :) zas toho kečupu si nedávam na litre takže to je úplne v pohode :)
@katkita ..tak si podus spanat v troske vody,,,,daj tam korenie, po pripade zeleninovy bujonä troska) ;-) ,,,,,cesnak,,,,povar to nech ti voda vyvrie,,,,a zahusti to troska - mliekom a lyzickou gustinu,,,,alebo rozslahanym vajickom,,,,,