Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
oki, v pohode :-)
my sme spolu 5 rokov........a komunikuju spollu cez stamprlik, rukami a nohami.......moj vie par viet a slov, ale nasi ani za svet nieco pochytit! Je sranda sa na nich pozerat niekedy.
Uze si vyletik :-D na kolko idete? ja idem 25/9 na 5 dni - podpisat zmluvu s DJom a este za fararom, lebo si vypytal manchester united sal na krk :-p
A obcas ma to mrzi, obcas nie. S nasimi si lepsie rozumiem zec telefon a museli by sme si na seba velmi zvykat, lebo ja som odisla hned ako 18 rocna, tak som dospela tu - zariadla si domacnost, nasla pracu, robim skolu - vies co myslis? Som uplne ina ako ked som odchadzala pres 9 rokmi a oni ma maju za malu janu........
Teraz sa mojmu brachovi narodil maly syn, tak za mi cnie, ale da sa to.
ty si uz kolko tu? co robis? Tebe potom bude, ked pojdes domov a budes si moct kupit dom bez hypoteky! Taky som aj ja raz mala plan, ale teraz mam pozicku na 20 rokov.......
ladyjh, si ma pobavila, ze dom bez hypoteky. :-D :-D Je to sice aj moj plan, ale asi neuskutocnitelny.. neviem, ako sa niekomu podari tolko nasetrit.... :-(
Paci sa mi, ze "spolu komunikuju cez stamperlik" :-D Aj moja sesterka ma anglicana a ked boli doma, tak to vyzeralo, ze si celkom dobre pokecal s jej otcom - rukami, nohami a kazdy po svojom :-D :-D sranda :-D :-D
Domov idem sama a na na 2 tyzdne...
Momentalne sedim v kanci, zavalena papiermi a taaaakk saaa mii nechceee a este mi aj kolega zere nervy... Pred chvilou sa ma pytal, ci je bezne na slovensku mat doma plyn.... A pred tym, ze kde kupi taky chlieb ako "polish people eat" no ale aky tym myslel, mi uz nevedel povedat... Och boze, co otazka, to perla.... Mimochodom je z Indie...
Ja dnes do 5:30... :-(
A ty co robis?
dakujem, no nebol to pekny den...kamosku zramoval cyklista tak je ubolavena, tak som sa prelakla..no a mne zas dneska ukradli notebook a co horsie mala som tam dolezite dokumenty,ktore len tak lahko zas znova nenaberem,cize dnes len smutok a plac :-(
ruzicke a vsetkym ostatnym prajem podobne krasny dnik,dufam ze nie cely uprsany ..ruzicka nezda sa ti ze sme sa takto nahodou stali zavisle mierne od mojasvadba.sk?chichi ... a pekny vikend prajem tieeez x-)
Ahojte babky :-) Chcem sa opýtať, boli ste už svadbu nahlásiť aj na fare (tie, ktore budete mat v kostole)?? Lebo niekto mi tvrdi, ze to uz by som mala ist a niekto zas opak, ze mam este cas. =-)
bambula - my sme šli za p. farárom, ktorého chceme aby nás oddával, zaznačil si náš termín a viac nič nevieme :-D keďže sme si vybrali sobáš v inej farnosti ako z ktorej pochádzame, tak musíme mať ževraj nejaké povolenie z našej fary.. teda dúfam, že nám ho dajú :-)
Jasne, tak toto chapem ;-) Aj my sme si vybrali knaza, ktoreho chceme, aby nas sobasil, tiez je z ineho mesta, ale zase svadba bude v nasej farnosti. Tak tiez sa uvidi, ci nam to ti nasi knazi dovolia. Len teraz neviem, ci sa mame ponahlat na faru ci netreba....hm.... :-S
moj drahy ma teraz 3 tyzdne dovcu takze my sa pojdeme urcite spytat bambulka ;-) ale najma koli tomu ze nebyvame tam kde je svadba a chceme mat svadbu v tom kostole s tym ze sobasit nas bude moj bratranec kedze je knaz a mame sa navzajom radi s bratrancom a navstevuje nas ... ale kedy mame ist na matriku??to fakt neviem vraj najskor treba mat papier z matriky a potom ist za fararom ale zevraj papiere z matriky nesmu byt starsie ako 6 mesiacov tak som z toho de ..l ... :-|
trdielko - Tak ja neviem, citala som, ze vraj najprv treba ist na faru, potom na matriku spisat nejaku zapisnicu a potom z matriky tie papiere poslu na farsky urad :-| Fakt neviem, ci to ma cas, alebo....ale asi tak ako ty,ved za pytanie nik nebije, zajdeme sa spytat ;-)