Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
h.a.i.n.y
Autor diskusie
13.04.2009
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
petkaa28
21.07.2010
dakujem:) ani ja som k nej nesla...moja teta sa u nej na mna pytala...tak tetula, co ma nikdy nevidela povedala, ze svadba az o 4 roky a nie s mojim snubencom...tak som jej odkazala, ze buduci maj ju srdecne pozyvam:)
Odpovedať
Profilova fotka
petkaa28
21.07.2010
Oznamka si robite samy, ci to nechavate na nejaku agenturu? Ja som robila bratovi minuly rok, len sme to dali vytlacit a stalo nas to cca 20 €, tak to tak asi aj ja poriesim...
Odpovedať
barborav__2
22.07.2010
Petkaa28 - saaom trosku neznala, 20 euro za tlac? to je dost málo 8-) kolko ste tych oznámiek tlacili? A ešte jedna otázočka: ked si niekto dáva tlačiť sám oznamko, obálka je aka? obycajna? Som trosku v týchto veciach ozaj truhlík.
Odpovedať
Profilova fotka
wera.g
22.07.2010
petkaa28 - tak to je dobré že ti veští ani ťa nevidela:-D My sme si chceli robiť oznamko sami, veľmi sme chceli oznamko s fotkou, ale našli sme nakoniec jedno, ktoré nám tak učarovalo, že si ho dáme spraviť :-) Tie, ktoré si dávate robiť oznámenia, aká je normálna cena za 1ks? A koľko pred svadbou si ich dávate vyrábať? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kacennnka
22.07.2010
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra. Porušoval pravidlo "Fórum nie je pre firmy".
Profilova fotka
wera.g
22.07.2010
kacennnka - uff, no naše vychádzajú na 2 eurá, a to som si myslela, že je ešte super cena : :-N totiž moja švagrina mali oznamko len to klasické perleťový papier, na tom pauzák a napísané a stál ich 3eurá kus, tak som sa tešila ako som ušetrila, no tak nič :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
slintacik
22.07.2010
ahojte kočky ;-) a ako riešite hudbu? budete mať kapelu či DJ-a ?
Odpovedať
Profilova fotka
luna303
22.07.2010
ahojte, pridám sa aj k vám, máte peknú tému ;-) Oznamká mám aj ja vybraté ako by mali vyzerať, nájsť sa nedajú nikde, lebo som si ich navrhla sama ;-) . Dúfam len, že sa nájde niekto kto mi ich bude vedieť aj zrealizovať. Bude tam totiž aj naša foto. Keby som vedela ako s fotkou tak si ich urobím aj sama, ale nato treba asi nejaký pc program alebo neviem. Síce aj svadobné noviny mám už v poslednej fáze dokončovania a tiež tam mám veľa našich fotiek. Uvidíme skúsim sa s tým pohrať. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kacennnka
22.07.2010
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra. Porušoval pravidlo "Fórum nie je pre firmy".
Profilova fotka
wera.g
22.07.2010
slintacik - my jedine kapelu, podľa nás spravia väčšiu zábavu než DJ, ale zase komu sa ako páči :-) A vy čo ste vybrali? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
slintacik
22.07.2010
my sme práveže ešte v štádiu rozhodovania, pretože tam budeme mať väčšinou mladých ľudí, tak neviiem či by nebol lepší ten DJ, ale neviem...
Odpovedať
Profilova fotka
wera.g
22.07.2010
U nas to bude cca v rovnakom pomere, ale co sme boli na svadbach, tak kde bol dj nebola az taka zabava ako kde bola kapela, nechceme z toho robit najvacsiu zurku, ale chceme sa vyblaznit, vytancovat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
petkaa28
22.07.2010
barborav - tlacit sme dali cca 60 oznameni + 20 pozvani k stolu..Menovky, menu a tak sme si tlacili sami..Inak ak by ste niekto chceli, tak Vam mozem pomoct s vyrobou - nie som expert, ale bavi ma to a par som ich uz spravila. V albume mam bratove - svagrina chcela mackov Me to you :)
Odpovedať
Profilova fotka
luna303
22.07.2010
ahoj kacennnka, no svadobné noviny máme pre hostí. Je to dobré z toho hľadiska, že si hostia môžu prečítať niečo o vás dvoch, alebo o rodinke. My budeme mať ten prípad kedy sa väčšina našej rodiny uvidí prvý krát až na svadbe a niektorí z priateľovej strany ma až tak dobre nepoznajú a opačne. Alebo v prípade keď sa náhodou pôjdeme večer niekam fotiť s kamarátmi, alebo sa spraví únos nevesty, aby sa hostia nenudili bez nás. ;-) Dala som tam pár pikošiek o nás, o rodičoch, ako sme sa zoznámili, zopár hier pre deti, aj krížovku pre moju babku :-D tá ich vypĺňa hádam všade a vždy. Aj pár fotiek z detstva až po naše spoločné s drahým. Spravila som tie noviny na odporúčanie, vraj mávajú úspech :-) tak uvidíme. My sme sa rozhodli tiež pre DJ a jeho kolegu, dúfam, že sme spravili dobre. No je to drahého dobrý kamarát a na svadby je zajednaný už rok dopredu. Tento víkend sme ho boli pozrieť, hrá fakt dobre, ale je už unavený z toľkých svadieb :-D , ale na našu sa teší...
