Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Trdielko tak si aj ty s ňou lahni! :-N A čo sa deje?
Baby zaujímavé odkedy osm tehotná exém mi zmizol aj všetky tie fľaky čo som okolo neho mala ;-) :-o
Tuším idem zajtra kožnej ;-) =-)
hej hej, ja som myslela, ze osobnu........
ani nehovor, ved hovoria, ze ideme do double recession :-( keby clovek stale pocuval news, tak by bola uplna depka. ja som tiez musila zriedid spravy a noviny aby som nedeptala |-|
bybi, ja robim v sport development - pozri tu
http://www.netballnorthwest.org.uk/#/... ja som 3 z lava.
Ale uz tretim rokom studujem - chcem byt v HR - presnejsie Training/Development - akoze ucitelka pre dospelakov - trainer :-N
:-) luci, nic ti neunika - tu vianoce tak neoslavuju ako doma. A tu su vianoce na 25teho, nie 24. Ziadne vinsovacky, koledy.......Ale je to polnocna omsa
My stale oslavujeme 24-teho vecer :-) A potom sa 25.-teho nudime, lebo je vsetko zavrete :-D
Lulu prepac, ale nie vsetko sa da tak pesne prelozit :-N :-D
no baby - ja som u gyndosa este nikdy nebola, ale toto - take poznamky - to neviem ako by som zobrala :-N
Luci, sport development na SK ani neexistuje ]-( ale v skratke ti mozem povedat, ze organizujem kurzy pre deti, ucitelky a tak, a pomaham zakladat a akreditovat nove sportove (netbalove) kluby :-N