Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
no ked som prisla domov z nakupu, tak sa ma opytal, ze ake su a je zo zo zartu - krasne, princeznovske, nebickovo modre............. a on sa toho hned chytil, a volal mame, ze preco ma nechala take vybrat............a ona mu povedala, ze lebo mi pristali ;-)
a tak som to potom uz nechala tak. a aj mi to sedi - nieco nove, nieco stare - nieco modre........... :-p teraz si lamem hlavu, ze potrebujem aj modre saty, ale to len take, spolocenske. a rozmyslam, ze ked ma pride vypytat k nasim, budem mat oblecene 'modre' a v mojich poriadnych ma uvidi az pri oltari. a tak sa aj ja budem sustredit na saty a nebudem revat z emocii..........som sibnuta>
no to je pravda... Ja zboznujem jeho hlasky, on si nepotrebuje nic dokazovat a je to vidno... Mozno aj preto je tak bezprostredne vtipny :) som si akurat pozerala stare konkurzy ci ako sa to vola z X factoru, som sa nasmiala :-D