Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
lulu my nespinkame od 6 ..drobcek mal vcera velmi divnu noc zaspala o 18.30 a niekedy tak zvykne zaspinkat az do rana ..ale vcera o 23 sa zobudila tak sme jej urobili mliecko na dobru noc a dali ju presne o polnoci hajat a mysleli sme ze si pospinka aspon do 8 ale ona nieee ona len do 6 8-(
aj moj drahy obcas ma 24 sluzbu vojak je ... medzitym maju 4 hodinky oddychu on mava od 17.30 do 21.30 ale ked je ich na hale viac tak sa nevyspi alelen lezka ... :-)
my sme sa vcera rozpravali o svadbicke a zhodli sme sa ze obrucky z chirurgickej ocele urcite a kedze sobas mame o 16.30 tak vecera bude o 18.30-klasika a potom druha vecera bude teplny bufet-raut od 23 do rana ;-)
my budeme mat v piatok presne rok do svadby... celkom to leti, este nedavno to boli 2 roky:D sme sa smiali s priatelom, ze ideme oslavovat minus prve vyrocie svadby:)
A kde nám zmizla Vierka,Bybi,Janka(Ladyjh) hmm :-D Sa flákajú..aha Janka(ladyjh) pečie dúfam že nezhorela :-D (tým nemyslím že nevieš variť alebo čo..to zo srandy píšem mojko) Vierka po návštevách a Bybinka naša asi spinké zo Zarkou :-) Sama sa opýtam sama si odpoviem :-D Supeer čo? :-D