Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
trdielko - ja viem a verim, ze to bude coskoro. ;-) A natrafila si tu na skvelu partiu, takze odsudzovania sa bat nemusis.
Jani - nieee, nepeciem torty :-D Ale tentoraz bola prilezitost a tak som sa do toho pustila. Celkom sa vydarila. TAka klasicka. Ale inak kolace to ano, tie peciem velmi rada, radsej ako varim. Aj ked.....kolace takmer vobec nepapam :-D
Trdielko....nechápem ako môže byť niekto tak drzí..veĎ je to tvoj život ty vieš prečo si v tehotenstve nemala svadbu..oni o tam predsa nič nevedia ;-) :-N
Och trdielko a to co za tema bola? Takych ludi mam najradsej... ]-( ! Ved to je kazdeho osobna vec, kedy mat babo a kedy svadbu, no nie... Kasli na kretenov trdielko!
pecies a nepapas ;-)
Ja tiez budem piect tento vikend, ale to take podvadzanie -- vysipem z vrecka, primiesam mlieko a vajicko a podme piect ;-) potom pridam nejaku nutelu a polevu.......a ze napecene ;-)
bero, my sme chceli ist stanovat ale nejdeme. este neviem, ci sa vobec dnes vecer dostanem domov - take su cesty napraskane. Tak budem piect......a ty?
bambulka krasny vikend prajem ;-)
lulu mne tu chyba smajl so zdvihnutym palcom niekedy to vynahradi celu vetu ... moj drahy sa hra s malou stylom ze akoze on spi aby zaspala aj ona ale ocividne to nefunguje lebo drobec si zmyslel ze ked sa uz vie postavit tak tato je preliezacka :-D a pokusa sa postavit pomocou jeho bokov a zadku a on sa smeje lebo ho steklia tie male rucicky :-D :-D
baby, inak ste a pobavili s tym seksikom a keksikom.......a buchanim po cele, to poviem mojmu ked budem doma.
Ja tiez nad tym rozmyslavam,z e ako to moj vydrzi be keksiku ked ja budem tehu. Uz aj teraz, ked nahodou nemam chut tak sa citim menejcenna ze sa ani o mojho neviem 'postarat'. tak asi budeme musiet skusat nove polohy a 'metody' ;-)
Vies lulu, tak mi treba, ze som v robote este, lebo sa mi nechce rano vstavat a tak zacinam neskoro - teda vlastne zoraz neskor, musim to stopnut.. :-D :-D :-D Este ze mame pruznu pracovnu dobu.. :-D :-D A teraz 3 dni volnaaa, super...
my ideme zajtra na oslavu babkinej 70 najprv oficialny obed a potom volna zabava sgrilovanim-tesim sa. v nedelu ma Petov oco narodky, ale po tom vcerajsku tam zrejme nepojdeme
ruzicka si ma naladila, tak ze idem aj ja trdielkine fotky malickej pozriet a tam nic.... Kde to pozeras?
Inak aj ja by som brala bambinko, hned a zaraz....