Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@lucky3 ja som skusila take palacinky na slano s rascou
a chutili mi, ked tak skus
8. máj 2012- Sponzor fóra
@locikaaa tie tortily sa v tej mikrovlnke naozaj spravia? dakujem
8. máj 2012@ncora ahojcek, ta jogobela sa moze jest aj v prvej faze? dakujem
8. máj 2012@lucky3 tak in epecivo nemozes,,,,a ked ti tie otruby nechtia takto ,,,tak si z nich var in e jedla,,,,,,,otrubovu kasu,,,ta chuti ako krupica
.....alebo rozne masove jedla,,porzi si recepty,,,,skoro vsade idu otruby,,,no nezabudaj na dennu davku
9. máj 2012@lupe33 chaos,,,comu nerozumies??
9. máj 2012ahojte 5 den druhej fázy jer predo mnou mám zeleninku takže dnešné meníčko je :
špenátik zahustený nízkotučným m liekom s majzenou.....milujem špenát a vrelo odporúčam zasa s abudeme s malou hostiť na nom
a uvarené morčacie prsíčka to si samozrejme rozdelím
a večer obrovskýtanier so zeleninkou a ladovím salátom a balzamikom...
idem si uvariť kávičku ...
prajem pekný dníček -8kg9. máj 2012@vanilka123 ..ja striedam 2a2,,,,vaha klesa,,,bolo mi povedane, ze naj je 1 a 1,,,,,,ja ked mam 2 dem BB tak tiez je to kriticke,,,,ale tak zatial drzimm,,,,,
9. máj 2012@sabbi1693 ,,,takze rezne????
9. máj 2012- Sponzor fóra
@juanna jo udelaji se, jen to musis vychytat podle svoji mikrovlnky, mě třeba stačilo 4 a pul minuty po peti minutach byla uprostred vysušená
9. máj 2012@lucky3 pochybujem, ale tak skús dať aké ma zloženie?
9. máj 2012Ahojte, vcera som sa dozvedela neprijemnu spravu s ktorou som vobec nepocitala,moj sef mi oznamil, ze po skonceni rodicovskej so mnou dalej nepocita,a ja som sa uz tak tesila do prace
Nikomu okrem manzela som nepovedala, ze som na DD a vcera si kamosky vsimli zmenu,dost ma to prekvapilo pretoze mam dole len 3 kg ale odmerala som si stehno a -2cm
vcera BZ
ranajky: jogurt, kava s mliekom
obed: peceny kapor a zeleninovy salat,cola zero
olovrant: otrubova zemlicka s tvarohom a sunkou
vecera:zavinac s otrubovou zemlickou,cola zero a o 22hej este pohar acidka9. máj 2012@lolitqa nemam ju doma, ale ked pojdem do obchodu, tak sa na nu pozriem. Do kolko percent by mala mat? A smotana light existuje? Ci by sa tiez nahodou nemohla.
9. máj 2012@lucky3 niekde som čitala že smotana light sa môže, tak neviem...a tu majonezu no neviem neviem čo v nej bude, skús pozrieť ale ako náhle tam bude rastlinny olej tak ani nepozeraj, čo myslím, že určite tam bude
9. máj 2012@lolitqa Inak neviem najst v obchode kecup light. A akurat vypekam chlebiky a pizzu a mi napadlo, ze mam bylinkovu vegetu. Ta by sa mohla?
9. máj 2012@juanna kakao, skorica...umele sladidlo (s mierou)
9. máj 2012@jaja4451 ako na ten spenat, tiez ho mam uz umyty a hladam recept bez oleja (mam cerstvy spenatik)
baby radte
dakuejm9. máj 2012@katkita ,,chce s polievku,,alebo na husto,,,??
9. máj 2012@lucky3 jasne koreniny sa môžu a kečup light ja nekupujem ale kupujem so sladidlom kečup v kauflande majú
zas toho kečupu si nedávam na litre takže to je úplne v pohode
9. máj 2012@hokejka111 privarok, cize nahusto.
dakujem9. máj 2012@katkita ..tak si podus spanat v troske vody,,,,daj tam korenie, po pripade zeleninovy bujonä troska)
,,,,,cesnak,,,,povar to nech ti voda vyvrie,,,,a zahusti to troska - mliekom a lyzickou gustinu,,,,alebo rozslahanym vajickom,,,,,
9. máj 2012
@hokejka111 Och, skoda. Neviem nejak prist na chut tomu otrubovemu pecivu...