Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ja som pozerala. mne je jedno - hlavne aby bolo zdrave. ja by som najradsej parik, ale nezalezi v akom poradi ;-)
Tento draci http://www.babygenderprediction.com/c...
Ahojte babule!!!
Hmm babatka riesite? Pridavam sa do klubu, aj my chceme babo hned ako to bude mozne.... Ja strasne neznasam vetu: Pokusame sa o babo... vzdy ma pri nej napadne, ze pokusat sa mozem, ale co ak to nepojde...
:-(
bajka - presne akoby som seba pocula... v marci este zima, v aprili post, bude maj... ;-) A tak nejak vyslo, ze az koniec maja.. no co uz vydrzime... :-D
Cinsky horoskop, ktory ti podla veku a mesiaca povie, ci to bude chlapec, alebo dievca :-D.
Myslim, ze to je vymysel, vacsine to ale vyslo :-D. Tak ako sranda sa to moze brat :-D
tak tak deniska:) statnice byvaju u nas na skole od zaciatku maja do polky juna...takze sa budeme snazit, aby som koncom juna rodila...
aj ked ja by som strasne chcela babo mat marcove - aprilove....aby sme mohli koncom aprila na prechazdky chodit a aj ked sa bude okolo roka ucit chodit, tak nech sa uci v botickach a nie snehuliach... :D
moje krsniatko sa narodilo s decembri - nikam von, lebo mrzlo....na prechadzky sme zacali az neviem kedy chodit....
tak mozno to spravime tak, nech to vyjde na april, cez statnice uz bude mat 3 mesiace, to ho tato zabavi :D (moj drahy je s detmi perfektny....ziadne pri nom neplace...) a ked by bol krpec moc nervny, tak si prelozim statnice na august...
Presne tak...vydrzime, cas leti ako voda... ;-) ;-)
A my sme uz skusali, ale len chvilku.... potom ma doktor stopol, ze najprv sa musi jeden problem vyriesit a potom pockat aspon pol roka... mne to pride ako cela vecnost.... :-( :-( Asi preto mi drahy dal projekt "svadba", aby som na to nemyslela... :-D :-D
joj dnes vobec nie som vo svojej kozi....
Aj aranzerka mi slubila poslat predbeznu cenu a nic mi nechodi.... uz zacinam byt nervozna....
Ahojte :-)
dne ssom bola u maminy...Radim v práci čo budem sama doma to už ma nebaví :-( Tak tam som bola-aspoň zmena prostredia...pohodička na terase neuškodí ;-) :-D
Vidím že riešite detičky...niektoré viete ako som na tom...nechcem to už rozoberať určite by boli narážky...Vy viete ako to bolo,je a bude ;-)
Liviapeto....si naFB? tam máme skupinku
Petka - pozeram, ze ty to mas vsetko poriadne premyslene :-N Mne je to vlastne jedno, ci to bude chlapcek, alebo slecinka a tiez kedy to bude, len nech to bude cim skor a nech mimi bude zdrave ;-) Aj ked moja mamina by rada vnucku, kedze ma zatial dvoch vnucikov. A zase draheho maminka ma dve vnucky. To aby sme mali dvojicky - aj dievcatko aj chlapceka :-D :-D :-D Ale to sa nestane. Nie su na to predpoklady.
inak baby, tie ktore mavate presne 28 dnovy cyklus, uz aj teraz sa vam da vypocitat termin. Dajte datum poslednej M... a ide sa. Alebo si treba vypocitat kedy to dostanete v ten mesiac ked pojdete naostro a termin sa lahko zisti.
Kuk sem - http://www.periodcalculator.net/
Tam dajte datum kedy vam zacala minuly mesiac a kolko dnovy mate cyklus (28 zvycajne). To vam da datumy na 12 menzes, cize 12 mesiacov.
A tu - http://www.calculator.net/conception-...
Ja som dala datum pozlednej menzes a v tabulke je vypisane:
najpravdepodobnejsie dni pocatia - najlepsi datum sexiku - dni oplodnenia - najpravdepodobnejsi termin.
Ale to funguje, len ak mate pravidelne menstruaciu.
bero, drahy ti dat dobry projekt. ked tak nad tym rozmyslam, tak aj mne to tak moj asi spravil. v jednu dobu som ho neustale otravovala, a spaval dole ;-)
A teraz mame aj havina, tak ten potlaca moje materinske pudy ;-) ale len trocha :-D
hej mata, to je pravda. v tvojom pripade sa to da najlepsie vypocitat podla poslednej M..../
Ako sa ma drobec? Inak juuuuuuuuuj ake sladke fotky, brusko vyzera super. :-)
lady - ja havina nemozem, jedine tak plysoveho, lebo sa psov bojim.... Chcela som macku a potom som s jednou byvala - teda z holkou, co mala kocura, vychovaneho, nadherneho .... ale strasne mi chlpy vadili, boli vsade.... Takze zatial sa vzdavam domaceho maznacika.... :-D
Jani...máme sa už lepšie(teda musím zaklopať) ďakujeme no veru Sofinka už vykúka asi je zvedavá :-D
Baby bože zachvílu to tých Piešťan...sa my nechceeeeee :-D :-p
Bero...pre čočky a brejle a ešte na nákupy jeseň sa už začala a nemám budndu ale už tehu všetko radšej nakúpim lebo zachvílu nebudem môcť zapať zips na rifliach :-D :-N
Inak vcera som tak pokukovala na modrom konikovi, tak tak dobre ze nie kazda druha mala slecna nosi to krasne meno Sofia. Neviem, neviem....ale ak by k tomu doslo, budem musiet draheho predsa len presvedcit na ine meno :-D
mala vykuka? asi jej je teplo, chce trocha cerstveho vzduchu ;-)
Bero, bojis sa havinov? Mas zlu skusenost? Mna pes pokusal ked som bola mala a skoro som prisla o lice, a ani teraz nedoverujum cudzim psom. My mame male steniatko a tej je zlaty, velmi ma rad ludi a hlavne male deti. tohoo by si sa nebala :-N