Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
šetci chrápu :-D ja by som tiež aaaale nemchce sa mi :-D
Odpovedať
ani mne...najma ked viem ze vedla panuje futbal, tak ma to vytaca :-o
Odpovedať
Profilova fotka
:-D tak ja mám drahého v práci, u nás žiadny futbal - rozmýšľam že si pustím twilight :-D
Odpovedať
weri to ma nocnu???
Odpovedať
Profilova fotka
on robí 24hod a potom má 2 dni voľno :-)
Odpovedať
uf to vydrzi???? :-.
Odpovedať
Dobré ránko nevestičky x-) :-) U nás včera futbal...normálne ma to začalo baviť :-D :-D
Odpovedať
A kde steeee??? :-N asi dospávate :-D |-|
Odpovedať
Ale no baby :-N =-) =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tu tak narychlo, mala je uz hore a chystam sa piect babovku, obed uz je hotovy. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
som zabudla, Dobre ranko!
Odpovedať
Zuzi..čawes :-) A bábovku pošli aj mne :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
lulu my nespinkame od 6 ..drobcek mal vcera velmi divnu noc zaspala o 18.30 a niekedy tak zvykne zaspinkat az do rana ..ale vcera o 23 sa zobudila tak sme jej urobili mliecko na dobru noc a dali ju presne o polnoci hajat a mysleli sme ze si pospinka aspon do 8 ale ona nieee ona len do 6 8-( aj moj drahy obcas ma 24 sluzbu vojak je ... medzitym maju 4 hodinky oddychu on mava od 17.30 do 21.30 ale ked je ich na hale viac tak sa nevyspi alelen lezka ... :-) my sme sa vcera rozpravali o svadbicke a zhodli sme sa ze obrucky z chirurgickej ocele urcite a kedze sobas mame o 16.30 tak vecera bude o 18.30-klasika a potom druha vecera bude teplny bufet-raut od 23 do rana ;-)
Odpovedať
Trdielko...woow..tak dobrú "vojačku" máte doma :-p :-D Super že ste sa rozprávali..u nás nastala menšia dilema ohľadom kočíka :-S :-p :-D
Odpovedať
BAby a zajtra máme presne 5 MESIACOV do svadby :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat v piatok presne rok do svadby... celkom to leti, este nedavno to boli 2 roky:D sme sa smiali s priatelom, ze ideme oslavovat minus prve vyrocie svadby:)
Odpovedať
:-D A vy máte kedy??? Lebo v pase to nemáš :-N
Odpovedať
Profilova fotka
3.9.2011:)
Odpovedať
kacennka super :-))))
Odpovedať
Idem variť a upratovať :-D :-D :-D :-p Sami nechceeee :-p :-N
Odpovedať
trdielko takze nakoniec si sa rozhodla pre ocel? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ruzicka sme sa rozhodli ;-) chichi :-D :-D :-D uvidime hladame ... nechce sa nam vrazit 400 eur a viac do obruciek ktore sa vysuchaju a pod. ...
Odpovedať
ale vies ten wolfram :-) xcela si aj ten
Odpovedať
Ahojte :-) Čo tu nového? Lebo ste veeeeeeľa toho popísali :-D
Odpovedať
A kde nám zmizla Vierka,Bybi,Janka(Ladyjh) hmm :-D Sa flákajú..aha Janka(ladyjh) pečie dúfam že nezhorela :-D (tým nemyslím že nevieš variť alebo čo..to zo srandy píšem mojko) Vierka po návštevách a Bybinka naša asi spinké zo Zarkou :-) Sama sa opýtam sama si odpoviem :-D Supeer čo? :-D
Odpovedať
oddychuju
Odpovedať
Heh ja ešte idem doupratovať :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ja som teraz dozehlila a odpocivam... Mala som narocny vecer vcera |-|
Odpovedať
lulu A kde zmizla Deniska? Nevies nieco o nej?
Odpovedať
Hainy...šla na chatu :-) Vráti sa zajtra :-) Bybi..a čo také náročne :-N Zarka nechcela spinkať :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?