Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
weri :-D :-D
Odpovedať
Vierka..ale nieee ty mááš samé dobrééé otázkyyy :-D :-N A čo je ten rajský plyn? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa z neho smiala, ako keby som bola opita a aj mi povedali, ze to volaju smiaci sa plyn (tak nejak, najblizsie k prekladu :-))
Odpovedať
Bybi..zaujímavéé...je to aj na SvK ??? :-D :-N
Odpovedať
Vierka...tak pridávam sa do klubu :-D Aj ja mám veľmi nízky prah bolesti :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
nam pri obhliadke porodneho terenu, nic take neponukli :-D trdielko, ake mile oznamko mate. :-) ja uz mam predstavu o oznamku, ale ako ho vytvorit, to bude maturita :-p
Odpovedať
Profilova fotka
lulu tak to neviem, ale asi hej... Ci nie... zuzik, trdielko, pomozte :-N
Odpovedať
Bybi...tak som popýtam
Odpovedať
Profilova fotka
A ja som sa tiez na porod tesila, aj teraz ked budem znovu tehu sa najviac tesim na porod x-)
Odpovedať
Profilova fotka
oznamko mi robila petka28 ;-) komunikacia cez mail posiela mi ja som skusala vo photoshope ale tolko roboty je s tym ze az kurnik rajsky plyn-nepocula som o tom ...neviem ...hladajte na nejakych svk strankach ... mne dali len infuzku vyvolavacku a tabletku do "anicky" a islo to a o dve hodinky mi na brusku lezala Emmuska x-)
Odpovedať
Profilova fotka
bybi, palec hore, ja som na tom rovnako, lepsie ako cele tehu, teda mne ten posledny mesiac uz liezol na nervy s tym bruchom.
Odpovedať
Profilova fotka
:-p Ja som este 2 tt prenasala, takze som toho uz tiez mala plne zuby, velka som bola jak kamion, segra ma prisla pozriet tyzden pred terminom (3 pred porodom) a zostala na mna pozerat, ze som jak slon :-D Ale aj tak som mala krasne tehotenstvo, mne brusko prvy krat tvrdlo az pri porode :-N :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
no ja mam celkom vysoky prah bolesti si myslim 8-) a nemocnice som si uzila az az, tak dufam ze bolest neprezijem nejak extra a cely porod :-N
Odpovedať
Bybi,Zuzi..no ja sa mooc moocc tešííím ale obavy a strach ani nehovorím :-N ;-) A práve som si bola "pohovoriť" s WC :-p |-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ale tiez som 2 krat grcala pri tych bolestiach, este pred prichodom do nemocnice... lulu zase? Joj moja, vydrz to, potom si uz budes tehu len uzivat x-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne brusko netvrdlo vobec, vsetka bolest isla do krizov, dokonca ked som tlacila, tak som si musela vydut brucho ja, aby mi aj sestricka pomohlo vytlacit malu, ale zvladli sme to.
Odpovedať
Bybi..zase :-p Tak dúfam že áno x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bolest isla aj mne hlavne do krizov... A nam to tak supersky vyslo. Nasi si kupili letenky az na 1.10, ze uz bude drobec von. A isli sme po nich na letisko a drobec stale v brusku. Oni prichdzali polnocnym, tak sme ich v noci vyzdvihli, prisli domov o 2-hej... Vsetci isli spat, len ja som uz zacala mat bolesti, ale len take slabe, nemohla som spat, tak som o 4-tej rano pisala segre na skype, ci tam je :-D Jasne ze nebola :-D :-D :-D Isla som si k mojmu este lahnut, sa zobudil, hovorim mu ze uz mam asi kontrakcie, tak ma hladkal. Rano som ho vyprevadila do prace, ze chod, ved nam povedali ze prvorodicky aj 18 hodin rodia... O 6-tej zacal, o 8-mej mu volam nech ide domov. Bola som doma s nasimi, spravili mi ranajky, ktore hned isli aj von... O 10.30 sme prisli do nemocky a 13.50 bola Zarka na svete. Takze ona si potvorka pockala na prichod starych rodicov x-) Tak si ju potom krasne 2 tyzdne uzili a mne super pomohli. Ja som 5-ty den po porode dostala strasne horucky - 40tky, isla som k doktoroci, ale nic mi nenasli, tak som dostala antibiotika, ze to bude asi skryty zapal niekde. Tak nasi sa starali o Zarku, len na krmenie mi ju nosili... :-) Takze to aj bola super pomoc, ze sme ich tu malo :-)
Odpovedať
Baby šichta skončila ide sa domov ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sa mas, ja este 3 hodiny :-( Ale v pondelok je sviatok a v utorok mam dovcu, tak ma caka 4-dnovy vikend x-)
Odpovedať
Profilova fotka
nas porod bol uzasny i ekd bolestivy,bez epi ja som to nechcela ... ja som tiez vracala ... lulu moje zlate vydrz to ...ochvilku to prejde ...a potom ta caka krasne tehulkovanie a uzivanie si priprav a zariadovania veci babatku x-)
Odpovedať
Bybi..teeda asi to Zarka vycítila ;-) :-)
Odpovedať
Tdrdielko..dakujem mojko za povzbudenie :-) ;-)
Odpovedať
Ahojte babule!! Mate dobru temu.. ;-) Ja som bola pri segre, ked rodila druheho syna. To vam teda poviem, nadherny zazitok!!! Velmi emotivne!!! Akurat, ze ma ruka bolela, ako mi ju stlacala... :-D :-D Aj maleho som videla o chvilocku skor ako ona.. Ale ked sa narodil, tak som sa tak stasne zlakla, az som zdrevenela cela a potom sa rozklepala... lebo neplakal ako deti v telke, ja naivna som cakala rev a on len mrncal a velmi fialovy sa mi zdal... no skoro som od hrozy umrela, ze ci je v poriadku.... a on jasne, ze bol, uplne zdrave, tabulkove babo.. A este sa mi zdalo, ze ma strasne krive nohy, chuda male, ale pomyslela so si, ze no segre to nepoviem, ved prave dorodila... :-D :-D :-D Ked som sa neskor sestre priznala, tak sa nemohla prestat smiat... :-D Vlastne aj teraz, ked si spomenie na to, tak sa rehoce.... :-D :-D A inak, ani krive nohy nema, ten nas nezbednik... :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bero :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D No dobre ze si nepovedala, to asi nie je to, co chce mamicka po porode pocut :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
:-( kde ste zmizli??
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes mam celkom ok den, aj napriek zmenenemudatumu mam zarezervovanu salu a jedlo (kuk www.ujelena.sk), fotografa (dakujem bambulka :-* ) a hudbu. svokra, sa zatial dnes este neozvala, tak uvidime, dokedy bude trucovat, ale kedze chce, aby drahy vyzdvihol tortu co si objednala, tak jej to asi dlho nevydrzi :-N
Odpovedať
Profilova fotka
tak uz som spat z velkoskladu:) mna by tam nemali pustat :D zas som aj pre nasu potvoru nakupila:D http://www.doxlock-shop.com/product_i... sa tesim - krpci dnes nedostanu nic :))) trdielko a prisli aj nove oznamka??
Odpovedať
Livia, super, ze mas salu zarezervovanu!! A coze ste nenili datum? Kvoli miestnosti?
Odpovedať
Profilova fotka
beronsche....teraz mam vysnivany datum a aj ked sme kvoli tomu zmenili salu, stoji to za to. mala som nervy, ze co ak akurat okolo 14.5: budem mat statnice, teraz som kludnejsia, si myslim, ze isto nebudu tyzden po vVelkej noci.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?