Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lady a preco si mysli ze modre??? moj tiez nevie ake budem mat saty, vie len ze biele, lebo stale nadavam, ze neviem zohnat biele topanky...
Odpovedať
Profilova fotka
:-D bybi priznanie a ani sme ti lampou do očí nemuseli svietiť :-D aj ja sa priznávam, ale bola bez ramienok a biela :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mna to ani nenapadlo, ved si viem odmysliet ako to vyzera bez... A aj tak som viac pozerala ze ci som v nich tucna alebo nie :-p :-D 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ked som prisla domov z nakupu, tak sa ma opytal, ze ake su a je zo zo zartu - krasne, princeznovske, nebickovo modre............. a on sa toho hned chytil, a volal mame, ze preco ma nechala take vybrat............a ona mu povedala, ze lebo mi pristali ;-) a tak som to potom uz nechala tak. a aj mi to sedi - nieco nove, nieco stare - nieco modre........... :-p teraz si lamem hlavu, ze potrebujem aj modre saty, ale to len take, spolocenske. a rozmyslam, ze ked ma pride vypytat k nasim, budem mat oblecene 'modre' a v mojich poriadnych ma uvidi az pri oltari. a tak sa aj ja budem sustredit na saty a nebudem revat z emocii..........som sibnuta>
Odpovedať
Bybi...ešte že si sa priznala :-D :-D :-N JA bez ramienok a biela :-D
Odpovedať
Jani super nápad :-D ;-) Teda ak som to správne pochopila :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
BABY ja som mala podprsenku telovej farbu :-N a skusala som aj bez :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ladyjh - ty si potvorka, takto si robiť srandu z drahého :-D :-D :-D aby v deň svadby nehľadal modrú nevestu :-D
Odpovedať
Jani..presne ako písala Vieruška naša aby si nemyslel e si nejaký hosť :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ved pri oltari ked ma tam bude cakat, budu uz biele. a hadam ma spozna .......
Odpovedať
Profilova fotka
Ale ubezpecujem vas ze na svadbe budem mat podprdu bez ramienok, aby ste sa za mna nemuseli hambit :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
luluuuuuu a nemala si náhodou moju? :-D :-D :-D :-D bybi - veď preto :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Jani... :-D určite veď budeš rozprávková nevesta x-) BAby..my sa za teba nehambíme :-D ;-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne, ja vás mám všetky rada bez ohľadu na to, aké spodné prádlo nosíte :-D :-D :-D
Odpovedať
Myslela som byby :-D Viekra a ja :-D :-D
Odpovedať
Čo Vieruškaaa..podprdu? Nieeee mojuuu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak baby a viekra - lulu máme tajné heslá? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no toto ma dostalo :-D :-D :-D ale mala som pekne ruzove :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lulu - :-D
Odpovedať
Ježíííííš sorry mojko akurát som pozerala jedno videjko :-D :-D :-D :-D :-N Tak som rýchlo písala :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
lulu ja som az teraz pozerala to video najhorsieho spevaka :-D :-D ja mam strasne rada Simona Cowela :-D
Odpovedať
hej simon a tej jeho vyraz :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a hlavne tie hlasky :-D
Odpovedať
len keby som rozumela vsetkemu co hovoria, tak to sledujem viac :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no to je pravda... Ja zboznujem jeho hlasky, on si nepotrebuje nic dokazovat a je to vidno... Mozno aj preto je tak bezprostredne vtipny :) som si akurat pozerala stare konkurzy ci ako sa to vola z X factoru, som sa nasmiala :-D
Odpovedať
vies mi dat aj link kde to nachadzate? ja vzdy mam problem s hladanim takych vydani/videi :-N
Odpovedať
Profilova fotka
chod na youtube a daj X Factor auditions a tam ti toho vela vyskoci :-)
Odpovedať
aha takze tradicne...no len tam bude chaos, jeden diel cez druhy :-.
Odpovedať
Profilova fotka
som tu zas :-D kamoška tu bola, tak sme vykecávali a nestíhala som vás tu :-)
Odpovedať
weri tu uz asinik neni 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?