Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
oficialne si sa rozpisala bero
nasi palievaju kazdy rok v palenici tuto u nas. u nich. Aspon nebudem musiet kupovat vsetok alkohol.
Perinbaba tuto v bazari prenajima komplet vyzdonu - len si ju mosus vyzdvihnut, oribut sama a vratit. (mozes si ju dat aj poslat ale stoji to viac) Tak robim ja. Komplet vyzdobe pre 80 ludi bude stat 260 eur, v tom su navleky atd. Pozri vyzdoby.sk
Pozri sa aj tu, napady:
http://www.frugalbride.com/floralcentrepiece.html
http://www.superweddings.com/bridalcrafts.html
http://www.do-it-yourself-weddings.com/index.html2. sep 2010- Sponzor fóra
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
2. sep 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
2. sep 2010deezdemona a neprehanas trosicku? lebo kazdy chlap nie je romantik, aby vymyslel nieco super originalne. a okrem toho,ak zasnuby neboli pre teba prijemne prekvapenie, tak preco si ho potom beries? dolezite je predsa, ze sa lubite a chcete byt spolu a nie sposob akym ta poziadal o ruku. moje zasnuby tiez neboli take ake som si predstavovala resp. vysnivala, ale za traumu by som ich fakt neoznacila. proste beriem svojho draheho takeho aky je.
2. sep 2010- Sponzor fóra
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
2. sep 2010ja som si svoje zasnuby predstavovala tiez nejak inak, nejaka krasna romantika an vynimocnom mieste... ale nakoniec sme to spravili tak, ze sme sa dohodli, ze sa zasnubime a zasnuby boli u rodicov. Sice mal drahy pekny prihovor, bolo to romanticke aj ked nie ako v mojich predstavach. Ale myslim si, ze na tom az tak nezalezi..dolezitejsie je to, ze ta o ruku poziadal a chce si ta zobrat za zenu.... a prepac, ale ked povies, ze zasnuby boli grc, tak na jeho mieste by som si to este dobre rozmyslela...
2. sep 2010Caute kocky
Lady, my sme isli na SK autom uz niekolkokrat... Ale my sme ani nie hodinu od Doveru, takze pre nas je to o dost blizsie ako od vas... A ked prejdeme cez kanal, tak do TT je to 12-13 hodin... (ale moj jazdi ako Sumacher kde sa da)... Mne by to trvalo o dost dlhsie
Chodime na noc, takze cesty su prazdne a ja si pospim kolko sa da2. sep 2010ludia sa proste beru, maju sa radi, ziju spolu a chcu spolu byt, ale to neznamena, ze na inom nezalezi. je niekolko milnikov vztahu, ktore su pametne a je podla mna dolezite pripisovat im istu vaznost a dostojnost. hlavne ked si potom clovek na to spomina nech ma na co spominat. moj manzel je uplne v pohode, len je ignorant v tychto veciach, sice mame pekne spolunazivanie no spominat si na ziadne vyrocia ani na nic take nemozem. myslela som si ze ma to nebude mrziet ale mrzi ma to velmi a to sa blizi teras nase prve vyrocie svadby
2. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
tiez si vyzdobu robim sama co najviac ako je mozne. Sorry, ale za jednu servitku 35 centov nedam. Pri 100 ludoch, kazdemu dve servitky, tak sa asi nedoplatim len na takej blbosti.