Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
caute baby tak my uz mame zaplatenu zalohu za salu, tak sa teskam a konecne uz aj rodina berie vazne nasu svadbu a nehovoria ze je to daleko a neviem co este. Hudbe sa nejako nemozeme dovolat tak hadam v priebehu tyzdna aj toto vybavime a mame vsetko co tento rok trebalo urobit.
aj album od nasho fotografa mi prisiel s jeho fotkami, aby moj mily si vedel predstavit styl jeho fotenia, a ja aby som vedela aby asi album budeme mat, aj som si ho odfotila, ale do albumu ho dam neskor ked si dokoncim sperk na sesterkinu svadbu tak aj s tym ho dam do albumu24. júl 2010ahojte baby necitala som vsetko ale to s tym albumom akosi nechapem poprosim vysvetlit
dakujeeem
my mame salu,dj+starejsieho a fotografa ... kameraman mi povedal ze staci ku koncu roka ked sa mu ozveme a to pre tento rok staci az buduci rok ostatne vybavime ako saty,oblek,matrika a podobne ...25. júl 2010bambula ano tie satky mam z pp skusane pri kostole v takej zelenej budove, ale urcite som sa rozhodla ze tam si nepojdem poziciat ale naisto idem do spisskej belej vyjdu ma tam lacnejsie satky, ktore su k tomu znackove nez v tamtom salone, co viem ze tamtie saty niesu znackove, vraj su z polska co mi jedna znama povedala a su hlavne drahe
25. júl 2010trdielko: to s tym albumom ti vysvetli lulu756 ked sa vrati z dovolenky zaciatkom augusta, ona je hlavna akterka toho a ona to bude vediet najlepsie vysvetlit
hovorila som, ze z toho budeme mat trosku väcsi chaos, ale mozno....ktovie....
A to vam naozaj staci ozvat sa kameramanovi az koncom roka? Ja co som sa pytala vsetkych dookola, tak kazdy postupne plni terminy na druhy rok... len aby na vas aspon myslel.
barborka: A o Spisskej Belej som pocula, vela zien si ten salon chvali, urcite tam zajdem aj ja, len zatial som nebola v salone ani u nasNie zeby som nechcela, ale asi si pockam na nove kolekcie, ktore pridu koncom roka.
25. júl 2010bambula ty mas krasny album..vidim ze vsetko mas nejak riadene do ruzovych farieb, i saticky, torticky a kvety...juuj najviac sa mi zapacila ta torta s ruzickami..skvele
wera mas nadherne popolnicky...a aj torticku mas s kvietkom, co je velmi vkusne...a lubi sa mi hrozne ta kyticka cela ruzova...no ta ruzova asi vedie vsade,ja to asi stocim na nejaku cerveno-bielu26. júl 2010baby, máte niektorá skúsenosť s mimibazar.sk? pozerala som tam šaty spoločenské, ale nejako tomu nedôverujem
26. júl 2010Biela Ruza - a kde si?
Maruska 24 - mimibazar je ok, ja som si uz tiez tam volaco volakedyobjednavala..
Bola som v piatok v jednom salone v centre Ba. Mila pani, poradila... povedala ze mam cas skusat az v oktobri novembri...šak ja som ani skusat nechcela, iba som šmejdila co kde maju
V piatok odchadzame na dovolenku - necakane, ideme do Chorvatska - také menšie odškodné od frajera za to, že som mala zlé výsledky u lekára.
a by ste neverili - svokra hned zahlasila ze idu s namimám ich rada, ozaj, ale som chcela ist na prvu a mozno aj poslednu dovolenku sama s frajerom.. prvu myslim osamote, my totiž vzdy ideme s niekym (kamarati a tak).
Nevadi, aj tak sa tesimeste aj moje dni dosli o tyzden skorej ako sme s gynekologom pocitali (už som bola zmierena s tym, že dovolenka bude poškvrnena červenou)
a ona bude uplne super
planujem trenovat na svadobnu cestu xi xi
(ak nejaka bude teda, co asi nebude, ale nevadi)
26. júl 2010
Nie ale chystám sa ho založiť a poslaťť Vám hesielko, vy určite niečo zmajstrujete keď budem preč