Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasan. to ja len, ze sa wera pytala. inak na dentalnu hygienu by sme mali chodit aspon 2x za rok. ale nie kvoli farbe zubov, ale preto, ze si ich az tak dobre nevieme vycistit. tak aby sa nam zuby nekazili.
Odpovedať
Profilova fotka
sinov - mne stačí ísť lekárovi 1x za rok aj to mám z toho paniku :-D ale zajtra idem, tak skúsim zistiť, že či mne to pomôže a čo to u ňho vychádza :-) ďakujem za radu ! :-)
Odpovedať
sinov vsak ludia by aj chodili castejsie keby tolko nepytali zubari...vsak kazdy ma iny ,,meter,, na pacienta. Znama hovorila ze ona bola u zubara a platila uplne inak ako jej kolegyna za to iste... za porcelanove zuby... tak nerozumiem ten isty doktor a u kazdeho pacienta si vypyta inak... ]-( strasne
Odpovedať
Profilova fotka
wera: ja tiez bojim zubara jak cert kriza. :-D buduci mesiac mi daju dolu strojcek, tak budem musiet ist na kontrolu. :-( a nemas za co. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
wera odporucam pieskovanie ako sinov vravi :-) nebudes mat ciro biele zuby ako holywoodska hviezda ale urcite ti to ciastocne vybieli a hlavne odstrani flaky z jedla a pod. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
draci to je fakt. lebo ani ta prevencia neni zadarmo, ked si pozries co stoji pasta a kefky. a to by sme tie kefky mali pouzivat az 3. inak na miesto tvojej znamej by som toho zubara vymenila, vsak ak nejde o iny material tak cena ma byt rovnaka. to je teda zderstvo!
Odpovedať
baby vy vsetky budete mat usmev jak filmova hviezda :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
beru: pravda. ked mi to urobili prvykrat tak som cumela, ze jake ja mam biele zuby. :-) a pritom kavu nepijem a ani nefacim a predsa sa farbia potvory
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj kweti. Ako si dopadla v kniznici? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale mohlo by to dlhsie vydrzat :-D ja pijem aj kavu... Ale idem na pieskovanie v decembri ;-)
Odpovedať
beruska prd...nic som nenasla, ale v poho :-) a co je to to pieskovanie?
Odpovedať
Profilova fotka
to je nieco ako peeling zubov
Odpovedať
Profilova fotka
sinov vystihla si to :-D kweti a co hladas? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby a to pieskovanie bolí? :-N =-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kweetinka :-D a čože si hľadala? :-) ale vieš aj prd je niečo :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
wera neboli, ale prijemne to nebolo ale ani nic nevydrzatelne :-) mne sa ale z toho robia afty, ale oni prejdu, odidu :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
neboj neboli. :-) len ti prikryju tvar uteracikom, lebo ten piesok pritom odletuje do vsetkych stran.
Odpovedať
oblednu?
Odpovedať
beriska, wera knihy :-D :-D tam musim chodit stale kvoli skole
Odpovedať
Profilova fotka
beru to fakt??? ja z toho afty teda nemam.
Odpovedať
Profilova fotka
ved jasne kweti ale ake :-) hej sinov ale mne sa afty robia z hoccoho, aj same od seba :-(
Odpovedať
Profilova fotka
jeeežišino baby, tak to nechcem, už keď hovoríte že to nie je príjemné, tak pri mojom prahu bolesti to bude neznesiteľné a bude bolieť, jejda auuuu =-) :-. :-N stačilo mi keď mi ostraňoval zubný kameň laserom, zakázala som mu to :-D tak išiel na to ručne, ešte horšie, ešte že ho bolo málinko :-N
Odpovedať
kamen to je nic :-D :-D horsie je ked ti ide vrtat zub do nervu....aaaaaaaaaaaa =-) =-)
Odpovedať
Profilova fotka
kweetinka heej ale aké som myslela :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
weraaaa neboj sa. zuby z toho nebolia. neprijemny je ten piesok co odletuje. trochu oskiera usta, ale to sa da v pohode vydrzat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
auuuuuu kweti toto mi nerob, ja tam idem, tak ma nestraš :-D :-D :-D
Odpovedať
haha wera ja nic ja muzikant, ja ta len pripravujem, trenujem ducha :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ty si dobrý muzikant, no vyhrávaš riadne teda - brnkáš mi na moje už tak krehké nervy zo zubára :-D :-D :-D
Odpovedať
wera ja som si ista ze to na tvojej laske ku mne nic nezmeni x-) :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to si si dobre istá zlatíčko moje :-) x-) x-) ale nedrááááždi :-D :-D :-D kokso, ble ja som stále v práci, už nech odíííídu tí audítori, nech myslia aj na mňa, že tu nechcem byť :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?