Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
jasan. to ja len, ze sa wera pytala. inak na dentalnu hygienu by sme mali chodit aspon 2x za rok. ale nie kvoli farbe zubov, ale preto, ze si ich az tak dobre nevieme vycistit. tak aby sa nam zuby nekazili.
sinov - mne stačí ísť lekárovi 1x za rok aj to mám z toho paniku :-D ale zajtra idem, tak skúsim zistiť, že či mne to pomôže a čo to u ňho vychádza :-) ďakujem za radu ! :-)
sinov vsak ludia by aj chodili castejsie keby tolko nepytali zubari...vsak kazdy ma iny ,,meter,, na pacienta. Znama hovorila ze ona bola u zubara a platila uplne inak ako jej kolegyna za to iste... za porcelanove zuby...
tak nerozumiem ten isty doktor a u kazdeho pacienta si vypyta inak... ]-( strasne
wera odporucam pieskovanie ako sinov vravi :-) nebudes mat ciro biele zuby ako holywoodska hviezda ale urcite ti to ciastocne vybieli a hlavne odstrani flaky z jedla a pod. :-)
draci to je fakt. lebo ani ta prevencia neni zadarmo, ked si pozries co stoji pasta a kefky. a to by sme tie kefky mali pouzivat az 3.
inak na miesto tvojej znamej by som toho zubara vymenila, vsak ak nejde o iny material tak cena ma byt rovnaka. to je teda zderstvo!
jeeežišino baby, tak to nechcem, už keď hovoríte že to nie je príjemné, tak pri mojom prahu bolesti to bude neznesiteľné a bude bolieť, jejda auuuu =-) :-. :-N stačilo mi keď mi ostraňoval zubný kameň laserom, zakázala som mu to :-D tak išiel na to ručne, ešte horšie, ešte že ho bolo málinko :-N
to si si dobre istá zlatíčko moje :-) x-) x-) ale nedrááááždi :-D :-D :-D kokso, ble ja som stále v práci, už nech odíííídu tí audítori, nech myslia aj na mňa, že tu nechcem byť :-D