Odpovedať
lulu756
22.07.2010
Ahojte :-) Môžem sa k Vám pridať ak dovolíte? :-N My svadbu plánujeme 9.4.2011 ;-)
Odpovedať
lulu756
22.07.2010
Tak ako začať :-D :-N Chceme kapelu aj keď ešte nevieme akú :-D Oznámenia sme už vybrali len ich zrealizovať ;-) :-D Menovky si budeme tlačiť my ;-) o tých novinách som ešte nepočula :-p :-N ale je to super nápad takže musím tie "pikošky" zozbierať a zosumarizovať x-) fotiť sa budeme u známeho a taktiež nás bude fotiť aj počas celého svad. dňa 8-) :-D Máme pozvaných cca 80 hostí, ale to sa bude ešte upravovať,rátať a tak :-D :-p ;-) Ja mám 20 rokov,volám sa Lucia a nastávajúci manžel má 21 rokov a volá sa Radim ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
trdielko149
22.07.2010
ahojte baby tak ja si robim oznamko sama vo photoshope no neviem v tom az tak dobre robit a spravit si take s nasou fotkou :-| dnes som sa bola pytat vo firme a 0,83 centov/1kus + karticka ku stolu 0,28 centov/1kus je im jedno ci si prinesiem vlastne alebo take co oni urobia cena je jednotna ..takto je to v LV ale v Zlatych Moravciach je to tak ze ci vlastne ci ich navrh 0,40 centov/1kus co je riadny rozdiel a ked sa objednava nad 120 kusov tak karticky mam zadarmo a kedze ZM je moje mesto kde som vyrastala a kde som chodila do skoly pojdem tam od Levic to az tak daleko nie je :-) :-) :-)
Odpovedať
beronsche
22.07.2010
Ahoj Lucka, vitaj. Aka si ty mladucka.... dufam, ze sa neurazis, ze to ti pisem, ale to je prva vec co ma napadla, ked som uvidela tvoj prispevok... ;-) Inak aj my chceme kapelu a este nemame ani sajnu aku.... :-p A oznamka urobi moj drahy vo photoshope, mozno nebudu dokonale, ale aspon budu originalne.. :-D
Odpovedať
lulu756
22.07.2010
beronsche - nie neurazim sa ;-) Dakujem za privitanie :-) To sme na tom rovnako :-D neviem asi od známych sa opýtam že akú oni mali a tak :-p :-N :-D Jedna svadba a koooľko starostí :-p 8-( :-D A s tými oznamkami super nápad máš :-D My sme taký že všetko na poslednú chvílu-taký flákači :-D Takže mi tak zbežne ešte len začíname robiť zoznam hostí :-o :-N A od soboty sa tu asi neohlásim ideme na dovolenku x-) 8-)
Odpovedať
lulu756
22.07.2010
Chcem sa opýtať aké "suveníri" si odložíte zo svadby :-N =-) My si necháme kúsok svadobnej torty zmraziť,kyticu vysušiť či čo to je :-N , šaty budú šité na mieru nie požičané ;-) ,a ešte čo sa necháva ? :-p :-N Chcem mať krásne spomienky,tak preto sa pýtam ;-)
Odpovedať
beronsche
22.07.2010
lulu, myslim, ze nam budu stacit fotky a este nam zostanu svadobne pohare... A este si necham zavoj na pamiatku.. hmm inak ma uz nic nenapada.... :-D A spomienky ti predsa zostanu tak, ci tak.. ;-) A miestnost uz mate vybratu? S tym je asi najvacsi problem. Ja som povodne chcela mat svadbu 30/4 a ked som im zaciatkom juna telefonovala, uz bolo na ten datum obsadene... :-p
Odpovedať
lulu756
22.07.2010
No našťastie miesnosť máme zajednanú,svadbu nebudeme mať v kostole ale v kaštieli v Jaslovských Bohuniciach a tam aj hostinu ;-) x-) Moja teta tam mala oslavu 50. narodením a je to tam krásne, ja som taký starodávny štýl ;-) :-) Hej spomienky,video,fotky 8-) To stačí,lebo mám "skvelú" susedu ktorá si dala odložiť aj kúsok (pramienok) vlasov zo svadby :-D =-) :-o A oni tam zaobstarajú aj jedlo ;-) :-) Povedali sme si menu a spravia nám ho ;-) Ale zákusky,torty si musíme my zaobstarať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
wera.g
22.07.2010
Lucka vitaj :-) no my zo svadby budeme mať hlavne seba, ja nové priezvisko ako pamiatku, obrúčky, fotky, video a koooooopu krásnych spomienok :-) A aký máte termín?
Odpovedať
lulu756
22.07.2010
wera.g - dakujem za privitanie ;-) :-) x-) No termín máme 9.4.2011 a ty? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
wera.g
22.07.2010
ja o niečo neskôr - 7.5.2011 :-) Jeej a svadba v kaštieli, to bude romantika :-)
Odpovedať
lulu756
22.07.2010
wera.g hej tak to bude :-D x-) mas IP ;-)
Odpovedať
lulu756
22.07.2010
skoro mesiac ;-) a ty budes mat kde?
Odpovedať
Profilova fotka
wera.g
22.07.2010
jedna reštaurácia v Lozorne pri Malackách :-) A kde chcete fotiť? :-)
Odpovedať
lulu756
22.07.2010
no asi v prírode alebo zámok ;-)
Odpovedať
lulu756
22.07.2010
wea.g ahojky už idem ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?